Nem lassan kellene,hanem már tényleg itt lenne az ideje!Most olvastam mi történt veled.Szerencséd volt.Nekem is volt hasonló szitum a hevesi úton.Tudod milyen jó
Ma én is majdnem megszívtam.Bekanyarodtam egy útra,1-es koppgáz és elengedett a gumi, poros volt az út,meg szar az aszfalt.De nem nagyon vettem el a gázt és ahogy megtapadt-elengedett a gumi,bepumpált a hátulja.Aztán elért egy sebességet,megtapadt,és feljött kerékre,csak ferdén,és mentem a felező vonal felé.Jött szembe egy kocsi olyan 50 méterre.Á mondom semmi gond,lerakom,és elmegyek mellette.Igen ám,csak ferdén állt a kormány és ahogy letettem,beszitált.Megfogta a kormánygátló de mire elmult a rezgés ugyanúgy mentem a kocsi felé ami kb 5 méterre volt nem tudtam már korrigálni.A srác elrántotta a kormányt.
szia zsolti, megváltozott a számom letiltották. légyszives add meg az iminek, nem eltüntem csak az összes létező szarba beleléptem se biztipénz se fizetés basszus és még a sárga moci is megadta magát, a faszom ki van fontos lenne hogy felhivjon az imi minél elöbb. a számom 06302129853, köszi majd dumcsi, kéne az adásvételi. üdv
Köszi fiúk az együtt érzést! Megmaradtam az a lényeg. Amúgy valóban nincs kormánytelóm, néha meglepett már, utóbbi időkbe nem okozott már nagy meglepetést, most viszont majdnem csúnyán megtréfált. Kissé emésztem a dolgot, aztán inkább felmegyek pályára a közeljövőben, az volt a fő baj, hogy velem van a baj, mehetnékem van nagyon, és közúton vagyok bolond úgy tűnik. Egy MERSZ napra azt hiszem befizetek. Esetleg valaki nem tart velem...?
10000Ft
Lassan gurulhatnánk kilencszázasak egyet együtt!
grat és persze a szokásos: széles és sima aszfaltot!
NAGYON FA..A GÉP!
Sirály!
Előre is köszönöm.
gratuláson