Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pink motorsnál Tatabányán tudsz venni patent szemet talán 2000 forintba kerül.Cseréld ki szerintem.
Köszi
A piros fehér építésében én is résztvettem.
25000Km
Hát igen ezzel az átépítéssel tényleg nem volt valami szép látvány.....
Persze.Szeretem a koptatott farmereket.
Még sohasem ért le a térdem sem utcán sem pályán.
Csináltam egy kameratartót ,és kiváncsiságból felraktam így hogy milyen látni magamat.Egyébként kint volt egy Győri srác egy Lotus-szal,és utánna mentem mikor ez készült.
Km mennyi van benne?
Hát ezek gyönyörűek
Szerintem igen
Ime egy kis ellenpélda. A barátom motorépítéssel foglalkozik,teljesen gyári állapotú motorok voltak,nem töröttek. (VFR750,CBR 600F2)
Dobj egy képet hogy milyen lett! Tényleg nem néz ki olyan jól mint felöltözve!
A láncod ugye nem patent szemmel van összerakva?
Hát ne is csupaszítsd le.Szerintem sem néz ki annyira jól csupaszon.
Ilyen volt az enyém amikor fújták a fejidomot,így jártam vele egy hónapig.
Nem nem csak olajcsere,gyertyacsere elött van így idom nélkül lefényképeztem! Nem csupaszítanám le!
Nehogy szétbarmold mááááá! Ritka az ilyen állapotban lévő motor mint a tiéd! Az átépített motoroknak amúgyis 99%-át összetörték mint a marha, újjáépíteni meg nincs lóvé, így a Ti motorotoknak is ilyen hatása lenne....
Szia!
Szépek ezek a Cbr-ek pucéran,és felöltözve is.
Nekem sajnos azért kerültek le az sc28-asról az idomok,mert törötten vettem.
Sziasztok
A 929 sem nézne ki idom nélkül rosszul
Üdv!
Teszek fel képet az előző gépemről. Így megtudod nézni,hogy nézne ki a tied hasidommal.
24 e

és valós is az állapotából lejön.
Szint úgy nekem is onnan van
Ramm a tiédbe mennyi km van ?
a zenyimé is olasz vóót
Azt hittem farmerban is lerakod a térded...
köszi, 3 hete vettem Békéscsabán, hát nem itt volt a közelbe olaszbol hozták be 38 e km el korrekt kis állapotban van korához képest örülök is neki néztem a többiekét is akinek van fent azért nem semmik zsir gépek
Ha az e-bay-ről akarsz ide belinkelni akkor inkább add meg az item numbert ami minden terméknél van ,az alapján meg lehet keresni.