Azt szeretném kérdezni gondolkozom egy CBR600F4 vásárlásán olyan 2004-es évjáraton.Az lenne a kérdésem hogy a 2004-es évjárat kb mennyibe kerül meg ha mondjuk 4 vagy 5 évig megtartom akkor mennyire tartja meg az árát?ennyi idő alatt sokat veszít az árárból?
Hello mindenkinek
eloszor irok a topikra,egy 2005os 600rr boldog tulajdonosakent!!!A mocit tavaly augusztusban vettem 6800kmel es azota mar 10400at mutat az ora!!!
Gratulalok cbr125 fun!Gyonyoru a geped es sztem nagyon elegedett leszel vele!!!
Kben Szabadkarol irok ami Szegedtol 50kmre delre Szerbiaban van es szeretettel invitalok mindenkit egy itteni gurulasra persze ha majd szebb ido lesz!!!
Ha van erdeklodo konkretabb terveket majd kidolgozzuk!!!
Udv Mindenkinek!!!
Hát cbr125 fun mire megvetted ezt a mocit már elavult a movistar-os festés......
Nagyon sajnállak hogy neked ez jutott,de majd legközelebb jobban választassz
Csak viccelek
nagyon bejön a movistar festés csak gratulálni tudok az új szerzeményedhez.
CBR125Fun!!Gratula neked büszke lehetsz rá,nagyon szép,ja meg nagyon jó kis gép.
Fogadj meg egy jótanácsot kormánytelót feltétlenül vegyél rá mert csúnya vége lehet.Rossz úton nagyon szitál!!
2001-es CBR600FS-hez keresek elsősorban műszerfalat és fejidomot+lámpát, másodsorban oldalsó idomokat. Utángyártott is érdekel.
Előre is köszi minden infót.
visszaengeded a gázt és imátkozol... feltéve ha azért riszál mert mondjuk gyorsításnál tényleg elkönnyült az eleje.
ha egykeróból rakod be és akkor riszál akkor gáz van... igyekszel nem lefogni a szitálást, mert Téged is berángat.. ilyenkor ésszerű lazán fogni a csutkákat, és talán van még némi esély.
de jobb előre gondolkodni és beszerezni egy kormánygátlót..
Szóval most a szitálás akkor jön a képbe ha elkönnyül a motor eleje? És ha elkezdi akkor mit lehet csinálni h csituljon? Azt olvastam h nagyjából semmit... Ugye ez nem igaz?
Na ja. Szerintem csak konzolban lehet különbség, nem hinném, h. maga a gátló más lenne. Szerintem az enyémen egy 2004-es konzol van fent. Legalábbis a srác akitől vettem azt mondta, h. az övé régifajta volt. Megbeszéltük hogy elmegyek hozzá, rápróbáljuk és ha tuti akkor kell. Tuti volt!!!! Rajta is maradt! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szombaton vagy vasárnap is (már nem emlékszem melyik nap volt a szitu) megmentett egy perectől. Legalábbis szerintem. Amikor az a vicces szél volt!
eloszor irok a topikra,egy 2005os 600rr boldog tulajdonosakent!!!A mocit tavaly augusztusban vettem 6800kmel es azota mar 10400at mutat az ora!!!
Gratulalok cbr125 fun!Gyonyoru a geped es sztem nagyon elegedett leszel vele!!!
Kben Szabadkarol irok ami Szegedtol 50kmre delre Szerbiaban van es szeretettel invitalok mindenkit egy itteni gurulasra persze ha majd szebb ido lesz!!!
Ha van erdeklodo konkretabb terveket majd kidolgozzuk!!!
Udv Mindenkinek!!!
Nagyon sajnállak hogy neked ez jutott,de majd legközelebb jobban választassz
Csak viccelek
nagyon bejön a movistar festés csak gratulálni tudok az új szerzeményedhez.
Fogadj meg egy jótanácsot kormánytelót feltétlenül vegyél rá mert csúnya vége lehet.Rossz úton nagyon szitál!!
Enyém az utolsó Movistar
2001-es CBR600FS-hez keresek elsősorban műszerfalat és fejidomot+lámpát, másodsorban oldalsó idomokat. Utángyártott is érdekel.
Előre is köszi minden infót.
ha egykeróból rakod be és akkor riszál akkor gáz van... igyekszel nem lefogni a szitálást, mert Téged is berángat.. ilyenkor ésszerű lazán fogni a csutkákat, és talán van még némi esély.
de jobb előre gondolkodni és beszerezni egy kormánygátlót..
tuning jegyezd meg már nagyon soxor mondtam h nem akkar hanem akar:)
és nem érdekel ne hanem érdekelne:)