Szevasztok!
Megpróbáltam.Nem ment.Sikerült felvenni,de lerakni már......3-ból 2szer beszitált úgy,hogy befelé nőtt a hajam, de frankón.Mókás volt, de szerencsére nem lett semmi gáz.Igazatok volt.Most még hanyagolom kicsit ,nem játszom vele amíg nem szerzek be egy kormánytelót.Esetleg nem tud valaki olcsón? Köszke!
Na csákó!
szombaton remélem tudunk menni csak van egy kis bibi :S
d.z.-án tudunk csak menni mert reggel hozzom az idomokat ha minden igaz de nem sokat reménykedem .... keddre mondta aztán mára szóval .....
Mihez képest drága? Ha összetöröd magad is meg a motort is mert nincsen és a végszámla 7 számjegyű lesz, illeve jó esetben csak baszottul fáj majd mindened, akkor máshogy gondolod majd!
Igaza volt bölcs hozzászólónknak az előbb - kormányteló nélkül ne nagyon játsz vele!
Kösz srácok! Akkor majd 1be próbálkozom-Majd lesz valami . Még nincs kormánytelóm,de ha kell majd beszerzek 1et.Már gondolkoztam rajta,de elég drága. Na kösz még egyszer,majd jelentkezem,hogy ment/megy CSá!
Szerintem próbáld inkáb 1-esbe csak gázzal.Tartsd be a fokozatosságot.kezdetben elégedj meg azzal hogy csak elemeli az elejét néhány méteren át. A két lábaddal szorítsd a motort,legyen fékkészenlétbe mindíg a jobb lábad.Kormánytelód van?
Nélküle meg se próbáld
Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Most próbálok kerekezni és nem igazán akar menni. 2.-ba próbálom kuplung+gáz,de nem tudom fennt megtartani.Kb fél méter után mindig visszaesik. Ha tudtok segíteni azt megköszönném.
Az a helyzet, hogy a forgalmijában 2005-ös gyártási év van és a motor magyarországon lett vásárolva. Nem tudom mi a különbség a 2004 és 2005-ös modellek között... Egyébként sportkipufogót nem tud valaki kb. 40-50 eFt között?
Érdeklődnék,megvan még az üléstakaród?
Köszi!