Ha itt van a fórumon az a két Tricoloros kollega akikkel ma összefutottam Szentendrén a dunaparton akkor igy utólag sorry, kicsit elgondolkoztam éppen ezen azon aztán későn vágtam le a dolgot!
Szia DennyM!
Olvastam, hogy a Karasnaban dolgozol!
Kerdesem lenne a 600F-fel kapcsolatban:
Igaz a hir, hogy 2007 utan nem lesz többe a palettan? Esetleg modell ujitas varhato? Vagy vegleg eltunik?
A 2006-os es a 2007-es modell között van különbseg? CBS fekkel rendelkezik? (ha, igen kiiktathato?)
Minden info erdekel!
Azt szeretném kérdezni hogy a cbr600f4-nek milyen a fogyasztása szóval hogy annyira nem zabálja az üzemanyagot?És ugye az cbr600f4 sportot 2002-ig gyártották?Meg milyen évjáratot érdemes venni?
Pályára vagy a másik megoldáshoz hibátlan, egyikhez se kell javítgatni semmin, azonnal felszerelhető! Az egyik oldalidom ráadásul full hibátlan ha jól emlékszem.
2005-ös Tricolorhoz van egy majdnem teljes idomgarnitúrám baráti áron pályaidomnak vagy .............ni!!!
Tankborítás, balos, jobbos oldalborítás, hasidomok és a farokrész. Kisebb-nagyobb karcolásokkal, horzsolásokkal! Ha vkit érdekel akkor szóljon!
Jah, persze a dolog információtartalommal is bíró része lemaradt: CBR125fun, ha a szóban forgó logókat valami vektoros formátumban be tudod szerezni, akkor én ki tudom neked vágni őket plotterrel. (Ismeretterjesztő rovatunk következik: vektoros logókat, pláne ilyen nagyobb cégekhez tartozókat a neten könnyen fel lehet lelni. Ha meg jártas vagy Corel-ben, Illustrator-ban, stb, akkor meg nem jártatom a számat feleslegesen, úgyis tudod miről van szó, meg még esetleg meg is tudod rajzolni. 2. lecke: plotteres matricavágás -- egyszínű öntapadós fóliákból színenként tudom kivágni a többszínű logók részeit. Nagyon apró betűs cuccokhoz nem ajánlom, de HRC, Castrol, BlackPrince és hasonlók nem okoznak gondot.)
Ez a kép engem is megvezetett elsőre, mint a villamossín a biciklispostást Ilyet majd csinálok egyszer én is, megállok az autópálya közepén, rákapcsolom a gyújtást, és lefotózom, mikor kipörög 280-ra, aztán majd büszkén mutogatom
Szinte minden elemen van plusz matrica, egyszer össze kellene futnunk majd vhol és akkor végigmutogatom ha érdekel. Nagy vonalakban a következők: alsó hasidomon - Black Prince, Castrol, Michelin, első sárvédőn - Michelin baba, ülés alatti oldaltakarón - HRC, fejidomon - Domino, seven, Polini, Castrol, hátsó sárvédőn - Black Prince, lengővillán - RK, Devil, NGK.
Németországból sikerült megszerezni.
Köszi
Tel:06707764510
(Szolnokról a hyosung boltból nem várok hívást mert ott nem korrektek)