Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Ez 2004-es modell? Csak 2005-ben lett forgalombahelyezve?
Szewa!

2005. 04. havi 600RR, óceánkék metál, szép állapotban, jó gumikkal, 1.680.000-ért érdekel?
Sziasztok, Bocs, hogy ide írok :-) CBR 600 F2-höz keresek verseny idomszettet, föleg farokidomot.
Továbbá érdekelne, hogy 160-as hátsó helyett melyik vas 180-asát lehet betenni, mert 160-as slick gumi beszerzése eléggé nagy gond. Köszi Geri
Kurva jó!
Hali mindenki!

Kaptam itt egy oldalt de a pali azóta sem ír vissza.

Van valakinek ebből valami :
A lenti képen látható motorról lenne szó.

http://www.bikez.com/pictures/...

Jobb oldali tükőr komplett, Fejidomtartó konztol, Gázbowden huzó, Kormány vég belseje, kormány súly vége, kormány csavar.
Valamint ha vannak esetleg gumi anyák és csavarok .

A motor 1000rr nem 600rr :)
Elkepzelhetö,bar 1.5M-nal huztam meg a hatart,meg de igy a yoshimuraval csabito az ar.Kaptam meg 1ajanlatot 2003-as-rol 1,39M-ert(gyari minden,7000km-el) a het közepen döl el.Köszönöm,h irtal tenyleg megfontolando.
2004-es fekete. 13000km. Magas plexi, yoshimura slip-on kipufogó, HYPER-PRO kormány teleszkók. Még eldölve sem volt. 1,6e Ft. Ha érdekel írj.
Sziasztok.Szeretnek 600rr-t venni magamnak.Kb 2003-04-est,ha tud vki realis aron irjon,vagy ide,vagy e-mail-ben.(Legjobb lenne feketeben)
Helló!

Évjáratot tekintve van különbség a vasak között, gondolok itt szériaproblémákra, ha igen melyikeknél, melyik évjáratot ajánljátok?

köszi
Hát, nem egyszerű a történet.
Adott egy gyári Hornet 600, ebből megmarad kb. a váz meg a blokk, bár a váz se marad érintetlen, picit át kell alakítani. Ha kész lesz akkor elvileg egy 1000RR első futómű lesz benne a 320-as tárcsákkal, RR kerékkel, radiális fékkel, radiális főfékhengerrel, fent egy mart villanyakkal, Magura kormány, kormánylengéscsillapító, spéci műszerfal. Hátul 600RR futómű, fékkel, kerékkel, mindennel. Ehhez kell a vázba belenyúlni, az RR futóműve himbarendszeres, a Horneté pedig sima. Alakítani kell rajta. Lesznek még apróságok, fém fékcsövek, bukógombák, állítható lábtartók, ledes cuccok, és egy K5 Gixer lámpája elöl, hasidom. És az egészhez a Repsol fényezés. A Hornet kb. ennyi.
RR-ből meg készül egy pályamotor. De az Movistar lesz!
Nemár Edee! Nagyot csalódtam benned, add el inkább a másik kettőt!
Milyen amúgy az a Hornet RR?
Röviden szólva szükségem van némi pénzre. Sok lovém áll ilyesmiben, ráadásul most építek egy spéci Hornetet (Hornet RR), meg egy pálya RR-t. Ha ezek készen lesznek akkor a jó kis Movistar már luxus lesz. De azért a pályagép ugyanígy fog kinézni!
hú 3 nappal ezelőtt lementettem azt a képet és monom bárcsak eldná és tessék nagyon szép gép karcmentes látszik rajta nem is borultak vele szerintem jó kis motor áá miért ningy 2 milkám jó lenne ez a gép hát aki megveszi grat hozzá
miért adod el ezt a szépséget?
Hi! Eladom a motorom srácok!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Ha vkit érdekelne, szóljatok!
Na, ott a balos idom! Csak újra kell fényezni, de a srác azt is megcsinálja, amilyenre kell! Még lehet tükröt is ad.
1000rr bocs csak ez lemaradt :(
Hali!

A kép alapján az egy 1000RR. Tényleg ahhoz kell cucc? Vagy 600RR-hez?
Sziasztok!

A barátom hétvégén elesett a motorjával és érdeklődnék tud e vki segíteni:

A motorja a lenti linken található. (szín miatt mert jobb oldali idomok épek maradtak)
http://www.bikez.com/pictures/...

Ehez lenne szüksége bal oldali idomokra egy jobb oldali tükőrre, és egy bal oldali "kormánysúly" nem tudom ez a rendes neve ami a kormány vége...

Ha vki tud vmit kérem jelentkezzen és irányárat is ha tud mondjon.
Hali!

30e! Az új ára a duplája!
Szia!

Az ülésborítást mennyiért adod?
Van egy szett Telefonica Movistar is. A fejidomot leszámítva komplett a cucc. Ülésidomból van fekete is.
Eladó az ülésborításom is, meg a Two Brothers dob. Ha vki több dolgot visz akkor kedvezmény!
Sziasztok!

Egy-két kép az eladó idomokról, jött egy két új darab is. Ha vkit érdekel a cuccok közül vmi akkor írjon ide vagy msn.