Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!
Ma láttam a 2007-es 600RR-t élőbe elösször.
Hát igen!!! Alkottak!
Kár azokért a régifajta irányjelzőkért,meg a fura féklámpáért.Ugyanis szerintem jobb volt a kipuff alatt!
De naon ott a gép!
Persze az én 2004-esemnél nem jobb:)))
Na látod, ezt már én sem vágom pontosan, de a germánoknál lehet legalizálni vhogy csak a vázzal is. Pontosabban ott van vázcsere míg itthon tudtommal nincs. Miért nincs a kintinek papírja? Semmije sincs?
Na ja, de akkor még mindig kell egy blokk. Nem elég a váz a legalizáláshoz. Gondolom én.
Szia! Azt neked kell tudni. Neked mennyit ér meg? Előbb-utóbb vehetsz hozzá jó áron vázat forgalmival és akkor legalizálhatod...
Szevasztok!

Mennyit ér meg szerintetek egy 2003-as RR ami pályán használható csak? Németországban talált a barátom egyet és nem tudom megéri-e beleugrani.
Nem tom mert én sokadik tulaj vok. Ha mindenféle bontott cuccból volt összehányva akkor igen.
Khm...khmmmm köszi, jól esik.
Boci: Adatlapodon a torott RR adamcc gepe volt?
Érden keresd a Honda Park-ot. Jó áron kapod a mocit.
Sziasztok

Na én is beálltam a xenonos moccosok közé :)
Nekem a gyujtó elektronika csak a kijelző alá fért be de mák mert ott egy rögzítő csavar amire fel lehetett enni a panelt.

A fénye kiváló, mindenkinek csak ajánlani tudom.
http://andrew-boy.spaces.live.... -- Szasztok megvan az ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ sisakom!!! Van itt még pár kép a motorjaimról meg válogatások a fotóimból!! Sasoljátok be!
- -
A lelke mélyén suzukit akar.
A Hondára nem mondjuk a "k7"-et! :)

Ajánlom Bp.-en a Karasnát, vannak jó cuccaik amiket majd kérj tőlük pluszba a motorhoz.
Szerintem keress itt még két arcot akik motort venne
Több darabnál többet engednek
Áprilisban biztos, h veszek egy cbr600rr k7-et. Van rá összesen 1200eFt-om beugróra.
Szerintetek melyik kereskedőt érdemes megkeresni?
Arra is gondoltam, h elős körben mindegyik kereskedőnek küldök egy email-t, hogy mondjanak egy ajánlatot, és már csak ahhoz a 15höz megyek le, amelyek a legjobbat mondták.
Szerintetek?
egy kis hanganyag. Szerintem magáért beszél: http://www.sportmotor.hu/motor...
White :
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=5754&cat=&mid=1003
Kösz srácok a segítséget! Megkönnyítettétek a dolgom. Utánna néztem a TwoBrothers-nek és tényleg bejött. Jól néz ki,hangaja is király. Szerintem ez lesz.
Two Brothers dobot én is merem ajánlani, paraszt jó hangja van. Ha gondolod vmikor meg tudom mutatni, hangpróbával egybekötve.
Two brothers, vagy arata. www.arata.hu
Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kikérni. Van egy k6 Cbr600RR-em és most szeretnék rá dobot szerezni (zsír újat) ,de nem tudom,h milyet.Jó hangja is legyen és jól is nézzen ki.Kb 120e körül.Tudnátok segíteni? Kössz,csá
jaja, még talán nézőnek sem engedtek volna be Amúgy felszoktam öltözni, csak akkor hoztuk meg a kis cbr-t aztán első képnek elment. Remélem, hogy azért március 31-én lejöttök Kunhegyesre motorkiállításra minél többen. (oda biztos nem rövidgatyában fogok menni :D főleg, ha még ilyen hideg lesz vagy esetleg hó is lesz :D)