Sziasztok, Bocs, hogy ide írok :-) CBR 600 F2-höz keresek verseny idomszettet, föleg farokidomot.
Továbbá érdekelne, hogy 160-as hátsó helyett melyik vas 180-asát lehet betenni, mert 160-as slick gumi beszerzése eléggé nagy gond. Köszi Geri
Jobb oldali tükőr komplett, Fejidomtartó konztol, Gázbowden huzó, Kormány vég belseje, kormány súly vége, kormány csavar.
Valamint ha vannak esetleg gumi anyák és csavarok .
Elkepzelhetö,bar 1.5M-nal huztam meg a hatart,meg de igy a yoshimuraval csabito az ar.Kaptam meg 1ajanlatot 2003-as-rol 1,39M-ert(gyari minden,7000km-el) a het közepen döl el.Köszönöm,h irtal tenyleg megfontolando.
Hát, nem egyszerű a történet.
Adott egy gyári Hornet 600, ebből megmarad kb. a váz meg a blokk, bár a váz se marad érintetlen, picit át kell alakítani. Ha kész lesz akkor elvileg egy 1000RR első futómű lesz benne a 320-as tárcsákkal, RR kerékkel, radiális fékkel, radiális főfékhengerrel, fent egy mart villanyakkal, Magura kormány, kormánylengéscsillapító, spéci műszerfal. Hátul 600RR futómű, fékkel, kerékkel, mindennel. Ehhez kell a vázba belenyúlni, az RR futóműve himbarendszeres, a Horneté pedig sima. Alakítani kell rajta. Lesznek még apróságok, fém fékcsövek, bukógombák, állítható lábtartók, ledes cuccok, és egy K5 Gixer lámpája elöl, hasidom. És az egészhez a Repsol fényezés. A Hornet kb. ennyi.
RR-ből meg készül egy pályamotor. De az Movistar lesz!
Röviden szólva szükségem van némi pénzre. Sok lovém áll ilyesmiben, ráadásul most építek egy spéci Hornetet (Hornet RR), meg egy pálya RR-t. Ha ezek készen lesznek akkor a jó kis Movistar már luxus lesz. De azért a pályagép ugyanígy fog kinézni!
hú 3 nappal ezelőtt lementettem azt a képet és monom bárcsak eldná és tessék nagyon szép gép karcmentes látszik rajta nem is borultak vele szerintem jó kis motor áá miért ningy 2 milkám jó lenne ez a gép hát aki megveszi grat hozzá
Van egy szett Telefonica Movistar is. A fejidomot leszámítva komplett a cucc. Ülésidomból van fekete is.
Eladó az ülésborításom is, meg a Two Brothers dob. Ha vki több dolgot visz akkor kedvezmény!
Ez 2004-es modell? Csak 2005-ben lett forgalombahelyezve?