Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ésszel mennyél vaze,nehogy öszetörd itt magad meg a vasat... kormánytelo nincs a gépen? vagy mér szitált be?
csőő
áh ,én kocsival voltam kinn. hát ,mostanába nemnagyon vagyok itthon, minidg vagyunk valamerre,most pénteken is megyünk le balcsira 2 hétre.de am szotkunk motorozni a városba,én szoktalak látni néha,esténként a tesconál szoktunk lenni ,nézz el arra esténként, 9-10 körül,ak ált ott vagyuunk;)
Valaki akinek már volt fenn kormánylengéscsillapító, legyenszíves elmondani a kormány kiflin kívül hová lehet megoldani a felszerelését?
900 RR-hez vannak maradék tömítéseim. Kipufogó tömítőgyűrűk, szelepszárszimmeringek, stb.
Lásd csatolt kép.

Szinte minden hondához jó amúgy: (CB-k, CBR-ek, VTX-ek...)
http://biker-world.hu/egyterme...

Csomag ára: 4000HUF
Pesten vagy Fehérváron átvehető.

Tel: 20 4188668

Üdv: István
Engem "csak" majdnem elcsaptak. Előzés közben pont mikor melléértem akkor jött ki az autós is. Rendesen húztam kezem lábam hogy ne üssön ki a nyeregből..
Bazmeg!
Inkább ugorj ki egy repülőből ,ha kevés az adrenalin
Itt megtalálod a megoldást és nem is drága

Egyszer én is jártam így,de szerencsémre én leállítottam véletlenül a vészleállítóval a motort,és abbamaradt a csapkodást.
Na ma majdnem eldobott a vas! Én voltam a barom, nem vitás. emelkedőn, 2.ban kigyorsítás barom módjára, a szar úton kormány beszitált ahogy kell,autó szembe ott majdnem perec, de hogy ne az autónak menjek út széle felé próbálom venni az irányt, megfogtam, nem dobott el, de az út szélére lementem a vízmosásba.... Mindkét kerékkel a füves, kavicsos mosásban. Karomat a bozót csapkodta, közben gondolatban már a fákat csapkodom ki testemmel. Fogalmam sincs hogy hoztam vissza..... Motor is, és én is karcolás nélkül úsztuk meg!
Csáó! Motorral voltál ? Hallod mióta megvan a mocim, nem nagyon látlak motorozni titeket! Valamikor összefuthatnánk már!
hali srácok
mizu? mi történt ,még nem voltam itt? találkoztam magyar motorosokkal kinn horvátországba
Amelyik full syntetyc,nem ismerem ezeket,én Castrol power 1-et rakok az enyémbe!
nem baj ,de szerintem gagyi sprével ne csezd össze inkább várd ha, lesz kavics és akkor csináld meg,addig meg jó lesz így is
Valaki nem akar velem együtt olajat cserélni?
MOTUL 300V 3400ft/liter
MOTUL 5100 2800ft/liter
mindkettő 10W40

Mondjuk dilemmám még az hogy melyiket tegyem bele.
Szerintetek?
Szia
hát képet nem nagyon fogsz látni egy darabig, mivel nem hiszem hogy lesz pénzem festeni mostanában, maximum valami gagyi festékszórós spray-el..be volt tervezve az idénre a motorcsere csak nem ilyen árkategóriában, de ezt az alkalmi vételt kihagyni...
Ja szereztem rá egy gyári plexit 10ért és első sárvédőm is van és így már motor kinézete van, csak a festés hiányzik, de az nagyon , dehát ha "nincs mibűl, nincs mibűl"
meg még 1 kérdés
a km óra kicsit lötyög menetközben gondolom a műanyag fogaskerék miatt, azt lehet hozzá venni újat ?
Igazából nemtudom mert ma próbáltam ki a motort. És a kereskedö se tudja miért nemjó. Csak érdekelt mennyibe került mert szerinte az a baja de így tudom mennyit kell lealkudni ha vételre kerül a sor
am köszi a választ
16534.- ha az a baja.
Ha a vezetékét testre teszed, kimozdul a hőfokmérő mutatója?
Szia,,

hogy állsz a géppel?alakul már? küldj képet ha le lesz festeve
oksi?
Nemtudjátok hogy mennyibe kerül egy 94 es SC28 ashoz egy hőgomba ?
Mert amit kiszemeltem egyet de azon nemjó a höfok mérö és érdekelne mennyi cash
Valakinek nincs első fékolajtartálya 954eshez, és ha van mibe fájna?
Köszi a válaszokat .A tapétavágóról nekem is rosz emlékeim vannak,van egy 3 centis forradás a tenyeremen miatta.Jobbulást neked.
Tipliztem! Joccakát!
Enyém de most kosárban van! Bocsi csak festeni kell aztán szétdobtam mint hülyegyerek a meséskönyvet! 3 éve! Szóval ez is elárulja mennyire ráérek!A VtR-em azóta festem mióta megvettem !6 éve!Nem jut rá idő!
Igen tiszta Carbonból lett csinálva!
Számolj úgy hogy a Carbonnak m2-e 7000 Ft+ gyanta + szerszámok(sablonok) elkészítése,+ munkadíj!A VTR-hez volt sablonom!Meg aztán tudom hogy olcsón csináltam de egy jó ismerősöm kért meg rá! Nem biztos hogy megéri!
Melóm az annyi van hogy épp elég! Nem panaszkodom!Sokan Carbonoztak(Pl itt a fórumon :Motorosállat és Carbonmad) de, ők is abbahagyták!Igazán nem éri meg!Most pihizek mert holnap műtik az egyik újam! Beletörtem egy tapétavágót!
Tiéd a bordó ZX9R? Szoktál Tata-Környe-Tbánya körül járkálni?
Mert van itt valaki, bordó ZX9R-el, de nem tom ki az...
Nagyon szépen dolgozol,gartulálok.Azok a carbon idomok brutális szépek.A vtr hasidomot tiszta carbonból csináltad?Mondjuk az enyémre mennyi lenne egy komplett idom carbonból?Körülbelül.
Ja és még egy kérdés.Ha ilyen szépen dolgozol akkor miért nem hírdeted magad jobban?Vagy így is elég munkád van?