Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI

Eladó 600rr kilóméteróra teljesen jó sérülésmentes állapotban. (egyéb cbr alkatrészek is vannak)

Ára :40000
tel.30-586-00-27
nagyon frankó
Érdekelne a gátló

06707764510
Sziasztok!
Igaz nem CBR de a http://andrew-boy.spaces.live.... oldalamon a Honda NS-1em(3) című album új feltöltés! Igaz csak pár kép de elég jók lettek! Sasoljátok be! Amúgy van még pár egyéb fotó esetleg akit érdekel
A 2007-esen legjobb tudomásom szerint elektronikusan vezérelt kormánylengéscsillapító van. A 2006-oson nincs ami vezérelje. De amúgy se lehetne felrakni rá szerintem.
Edee, a 2006-oshoz nem lehet ilyen belső kormánylengéscsillapítót kapni, mint ami a 2007-esben van?
Hali!
Érdekel még kormánylengéscsillapító? Megválnék a sajátomtól. Esetleg ha mást is érdekelhet akkor jelentkezzetek. 50e forintért odaadom kompletten az egészet.
Húúú bazz ez nagyon cool! Grat hozzá! Jaja Uvex atomjó sisakokat gyárt! Múlkor felpróbáltam egy Carbon sisakot ááá nagyon ott van! Dee maradok az X-lite-omnál mert nekem nem párásodik
Dögös! A márka is jó, tapasztalatból mondom...
ez az igazi
nice
Végre megvan az új sisakom!
Kisebb átalakítást követően ez lett a végeredmény.
cool a kijelző
ilyen lesz hamarosan a kijelzőm ;)
video
Hali!
Pálya-farokidomot keresek 2005-ös 600RR-hez. Új és használt is érdekel.
ja énis kérdeztem már, mert szoktam látni ezt a movistaros cbrt szegeden!
én mék ma motorozni, de szegeden ma már voltam 1szer, szal arra nem járok
Hello mindenkienk.Nem tudom van e köztetek Szegedi de tegnap láttam egy 600 RR-t Moviestaros festésel.nagyon kira gép.Amúgy ha valaki Szegedi és van ma szabadideje az olyna 2 környékén lejöhetne a rakpartra, vagy később, én még nem tom hogy megyek de 2 körül lenézek.
Üdv
bocs, tutilampa@gmail.com
bocsánat Doktor Úr! Azt hittem még fent van az oldalon a mail címem :P :)
tutilampa@gmail.com
Elérhetőséget please!!!!
Na, hát te is jöhettél volna egy kicsit hamarabb... Aztán mondd csak zsenikém, ha pont kéne valami, akkor hol lehet téged utolérni?
indexes hátsó lámpák ITT
Azzal pin lockal is?? Én ma voltam kinn ebben a hidegben de nekem nem párásodik! Szerencsére
párásodott, akármit csináltam...
Szóval mi is volt a problémád az X-lite sisakkal??