Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2005 600rr-hez kormánytelót vennék aki tud az jelentkezzen

Köszi

Tel:06707764510

(Szolnokról a hyosung boltból nem várok hívást mert ott nem korrektek)
"milyen évjáratot érdemes venni?"

Mondjuk ami ott van alattad a [1342]-ben.
A fogyasztás kb 5-6 L között, attól függ mennyire forgatod. 200 felett a nyócat is megeszi.
Hello Mindenkinek!

Ha itt van a fórumon az a két Tricoloros kollega akikkel ma összefutottam Szentendrén a dunaparton akkor igy utólag sorry, kicsit elgondolkoztam éppen ezen azon aztán későn vágtam le a dolgot!
Szia DennyM!
Olvastam, hogy a Karasnaban dolgozol!
Kerdesem lenne a 600F-fel kapcsolatban:
Igaz a hir, hogy 2007 utan nem lesz többe a palettan? Esetleg modell ujitas varhato? Vagy vegleg eltunik?
A 2006-os es a 2007-es modell között van különbseg? CBS fekkel rendelkezik? (ha, igen kiiktathato?)
Minden info erdekel!
2005 600rr-hez kormánytelót vennék aki tud az jelentkezzen

Köszi

Tel:06707764510
Élőben is csúnya, vagy csak fényképen?
Sziasztok!

Az új 600RR-t meglehet nézni már a Honda Karasnában. Gondoltam szólok

Mielőbbi Tavaszt skacok!
Azt szeretném kérdezni hogy a cbr600f4-nek milyen a fogyasztása szóval hogy annyira nem zabálja az üzemanyagot?És ugye az cbr600f4 sportot 2002-ig gyártották?Meg milyen évjáratot érdemes venni?
szia. nekem van egy 2004-es cbr 600f em eladó . nagyon tuti állapotban van 1.6 az ára ha érdekell irj plajos@kallonet.hu ra . van rola persze kép is.
érdeklödni szeretnék hogy mit értessz a farokrész alatt??a hátso ülés helyetti idom?és milyen árban adnád?és milyen szinü?
injector
Sziasztok! Egy kérdésem lenne ami a következő: Mik a különbségek a cbr600 F és cbr600 Fi között? Csak az ülés? vagy a kormány is más?
Sziasztok!
CBR-hez 1999-2000-es he keresnék alkatrészeket főként kilométerórát azon bellül fordulatszámmérőt. Ha esetleg tud valaki akkor irjon nekem.
KOSZIKE.....
a tel szamom 3o 9563 o62 ha tudod kuld el a tied sms ben a tobbit privat intezzuk
Pályára vagy a másik megoldáshoz hibátlan, egyikhez se kell javítgatni semmin, azonnal felszerelhető! Az egyik oldalidom ráadásul full hibátlan ha jól emlékszem.
rogton fel is rakhato vagy kell rajta javitgatni is
Ha egyben elviszed az egészet akkor 70e!
mit kersz erte mindenestol
Szevasztok!

2005-ös Tricolorhoz van egy majdnem teljes idomgarnitúrám baráti áron pályaidomnak vagy .............ni!!!
Tankborítás, balos, jobbos oldalborítás, hasidomok és a farokrész. Kisebb-nagyobb karcolásokkal, horzsolásokkal! Ha vkit érdekel akkor szóljon!
Jah, persze a dolog információtartalommal is bíró része lemaradt: CBR125fun, ha a szóban forgó logókat valami vektoros formátumban be tudod szerezni, akkor én ki tudom neked vágni őket plotterrel. (Ismeretterjesztő rovatunk következik: vektoros logókat, pláne ilyen nagyobb cégekhez tartozókat a neten könnyen fel lehet lelni. Ha meg jártas vagy Corel-ben, Illustrator-ban, stb, akkor meg nem jártatom a számat feleslegesen, úgyis tudod miről van szó, meg még esetleg meg is tudod rajzolni. 2. lecke: plotteres matricavágás -- egyszínű öntapadós fóliákból színenként tudom kivágni a többszínű logók részeit. Nagyon apró betűs cuccokhoz nem ajánlom, de HRC, Castrol, BlackPrince és hasonlók nem okoznak gondot.)
Ez a kép engem is megvezetett elsőre, mint a villamossín a biciklispostást Ilyet majd csinálok egyszer én is, megállok az autópálya közepén, rákapcsolom a gyújtást, és lefotózom, mikor kipörög 280-ra, aztán majd büszkén mutogatom
Hali!

Szinte minden elemen van plusz matrica, egyszer össze kellene futnunk majd vhol és akkor végigmutogatom ha érdekel. Nagy vonalakban a következők: alsó hasidomon - Black Prince, Castrol, Michelin, első sárvédőn - Michelin baba, ülés alatti oldaltakarón - HRC, fejidomon - Domino, seven, Polini, Castrol, hátsó sárvédőn - Black Prince, lengővillán - RK, Devil, NGK.
Németországból sikerült megszerezni.
A CBR600F4 az egyik legjobb motor ami a leginkább tartja az árát!
Szia Edee!

Régebben írtad, hogy nehéz volt a hiányzó matricákat begyűjteni, melyek voltak azok? És hol tudtad őket megvenni?

Üdv: Márkatársad:-)