Hjajj de lemaradtam a téliszünet alatt. Nem győztem visszaolvasni ...
-Nem tudom hogy vagytok vele de nálam ma elszakadt a cérna,
-nem bírtam tovább, pörköltem egy jópofát a moccal.
Meg tudlak érteni ... nekem két haver segítsége kellett, hogy berámoljuk a lakásba, ennélfogva kivinni se" tudom egyedül, de tulajdonképen ez volt a cél, tudtam, hogy úgyse" bírnám tavaszig...
TRT!!!
Forgalombahelyezés,névreírás,stb benne volt a 2,2-be.Casco nélkül vettem.Igen kifutó modell volt,de a movistaros is az már,főleg azért,mert mire kidobták ezt a fényezést,már nem volt érdekeltsége a Hondánál.
Helló!Én augusztus végén vettem a 600RR-t igaz nem movistaros,de 2,5-re volt kirakva,és lealkudtuk az árát 2,2-re.Én 5 kilót nyomtam be kezdőnek,a többi hitel.
Nem az enyém a gép, hanem a Boss-é. A bukógomba külön ne eladó sajna. Amúgy igen, a rendelésért felelős kollegám összeírta a bukógombákat és azt mondta rendeli őket.. és ha jól tudom még mindig nem lett elküldve a GSG-nek. No comment. Ha jól emlékszem a rendelésed csak szóban esett meg, előleget nem adtál.. és talán azt mondtuk hogy hívunk hogyha kapunk bukógombákat, mert mi is már jópár héttel sőt hónappal ezelőttre vártuk. Szezon elejére biztos lesz gombánk, és ha megadtad a számod hívunk!!
2misiért és még 50eforintért nem érdekel vkit egy CBR600RR Akrapoviccal, Hyperpro kormánygátlóval, fém fécsövekkel, GSG bukógombával, üléstakaró idommal? Nagyrészt nyíltnapokon pályán használták, nem éppen súrolva a motor határait. Mondjuk tavaly párszor edzegetett vele a Talmácsi Gabi, de az első beindítás óta a Székely Zsolt versenyszerelője folyamatosan szervízelte a motort, szóval tipp-topp állapotban van. Világéletében keréken volt a gép, az oldala sosem ért talajt. Körülbelül 7000km van most benne és épp egy szalonban áll.
Hitel, és bármi egyéb ügyintézés beleértendő az árba!
Ha vkit érdekel, akkor bátran hívjon a 20/399-8694 céges számon, vagy esetleg a 70/5448635-ön.
Molnár Dénes
alias DennyM :)
mondjuk az áruk ami nem mind1. R6 3"072eFt vs CBR600RR cc 2"500eFt.
barátok közt is fél milla a különbség. Ez csak a Yamaha név miatt lenne, vagy azért kap valamit az ember ennyi pénzért?
hello z3.... bocs hogy beleszolok mindenkinek mas az izlese nem erdemes rajta vitazni kinek melyik jobb , gyorsabb,furgebb,ezek kozott mar anyira pici a kulonbseg hogy hetkoznapi motoros eszre sem veszi. egy viszont biztos a nagy h tokeletessen vegzi a dolgat megy...megy....megy es meg mindig megy.....
-Nem tudom hogy vagytok vele de nálam ma elszakadt a cérna,
-nem bírtam tovább, pörköltem egy jópofát a moccal.
Meg tudlak érteni ... nekem két haver segítsége kellett, hogy berámoljuk a lakásba, ennélfogva kivinni se" tudom egyedül, de tulajdonképen ez volt a cél, tudtam, hogy úgyse" bírnám tavaszig...