Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó Hyperpro hátsó gátló 600 RR-hez 2003-04-re biztos jó, az újabbakra nemtudom. Előfeszítés, gyors lassú nyomófokozat, húzofokozat állítás! Irányár:70 eFt tel.:06/70-321-95-30
Üdv! Megjött a cucc! Csörögj rám hogy megbeszélhessük a dolgot!
70/385-9040
50-es átmérőjű visszaszárra van mart kormányom mindenféle színben.
Hali!
Nem jött még meg, de bármelyik nap itt lehet. Szólok!
Helló edee.
Na van már nekem kormány?
itt a fórumon is előfordul elég gyakran, pl:R1 topik vagy az oldalán van e-mail cím.
Tudom nem tőlem kérdezted, meg nem is akarok közbe szólni, csak:
"felkerültek rá a képeken is látható kiegészítők a Danger jóvoltából, ha vmi tetszik, danniboy-nál keressétek."
és a tartó valtermoto, szóval egyel több ok hogy dannyt keresd
Szasztok!

Lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy a digitális fokozatkijelző hogyan működik? Mihez kell hozzá kötni meg ilyenek.
Szia!

Nagyon szép lett a motor!

Ahogy látom a rendszámtartó konzol sem eredeti, tudnál segíteni hol tudok olyat beszerezni?
Csao!

70/385-9040
Lenne egy kérdésem! A gyári műszerfalon (2007) nincs váltóvillám. Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehet pótolni?
Hali!
A 600RR műszer ("kmóra" ) érdekelne. Ha adsz telszámot, felhívlak. Az enyém: 30 251 1619.
csao!

tudnál átküldeni egy-két képet mailben jó minőségben nagy felbontással az összes cuccról ami van? Kívülről is kép meg belülről is?

Köszke!
6900 utángyártott

06707764510
Hellotok.Nekem 600RR.2003-hoz kellene jobbos oldalidom!Jobbos lábtartó+lábtartókonzul! Árajálatot irjatok!Segitségeteket elöre is köszönöm...
edee nincs sárvédőm 2003-2004 hez
csak 600rr idomok vannak sajna
Helló edee.
Akkor nekem kellene az a jobbos kormány.
Na ma megvolt az első pályázás a géppel!
Mit is mondjak, be voltam sz@rva eleinte. Nagyon megy, nagyon fékez. Jó pár kör kellett, hogy elkezdjek ráérezni a féktávokra. És persze nagyon mereven ültem rajta. Aztán próbáltam lazulni, némileg gyorsultam is. A Hringen 3dikban kényelmesen végigmotorozható a pálya, csak a célegyenesben kell felváltani. Viszont kettőben sokkal jobbak a kigyorsítások, alig pár helyen lehet 3dikat tolni neki, viszont sokkal jobban húz, ez érthető.
Sikerült a gumimat faltól-falig megjáratni. Eltüntek a szőrök is róla végre.
Viszont valahol olvastam, hogy a 2007esben van vmi elektronika, ami motorfékben nem engedi bepattogni a hátsó kereket. Na ez egészen jól működik. Persze nem csúszókuplunk, de teljesen kontorllálható a pattogása, többnyire nincs is. Meg a kormányteló is tökéletes, semmi fejrázás nem tapasztalható.
Sajnos időt nem tudok, de bizonyára 2:30 felett, közelebb a 3 perchez, de ez volt az első napunk pályán, meg amúgy sem vagyok a pálya ördöge.
Sorry all hogy yamahásként ideírok.
Fokali, FZR 400 R-be (96-os) tucc széltologató plexit? A mostani szar. Jó olcsón. Ja és legalább akkor tolja már ki az arcomból a levegőt, amikor fexem a tankon. Vagy ehez a kívánsághoz kicsi a motorom?
thx, sorryall
Benne. lámpára van felcsavarozva, de a fejidomtartón is ott a helye. Mi átraktuk oda, hogy kitudjuk venni a lámpát.
Józsi száma : 06305860027
Benne van, a 600RR-nél a fejidomban keresd.
Ez a borulásérzékelő dolog benne van gyárilag a CBR-ben?
Hy fokali.
Beszéltük tegnap a haverodat akinek vannak az alkatrészei.Add meg a számát és rácsörgök én.Már ha még megvannak a cuccai.