Tudom nem tőlem kérdezted, meg nem is akarok közbe szólni, csak:
"felkerültek rá a képeken is látható kiegészítők a Danger jóvoltából, ha vmi tetszik, danniboy-nál keressétek."
és a tartó valtermoto, szóval egyel több ok hogy dannyt keresd
Na ma megvolt az első pályázás a géppel!
Mit is mondjak, be voltam sz@rva eleinte. Nagyon megy, nagyon fékez. Jó pár kör kellett, hogy elkezdjek ráérezni a féktávokra. És persze nagyon mereven ültem rajta. Aztán próbáltam lazulni, némileg gyorsultam is. A Hringen 3dikban kényelmesen végigmotorozható a pálya, csak a célegyenesben kell felváltani. Viszont kettőben sokkal jobbak a kigyorsítások, alig pár helyen lehet 3dikat tolni neki, viszont sokkal jobban húz, ez érthető.
Sikerült a gumimat faltól-falig megjáratni. Eltüntek a szőrök is róla végre.
Viszont valahol olvastam, hogy a 2007esben van vmi elektronika, ami motorfékben nem engedi bepattogni a hátsó kereket. Na ez egészen jól működik. Persze nem csúszókuplunk, de teljesen kontorllálható a pattogása, többnyire nincs is. Meg a kormányteló is tökéletes, semmi fejrázás nem tapasztalható.
Sajnos időt nem tudok, de bizonyára 2:30 felett, közelebb a 3 perchez, de ez volt az első napunk pályán, meg amúgy sem vagyok a pálya ördöge.
Sorry all hogy yamahásként ideírok.
Fokali, FZR 400 R-be (96-os) tucc széltologató plexit? A mostani szar. Jó olcsón. Ja és legalább akkor tolja már ki az arcomból a levegőt, amikor fexem a tankon. Vagy ehez a kívánsághoz kicsi a motorom?
thx, sorryall
Eladó Hyperpro hátsó gátló 600 RR-hez 2003-04-re biztos jó, az újabbakra nemtudom. Előfeszítés, gyors lassú nyomófokozat, húzofokozat állítás! Irányár:70 eFt tel.:06/70-321-95-30