Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz csak érdeklődtem majd lehet hogy télen
Aha csinálok!
10000Ft
Hátsó láncvédőt esetleg csinálsz ilyeneket?Ha csinálsz mennyit kóstál?
Nem lassan kellene,hanem már tényleg itt lenne az ideje!Most olvastam mi történt veled.Szerencséd volt.Nekem is volt hasonló szitum a hevesi úton.Tudod milyen jó
Grat a mocihoz.Látom nagyon fényen van a kicsike!
Szép motor!
Lassan gurulhatnánk kilencszázasak egyet együtt!
929-hez (SC44) hátsósárvédő 10 ezer!
jóóóóó .....!
grat és persze a szokásos: széles és sima aszfaltot!
Köszönöm szépen CBR társak
GRATULA!

NAGYON FA..A GÉP!
Látom elhoztad a Palitól!
Sirály!
Érzéssel,ne vérzéssel! Az angyalka ott ült mögötted!
Szép,gratulálok.Nem fogsz benne csalódni biztos!
Szép!Gratula!
Persze hogy aktuális légyszives fényképezd már le nekem egészen pontosan, hogyan is van felszerelve.
Előre is köszönöm.
nekem van fenn kormányteló,ha még aktuális,akkor délután lefényképezem,nekem hogy van feltéve
grat üdv köreinkben
na...e.....szép....

gratuláson
Mennék, csak az összes időpontra teltház van már....
Sziasztok megvan az új gépem Gondolom megosztom veletek
Ma én is majdnem megszívtam.Bekanyarodtam egy útra,1-es koppgáz és elengedett a gumi, poros volt az út,meg szar az aszfalt.De nem nagyon vettem el a gázt és ahogy megtapadt-elengedett a gumi,bepumpált a hátulja.Aztán elért egy sebességet,megtapadt,és feljött kerékre,csak ferdén,és mentem a felező vonal felé.Jött szembe egy kocsi olyan 50 méterre.Á mondom semmi gond,lerakom,és elmegyek mellette.Igen ám,csak ferdén állt a kormány és ahogy letettem,beszitált.Megfogta a kormánygátló de mire elmult a rezgés ugyanúgy mentem a kocsi felé ami kb 5 méterre volt nem tudtam már korrigálni.A srác elrántotta a kormányt.
szia zsolti, megváltozott a számom letiltották. légyszives add meg az iminek, nem eltüntem csak az összes létező szarba beleléptem se biztipénz se fizetés basszus és még a sárga moci is megadta magát, a faszom ki van fontos lenne hogy felhivjon az imi minél elöbb. a számom 06302129853, köszi majd dumcsi, kéne az adásvételi. üdv
Köszi fiúk az együtt érzést! Megmaradtam az a lényeg. Amúgy valóban nincs kormánytelóm, néha meglepett már, utóbbi időkbe nem okozott már nagy meglepetést, most viszont majdnem csúnyán megtréfált. Kissé emésztem a dolgot, aztán inkább felmegyek pályára a közeljövőben, az volt a fő baj, hogy velem van a baj, mehetnékem van nagyon, és közúton vagyok bolond úgy tűnik. Egy MERSZ napra azt hiszem befizetek. Esetleg valaki nem tart velem...?
Még valami,vigyázz magadra jó barátom,és érzéssel,ne vérzéssel!
Nekem 954-em van,de eddig csak egyszer szitált be az eleje,mikor lámpánál indultam(de az durva volt) ,de azóta se szitált be,még 280-nál sem!