Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszer kiszedtem a kipuszelepet,de alul rosszabb lett.Amikor visszatettük akkor nem lett meghúzva az egyik bowden,és egy bizonyos fordulaton dadogott a motor.
Ma sikerült kinyírnom a hátsó bridgestone bt 003-mat cseszneken.T4-es keverék volt ami a legpuhább.Amikor megvettem akkor 3.3 miliméter volt rajta átlagban a minta.Kb 3500-at mentem el vele.Nem is olyan rosz szerintem.A kigyorsítási részen elfogyott teljesen.Kétszer megcsúszott/bepumpált ma a hátulja,mert korán adtam gázt ,meg már a jelzésen volt a kigyorsítási részen,de kontrolálható maradt.Csináltam egy kamera tartót így videózni is tudtam.A kamera a bal tülör helyén van ,ezért olyan mintha a szembe sávban mennék.
Training
Ez meg akkor készült amikor csináltam a tartót:
rövid egykeró
Előtte nagyon nem is gondolkoztam rajta,de ez egy eléggé jó ajánlat volt.De csak volt Szóval szerinted nem éri meg.Max,ha hozzáállítják.Köszi a választ
Nem volt benne a szelep. Viszont 3000alatt elég gáz volt. Utcára nem a legjobb választás. Ha veszel hozzá mindenképp állíttasd be mert majdnem hogy rosszabb lesz mint előtte.
Ha rám hallgatsz nem cseréled le a gyárit....
Igen ez az.De megszoktam már.Mindíg így járok.Pár perccel lemaradok általában .Mindegy majd találok még jó cuccokat.Mondjuk az a rohadt szelep idegesít,amikor 3 ezer környékén nyit mindíg hallok egy ciripelés.Megnéztem és akkor csinálja.Elősször azt hittem,hogy valami rezeg,de nem,hanem az.
Az igen kellemetlen...
Helló!
Most épül a garázsom, pontosabban már csak a tető hiányzik , addig meg nem tudom felhúzatni az elejét. Ezt a szezont már kihúzom így és utánna lesz a szervíz.
Aham,akkor megérné.Most szólt haverom,hogy érdekelne-e engem.Poton 70 ropi lenne a commander és rendszer.Csak egy bibi van.....Felhívtam vissza,hogy holnap megnézném,mire Ő:Eladta a haverom....10 perc alatt
Bezzeg amikor én árulok valamit van,hogy hónapok telnek el....Mondjuk ilyen áron ajándék volt.
Haveromnak full akra rendszer van rajta, nincs benne a kipuff szelep, és a légszűárő házból is ki van véve az egész hóbelebanc. Jobban tol vele, és nem annyira ingadozik a teljesítmény mint nekem, viszont gyári áttétellel panaszkodik hogy alul van benne egy torpanás, amíg azon át nem billen, addig gyengélkedik, de magas fordulaton dinamikusabb. Előtte rövidebb áttétel volt neki fent, azzal nem volt gond, és nem lehetett ennyire észre venni, mert gyorsabban átrúgta magát rajta. Viszont neki nincs benne commander.
szeva
na sikerült kicserélni a szimeringet?
KertAce!
Neked a 929-en a kipufogó szelep megvolt?Vagy full rendszer volt alatta?Most lehet,hogy tudnék occsón akra rendszert+commandert.Csak nemtaláltam még olyan valakit,akinek full rendszer lenne alatta és kíváncsi vagyok,hogy megéri-e.Mennyit dob rajta stb.
Voltam, kurv@ jó volt! Szerintem jobb mint egy Br nyíltnap. Annyi volt a bibi hogy egy haverom is jött, ő kicsit késett, így később kerültem fel a pályára, olyan 18:05 körül, de már a pályára előbb felengedtek, olyan 17:50kor lehetett felmenni, mondták hogy valószínű nem engednek egészen 20-ig, mert ránk fog sötétedni. Így is volt. 19:45 felé le is kellett jönni. Voltam ám mérges, pedig még nem volt vészes...
Sajnálom hogy nem lesz idén több, illetve még 1 MERSZ este lesz, de ott is tuti hogy előbb le kell majd jönni, így lehet hogy kihagyom, pedig be is vagyok regelve, és nem váró listán vagyok...
Én tudnék segíteni...
Kiflee83, voltál a ringen?
Hali!
Esetleg te tudsz segíteni nekem?
Mert már az alvázszámom ( GJ76... ).
Ugyanis törött motorból lett átépítve a blokk. Persze amíg működött.
Ezért is keresek működő blokkot megvételre.
Egyébként, fotóról be lehet azonosítani. (Gondolom én... )
Szia arra figyelj hogy van Gsx-R 250(GJ72) és van Gsx-R 250R(GJ73 alvázszámú) motor is és jónéhány alkatrész nem egyezik meg, szóval ezeket tartsd észben különben lehet bebukod a dolgokat, nehogy kidibitt pénz legyen. Mégvlamire készülj fel: nagyon nehezen nagyon drágán fogsz találni bármit is hozzá, nekem is ilyen volt, és elég macera az alkatrész, de azért sok sikert hozzá
halihó
mizu erre,rég jártam itt.. nyaralni voltam:P
Ez jónak tűnik, megkeresek vele valakit, hogy mennyiért hozná be...? Köszi.
Az én apám nagy Jawa-s volt. Cetka 350 volt neki. Utána autó, azóta nem ült nagyon motorokon, 1x -2x került a kisEtzmmel, meg robogó. Hondával csak az utca végéig vittem el, komolyan 200m. Haza inkább gyalog jött. Meg a szomszéd tunning robiját kérte el egyszer. Húzott neki egy kövéret majd kiugrott alóla, ő meg pislogott mint a pocok, hogy ez meg mit tud. Szóval ők kinőtték ezt...
Kiflee83!
Találtam kormánytelót az angol ebayen.
Öhlins
Nézd meg,érdemes.Ha a link nem jó(Item number: 300341112707)
Hali!
Az alkatrészek topikból bigoneoszi küldött, hogy hátha te tudsz nekem segíteni. Ugyanis gsxr 250-es működő blokkot keresek az enyémbe.
Tudsz-e esetleg segíteni?
Enyim is Mz-s korszak. Be is szart a Thundercattól. A 750-1000-et már ki sem próbálta. (Nem tudja mi a jó).
Vagy nagyon jó motoros lesz a srácból,vagy donor.
Több lehetőség nincs
Én nem engedtem meg fateromnak,hogy menjen vele.Okok:
1.Mz-s korszakból való apum és soha nem ment mással.
2.Gyorshajtásért elvették a jogsiját kb 25 éve
Látod!erről van szó,hogy ha nem is az övé,hogy odaadták!Ha nekem gyerekem lesz,biztos lehetsz benne,hogy 15-6 évesen nem fog ilyen gépen menni.