danny indexeket nem tudsz ???
meg olyan érdekel ne hogy majd cbr125re tuning cuccok mert 99% hhogy olyan mocim lesz és meg akkarom tuningolni.... arra érdekelne kipuff, index, meg egyéb optika és motor
Igen, láttam gyönyörűen áll rajta!
Igen, van, de mostmár semmit nem merek neked ígérni, amíg nem 100%...
Ott tartunk, hogy ma feladták a szükséges cuccokat, tehát péntekre meg kell jönnie. Ismétlem, ezt tegnap ígérték telefonon, tehát holnap majd hívjuk őket ismét, hogy megtörtént-e...
Hát, az a raktárkészlettől függ. Ha tényleg érdekel egy ilyen régebbi, alu kiömlős, megkérdezhetem a gyárat.
Szerintem sokkal szebb ez a teflonnal bevont magnézium, élőben nagyon durva... Ilyenkor picit sajnálom, hogy nem ülés alatti kipufogója van az ereggyemnek!
Andrew, ennek a típusnak a gyártását 2005-ben befejezte a TwoBrothers, már csak a magnézium kiömlős van (a képen), de a hangja ugyanolyan! Az utolsó karbon verziót tavaly nyáron adtuk el. Az ára 124.900 Ft (alu) és 149.900 Ft (karbon és titán).
Nekem már mind1 jelen pillanatban mert megnézem az előrejelzést bár az sosem igaz és, ha jön a szar idő akkor majd utánna viszem az 1000 es szervízre :)
meg olyan érdekel ne hogy majd cbr125re tuning cuccok mert 99% hhogy olyan mocim lesz és meg akkarom tuningolni.... arra érdekelne kipuff, index, meg egyéb optika és motor
Igen, van, de mostmár semmit nem merek neked ígérni, amíg nem 100%...
Ott tartunk, hogy ma feladták a szükséges cuccokat, tehát péntekre meg kell jönnie. Ismétlem, ezt tegnap ígérték telefonon, tehát holnap majd hívjuk őket ismét, hogy megtörtént-e...
A fazer topicba tegnap tettem fel pár képet a Thunder dobról.
Valamikor, majd hangot is rögzítek.
Gátló ügyben van vmi fejlemény?
Szerintem sokkal szebb ez a teflonnal bevont magnézium, élőben nagyon durva... Ilyenkor picit sajnálom, hogy nem ülés alatti kipufogója van az ereggyemnek!
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/?vi =15812&t=speed
SAJNOS CSA EGY TELEFONNAL FELVETT VIDEÓBAN TUDOM MEGMUTATNI A HANGOT
3GP FORMÁTUM
Ez a régebbi Two Bros vég!! Nekem ez a kedvencem!! ;) Amúgy mennyibe van?? Asszzem amúgy van kisebb és nagyobb lukkal is 1szerűen imádom...
Ismerős nekem ez a kép! Mintha már vki elküldte volna nekem ezt. A tied a gép?