Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csao!

Az enyém 2006-os de szerintem a régebbihez való kormányteló van rajta.
Milyen Two Brothers dob ez? Nem láttam még náluk ilyet, az enyémnek tök más a vége.
Meghalgatnám, hogy szól a cucc!?!
2003-2004 es cbr600rr tulajok segítségét kérem.(budapesti lakos)
2003-2004 es cbr 600rr ről származó kormányteló konzol rámegy a 2005-2006 os cbr600rr
Esetleg ha valakinek megnézhetném a mociját közelebbről akkor az is haladás volna.
Várom a segítőkész rr tulajok jelentkezését .

ugyanitt eladó egy two brothers kipu ára egy kiló
Naggyon pengék vagytok!! Akkor titeket láttalak szombaton vmikor délbe is szegeden mert akkor láttam vmi Repsolos cuccot!!
Én voltam péntek szombat vasárnap havernak 1000rr nekem meg 600 rr :) meg is van ez első 1000km viszem az ilyenkori szervízre :)
Szegeden szoktam látni sokszor movistaros CBR-t!! isszonyat jól néz ki!!
amúgy üdv földi :)
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MOST JÖTTEM HAZA A MOTOROZÁSBÓL SRÁCOK ÉS KURRVÁRA JÓL ESETT!!! Makóról ki ment szegedfelé Movistaros CBRel?? Láttam vkit
szevasztok.Lenne egy elado Leovinci sportkipu,összekötövel(használt)2005-2006-os ra!! 45.000ft 0670-230-2107
Jön hát!Majd az anyu vigyáz rá!Vagy jön Ö is és nézi a nagyokat
Hi arcok !
Segítsetek. 2003-2004 es cbr 600rr ről származó kormányteló konzol rámegy a 2005-2006 os cbr600rr-re?????????????????????????????
Fontos lenne a gyors és pontos válasz.
Köszi
Mi az? Idén jön az Asszony is? Ki vigyázz addig a Babára?
Sziasztok!
Pályaidomot keresek CBR 600 FS-hez
Minden megoldás érdekel.
Kösz.
Mit akarsz venni?

Szerintem 8% + ráűlsz és jössz!
Én most megyek majd vásárolni. De eszembe se jutott, h ne alkudjak le. Alap, h 5% és az átírást bele rakják. Innentől meg, h mennyit jársz utánna.
Nem sajna, mi csak újat forgalmazunk.
Hát ez k***ajó ... én meg meg se" próbáltam alkudozni, eszembe sem jutott, hogy ilyet lehet...
Nem tudom nem vagyok jelen pillanatban tisztába az árakkal de maximum egy 50esem lesz rá lehet használt lesz !

Ilyen esetleg?
Vadonatúj fekete ExtremeTech 92.900 Ft-ért elég jó?
Aha hát nekem lett volna egy fekete ezüst 2.350.000 ért de mire mentem volna a manit csengetni már elvitték,,, mind1 már ezt megvettem nem idegeskedem :)
Kormányteleszkóp van rajta? Vagy azt nem tudsz ilyen nagyon olcsón mint motort?:)
2005-ös különbség csak a fényezésben van
És ez is 2006 os volt vagy beragadt 2005?
Hali tchriss!
Dunaújvárosban vettem a Honda Highway-nél.Jó üzletet csináltál,mert Hondát vettél.
Na ezt tök jó látni én 2.420.000 ért vettem kp ba (novemberbe) és azt hittem jó üzletet csináltam :(
Merre fele vetted?
HÉ!SRÁCOK!NEM MENT ÁT VALAKI EGY CBR600-AL EGY Polgár NEVEZETŰ KISVÁROSON?ya és REPSOLOS FESTÉS VOLT RAJTA!úgy ment hogy egyik keze a kormányon másikkal meg a csípőjét fogta?mert láttam egy cbr600-at és olyan ismerős volt rajta kipufogó.
szolidaritás srácok, én sem mocizok, pedig tényleg jó idő van...

nincs pénz
Én is így vok vele!! Pedig már hívtak motorozni páran... Minnyá sírok