Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feladom
Nem bírom a képet beszúrni.
Csáó!

Ilyet szeretnék csinálni, ezért kerestelek fel, hogy méretpontos belső átmérőm legyen. Komám lézerrel kivágná.
Szép vas ! nem ebbe van 33e km ? énis nézegettem a neten elég korrekt állapotban van, vigyázzatok egymásra
Isten király a géped:)
amikor a forma,,és a teljesítmény összhangja a magaslatokban landol
szép darab;) grat hozzá. ezt ost vetted? minha láttam vna a neten ezt a mocit
Szép motor!
Sziasztok rr es cimbik itt egy kép a vasamról :)
A legjobbaknak a legjobbat! , , , , ,
http://www.youtube.com/watch?v...
Köszi: Ezek szerint neked is bejön a fighter
meg hát nagyon kényelmes így
Szerintem a hasidom hiányzik az öszképből. Ugy lenne a tuti.

Én is gondolkodom h átépítem a 929-t streetfigtherre.
Szerintetek így milyen lenne a motor?
Gratula!

Muti képet..! az enyémben 66ezer és motorikusan semmi gáz csak az első telószmering vírusfertőzés talált meg!
Gratula a vashoz. Tőőcccssss bele 710-es alkatrészt meg benyát és mehet a dolog. Igénytelen mint a teve, egyszerű mint a faék 100.000 km-ig nem lesz vele gond. 710-es alkatrészből API SG vagy jobb minősítésűt és min. JASO MA 01-es legyen (márka szinte nem lényeg).
Nekem már 57.000 van benne, de egyik ismerősömnek 167.000 km-el kelt el a vas mondjuk abban már kicsit csörgött hidegen a motor .
Eddigi problémák: Telószimmering csere, benzinpumpa, feszültség szabályzó, 2 hete meg valszeg 1. kerékcsapágy szólalt meg.

Majd lökj róla pár képet!
Cső akkor nézzük a gépet hogy milyen dobj egy képet róla

Üdv az RR csapatba
mindenki eltünt mint kossuth a ködbe
Sziasztok, vettem egy 1995 ös sc28 as rr t. esetleg lenne valakinek valami tippje hogy tudnám picit meggyurni a vasat, vagy tipushibák stb ha valakinek van vagy volt ilyen. köszi skacok
Sziasztok!919-es kolégákat kérdezném gumi ügyben ki hol vasárol,esetleg érdemes lecserélni 17-re az első kereket?Elég drágák a gumik,legalábbis amiket én néztem a neten.
Köszi szépen.Valószínű,hogy az lehet a gond,mert azt is levettük amikor blokkot cseréltünk.De majd csak szerintem télen csinálom meg,mert akkor lesz megint szelep ellenőrzés.A hondánál gondolom lehet kapni ilyet,ha nem akarok ebayyel szórakozni.Amúgy erre gondoltál?
Egy vékony alátét kell, a "szelep és a ház közé, ami kivételkor lejön.
Nekem hangosabb volt már mint a dob!
Kihézagoltuk és ismét motoron ülök, nem traktoron.
jah akkor csak télen lesz a generál.
én is tervezek télen pár dolgot, olaj csere meg sztem elviszem 1 motorszerelő haverhoz,hogy szelephézagt álitsanak,meg karbiszinkron,meg nézzék át a mcit,h minden okés .. jah meg valszeg hátsó gumi csere is,mer az eléggé fogy:D pedig ssé szoktam gumit égetni,csak a sok lóerő eszi:D
Az enyém nem dadog,csak ciripel