Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Érdeklődnék,megvan még az üléstakaród?

Köszi!
Az en emailcimem :
civic92@freemail.hu
Dtomi legyszi küldjel vmi elerhetöseget magadrol.E-mail,telefonszam mind1.Köszi
Szasztok!

MA mentem hazafele Szegedről és mit látok Deszk után? Na? Hát persze h két azaz kettő darab Movistaros CBRt... Aszittem h sírva fakadok
Szevasztok!
Megpróbáltam.Nem ment.Sikerült felvenni,de lerakni már......3-ból 2szer beszitált úgy,hogy befelé nőtt a hajam, de frankón.Mókás volt, de szerencsére nem lett semmi gáz.Igazatok volt.Most még hanyagolom kicsit ,nem játszom vele amíg nem szerzek be egy kormánytelót.Esetleg nem tud valaki olcsón? Köszke!
Na csákó!
szombaton remélem tudunk menni csak van egy kis bibi :S
d.z.-án tudunk csak menni mert reggel hozzom az idomokat ha minden igaz de nem sokat reménykedem .... keddre mondta aztán mára szóval .....
majszombaton nédd má meg a lámpám köze nincs az R6oséhoz
Üdv Tuning!

Sztem nem műxik a link...

Érdekelne a lámpa. Nem tudsz valami más elérhetőséget?
vegyél r6ost ahhoz van
és TZRhez nincs neki de basszus nagyon állat
Bazzeg... Pirosba is nagyot mutat! Atomjó
r.3.14-nek ilyen lett az új lámpája
nála lehet rendelni

lámpa
Oke.örülök,h ez ilyen 1szerüen megy.En apr 23-an megyek haza Ausztriabol,addig meg sokminden eldöl,elöre is köszönök minden segitseget.
Hitalezésben tudok segíteni
Hi!

Olippi: Elvileg tudunk rá hitelt intézni. Van egy ismerősöm aki foglalkozik ilyennel. Ha kell, küldök ajánlatot... E-mail: info@adriaholiday.hu
Sziasztok!

Ma makón és makóról kifelé is +előzőtt egy szép Movistaros 600RR! Húúú bazzz hang befigyelt Épp gurultam 1et én is szegedre a TZRel
Szeva.Ugy nez ki,h a 2003-as 600rr elmegy,ugyh lehet erdekelne a tied,hitel intezhetö? (kb.300ezer)
Amíg nem teszi le az elejét nincs gond.
Hi!

Mihez képest drága? Ha összetöröd magad is meg a motort is mert nincsen és a végszámla 7 számjegyű lesz, illeve jó esetben csak baszottul fáj majd mindened, akkor máshogy gondolod majd!
Igaza volt bölcs hozzászólónknak az előbb - kormányteló nélkül ne nagyon játsz vele!
Kösz srácok! Akkor majd 1be próbálkozom-Majd lesz valami . Még nincs kormánytelóm,de ha kell majd beszerzek 1et.Már gondolkoztam rajta,de elég drága. Na kösz még egyszer,majd jelentkezem,hogy ment/megy CSá!
ja 1-ben vedd fel és ha már jól megy keréken rakd át 2-be
Szerintem próbáld inkáb 1-esbe csak gázzal.Tartsd be a fokozatosságot.kezdetben elégedj meg azzal hogy csak elemeli az elejét néhány méteren át. A két lábaddal szorítsd a motort,legyen fékkészenlétbe mindíg a jobb lábad.Kormánytelód van?
Nélküle meg se próbáld
hello kezdo. a 2005-nek mar forditott az elso villalya meg egy picit izmossabb.
Szevasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Most próbálok kerekezni és nem igazán akar menni. 2.-ba próbálom kuplung+gáz,de nem tudom fennt megtartani.Kb fél méter után mindig visszaesik. Ha tudtok segíteni azt megköszönném.
Szia Edee!

Az a helyzet, hogy a forgalmijában 2005-ös gyártási év van és a motor magyarországon lett vásárolva. Nem tudom mi a különbség a 2004 és 2005-ös modellek között... Egyébként sportkipufogót nem tud valaki kb. 40-50 eFt között?