Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tudok, de most akkor minek is vettél fel MSN-re?
danny indexeket nem tudsz ???
meg olyan érdekel ne hogy majd cbr125re tuning cuccok mert 99% hhogy olyan mocim lesz és meg akkarom tuningolni.... arra érdekelne kipuff, index, meg egyéb optika és motor
Igen, láttam gyönyörűen áll rajta!
Igen, van, de mostmár semmit nem merek neked ígérni, amíg nem 100%...
Ott tartunk, hogy ma feladták a szükséges cuccokat, tehát péntekre meg kell jönnie. Ismétlem, ezt tegnap ígérték telefonon, tehát holnap majd hívjuk őket ismét, hogy megtörtént-e...
Szia!

A fazer topicba tegnap tettem fel pár képet a Thunder dobról.
Valamikor, majd hangot is rögzítek.

Gátló ügyben van vmi fejlemény?
gyere fel
pffff.... hát esküszöm nem emlékszem rá... talán dani@danger.hu?
képzelem XD
de engem rohadtul
lécci ad meg mert sztem a fórumon nem sok minden kit érdekel hogy mit üzletelünk
érdekel ne pár tuning cucc
Hát, az a raktárkészlettől függ. Ha tényleg érdekel egy ilyen régebbi, alu kiömlős, megkérdezhetem a gyárat.
Szerintem sokkal szebb ez a teflonnal bevont magnézium, élőben nagyon durva... Ilyenkor picit sajnálom, hogy nem ülés alatti kipufogója van az ereggyemnek!
igen van, miért?
dannyboy van msned ?
Nem rossz... Elég jó árban van!! Amúgy nekem ez az új 1általán nem üt be... Amúgy az ilyen kifutott végeket kb mennyi ideig lehet még beszerezni?
Andrew, ennek a típusnak a gyártását 2005-ben befejezte a TwoBrothers, már csak a magnézium kiömlős van (a képen), de a hangja ugyanolyan! Az utolsó karbon verziót tavaly nyáron adtuk el. Az ára 124.900 Ft (alu) és 149.900 Ft (karbon és titán).
Nekem már mind1 jelen pillanatban mert megnézem az előrejelzést bár az sosem igaz és, ha jön a szar idő akkor majd utánna viszem az 1000 es szervízre :)
Én Pesten voltam nem Szegeden :), és a harmadik haveromnak van Repsolos de ő most nem volt velünk :)
hello.a hátso üléstakaro mennyibe van? nagyon jol néz ki!!
wáááááááá bazmeeeeeeeeg beszarok!! kurvabrutál a hangja !! !! !!
edee akkor azt mondod hogy szerinted a konzolod is 2003-2004 es ről lett átrakva?
ezt elfelejtettem berakni:

http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/?vi =15812&t=speed
A dob tényleg nagyon egyedi hangzásu.
SAJNOS CSA EGY TELEFONNAL FELVETT VIDEÓBAN TUDOM MEGMUTATNI A HANGOT
3GP FORMÁTUM
Chriss, elintézzem, hogy essen a hó? Csak ki kell hoznom nekem is a mocit, tuti másnapra leesik fél méter
Edee

Ez a régebbi Two Bros vég!! Nekem ez a kedvencem!! ;) Amúgy mennyibe van?? Asszzem amúgy van kisebb és nagyobb lukkal is 1szerűen imádom...
Csáó!

Ismerős nekem ez a kép! Mintha már vki elküldte volna nekem ezt. A tied a gép?