Ne is érdekeljen. Feljövök sportmotorra, h megnézzem, hátha írt valaki valami érdekeset cbr600rr-rel kapcsolatban. Erre csak ezt lehet olvasni. Szánalom
Sziasztok,a napokban vásároltam egy 97-es Honda CBR250R-t.
Szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerülne a vezérműlánc+szelepállítás(korongos)
Meg van egy nagy gondom.Ha világítással közlekedem akkor utána nem indul a motor mivel nem teker az önindító.Valószínüleg nincs töltése,honnan induljak ki?
előre is köszi
Ti tudtátok/tudjátok, hogy mi ez a "Boncterem" menüpont it felül középen? A főoldalon szép nagy bannerrel is reklámozzák. Na mer" én nem tudtam, aztán véletlenül ráklikkeltem. Nakéremszépen ott lehet véleményt mondani motorokról, motoros-ruhákról, meg effélékről. Tessék szépen mindenkinek két erőteljeset klikkelni rá gyors egymásutánban, aztán pedig maximális őszinteséggel rongyosra dícsérni a kis CBR-t
Volt már neked X-Lite sisakod? Mert nekem volt és ezért az X-Lite név nekem inkább negatívum. Gyorsan el is adtam. Aztán vettem egy Schubert-et és abban is csalódtam. Az még megvan mert jó túrázni de többet ilyet sem veszek Most UVEX van, ez nagyon bevált. Könyű és soha nem párásodik be a plexi ami az előzőeknek a legnagyobb problémája volt.
A 4 éves kor csak a polikarbonát sisakokra vonatkozik mert elöregszik az anyaga az UV sugárzás miatt. Ha rendes kompozit sisakot veszel és nem ütöd be vele nagyon a fejed akkor azt hosszabb ideig is használhatod. Jó sisakot gyártanak a japók de egy kicsit túl vannak árazva itthon. Tudod állambácsi sokat von el és nehogymár 5 év alatt térüljön meg egy boltba fektetett lóvé...
Amerikai ebay-on 50-60%-ért is megkaphatod és ha USPS-el küldeted nem is olyan drága. Német ebay-en érdemes megnézni az UVEX sisakokat (nekem az van) full carbon és megállt 50.000-ből, itthon a Yamahások 100.000 felett árulják...
Shoei XR-1000. A harmadik bukóm! Mióta ez van, nincs gondom. Ezt merem ajánlani! És az a tapasztalat, h. ennél a témánál nagyon is él az olcsó húsnak híg a leve. Az ember fejéről van szó! Inkább a motor árából spórolja el az ember azt a lovét amit a bukóra pluszba rákölt!!!
Szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerülne a vezérműlánc+szelepállítás(korongos)
Meg van egy nagy gondom.Ha világítással közlekedem akkor utána nem indul a motor mivel nem teker az önindító.Valószínüleg nincs töltése,honnan induljak ki?
előre is köszi
"gangszta rep"-et hallgat és a tükörben gyakorol
De közöd is annyi kb.
Előbb meg kéne tanulni motorozni. Csoda, hogy még nem ütöttek el, olyan birka vagy....
Ti tudtátok/tudjátok, hogy mi ez a "Boncterem" menüpont it felül középen? A főoldalon szép nagy bannerrel is reklámozzák. Na mer" én nem tudtam, aztán véletlenül ráklikkeltem. Nakéremszépen ott lehet véleményt mondani motorokról, motoros-ruhákról, meg effélékről. Tessék szépen mindenkinek két erőteljeset klikkelni rá gyors egymásutánban, aztán pedig maximális őszinteséggel rongyosra dícsérni a kis CBR-t
Én X-lite X-801RR sisakot vettem 1 hete!! Nem óccsó de megéri mert atomkönnyű és atomkényelmes!! Meg X-lite
http://andrew-boy.spaces.live.... -- Itt van róla pár kép
Na igen ez a tipikus itt minden a legdrágább és majdnek ebben az országban a legkevesebb az átlagkereset... HAJRÁ
Amerikai ebay-on 50-60%-ért is megkaphatod és ha USPS-el küldeted nem is olyan drága. Német ebay-en érdemes megnézni az UVEX sisakokat (nekem az van) full carbon és megállt 50.000-ből, itthon a Yamahások 100.000 felett árulják...
Hol vetted mikor és mennyiért?:)
Igen csak az a durva, hogy pár év után kukába lehet dobni mert elfárad benne valami.
Erről nem tudsz semmit?
Szeretnék sisakot venni de nincsen igazán nagy tapasztalatom jelen pillant e téren.
Ki milyennel nyomúl és mennyire van megelégedve?
Sok barátom Shoei re esküszik de tényleg igaz 4 év múlva kuka? mert elhasználódik benne vmi?:(