Nagy kedvenc.
Meg ez is:La Esperanza
A 90-es évek elején kötötték be hozzánk a kábel tv-t,sokat néztem a német viva tv-t,és akkor ő már a toppon volt.Akkor szerettem meg a techno zenét.Westbam,Sven Vath,Marusha,Viper XXL,Carl Cox,Dj Rush ezeket sokat halgattam.Na meg a Budai féle THC albumot.Néztem a love parade-okat,de akkor még nem volt lóvé kimenni.De a legnagyobb kedvencek ő: Dj Rush
Na meg ők: Underworld
Kicsit elhuzodott a szerelés, és a telóm is lemerült elfelejtkeztem a csaje-rol, meg is kaptam a magamét, mind1 lényeg hogy elhoztuk a barátom motorját lett amilyen lett , majd itt rendberakjuk.
SteveG köszönöm szépen hogy segitettél erikának az elérhetőségben, végül megtalált. este fél 10re végeztünk a motorral hogy lábon feljöhessen, hanal fél négyre fel is értünk pestre, nem volt egyszerü dolog széles utakat mindenkinek, és mégegyszer köszönöm a segitséget.
OK semmi baj, csak Mházáig mentem, aztán nem is volt nagy kedvem motorozni, nem úgy tapad az aszfalt, sok birka autós volt, inkább hazajöttem. 1 órás karika, 'oszt cső.
Agyilag én már eltettem magam télire.
Akit érdekel keressen meg du. 5 után.
06306963423
Meg ez is:La Esperanza
A 90-es évek elején kötötték be hozzánk a kábel tv-t,sokat néztem a német viva tv-t,és akkor ő már a toppon volt.Akkor szerettem meg a techno zenét.Westbam,Sven Vath,Marusha,Viper XXL,Carl Cox,Dj Rush ezeket sokat halgattam.Na meg a Budai féle THC albumot.Néztem a love parade-okat,de akkor még nem volt lóvé kimenni.De a legnagyobb kedvencek ő:
Dj Rush
Na meg ők:
Underworld
Valaki ismeri, esetleg szereti is az öreget?
Nem voltam,idén már nem motorozom.
Egy kis muzsika: Sven Vath - Dein Schweiss
Remélem nem felejtetted el.
Agyilag én már eltettem magam télire.
Bocs, így haza kellett jönnöm vele, gyorsszervizre váltókar index.
Aztán nyilván maradt a Mátra, ahol viszont odaverte a vasat.
Legközelebb bárkivel elmegyek!