Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te veszed-adod a dobokat?
Van srácok egy kerek yoshimura dobom alumínium 3 csavaros 900RR-re plug&play. 29000ft (FIX)
Akit érdekel keressen meg du. 5 után.
06306963423
Nagyon gondoskodó vagy!
Inkább aludjál ilyenkor már!
Most már azért kicsit mást játszik. Ő az etalon. A többi meg a többi.
Nagy kedvenc.
Meg ez is:La Esperanza
A 90-es évek elején kötötték be hozzánk a kábel tv-t,sokat néztem a német viva tv-t,és akkor ő már a toppon volt.Akkor szerettem meg a techno zenét.Westbam,Sven Vath,Marusha,Viper XXL,Carl Cox,Dj Rush ezeket sokat halgattam.Na meg a Budai féle THC albumot.Néztem a love parade-okat,de akkor még nem volt lóvé kimenni.De a legnagyobb kedvencek ő:
Dj Rush
Na meg ők:
Underworld
Hejhejhej!
Valaki ismeri, esetleg szereti is az öreget?
Szevasz.
Nem voltam,idén már nem motorozom.

Egy kis muzsika: Sven Vath - Dein Schweiss
Szia hallom elvittétek a Zoli motorját, de a fékolajtartály nem hagytátok itt. Mikor és hogyan gondolod eljuttatni hozzám?
Remélem nem felejtetted el.
Melyik géppel volt a szívás?
Kicsit elhuzodott a szerelés, és a telóm is lemerült elfelejtkeztem a csaje-rol, meg is kaptam a magamét, mind1 lényeg hogy elhoztuk a barátom motorját lett amilyen lett , majd itt rendberakjuk.
Nincs mit.Ez csak természetes
Halli! Mizu? Szombaton kerestél!
Helló nem voltál véletlenül tegnap Ceszneknél?
SteveG köszönöm szépen hogy segitettél erikának az elérhetőségben, végül megtalált. este fél 10re végeztünk a motorral hogy lábon feljöhessen, hanal fél négyre fel is értünk pestre, nem volt egyszerü dolog széles utakat mindenkinek, és mégegyszer köszönöm a segitséget.
Nekem is a 3. 20perc után kezdett olvadni a gumi széle. Legközelebre szerzek slicket.
OK semmi baj, csak Mházáig mentem, aztán nem is volt nagy kedvem motorozni, nem úgy tapad az aszfalt, sok birka autós volt, inkább hazajöttem. 1 órás karika, 'oszt cső.
Agyilag én már eltettem magam télire.
Merre voltál?
Bocs, így haza kellett jönnöm vele, gyorsszervizre váltókar index.
Láttam egy ugyan olyan motort a Mátrában mint neked van! Csak egy 2 méteres gyerek ült rajta!
Nem voltunk, szokás szerint átvert a BARÁTOM , 12 kor elindult Debrecenből. Érted?!
Aztán nyilván maradt a Mátra, ahol viszont odaverte a vasat.

Legközelebb bárkivel elmegyek!
Mentek ma?
Én 90 km-t tettem meg a pályán. De pl egy KTM-s gyerek is már a végén körönként kiegyenesített egy kanyart.
Elfárad az ember ha egy 60-80 kört lenyom. Menet közben nem sokat tudsz pihenni...
igen 13-tól voltam 16-ig. Tovább nem bírtam erőlétileg,
akkor csak du voltál?