Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, és mivel úgyis a sárgára vagy begerjedve, itt egy jó kép A DPM cuccal viszonylag használható minőségben hogy a Photoshopban még tovább lehessen bütykölni!
Csá!

Na, amit tudok: a DPM az a DE PRETTO olasz tuningcuccokkal foglalkozó cég sportmotoros részlege, kiadtak egy kittet ami a 2005-2006 évjáratú 600RR-ekhez volt. Az ára ha jól tudom akkor olyan 800 Euro környéke, ebben benne volt a dob az összekötő csővel, a rendszámtartó a két kicsi indexel, egy olajbetöltő nyíláshoz való zárókupak, 2db lábtartó meg az első telók állításához szükséges állító bizbaszok. Itthon a Motorline foglalkozik a De Pretto cuccaival. Egy két kép a cuccosról:
Nektek is BUÉK!!

Amúgy tud vki vmit erről a kipuffról?? Érdekelne pár részlet
BUÉK mindenkinek
Találtam videót az új CBR 600 RR-ről.
Itt a movies-nél van.
B:U:É:K nektek
B.U.E.K. mindenkinek.....
Én már meg se lepődök azokon a csicskásokon... Nemtom de azért sztem ez télleg sok... SZánalmas
Ez azért kicsit lenyomtott. Nu nem a cikk, hanem a hozzászólások.
Hali!

A tengelyvégeken bukógomba van. Emelőszem csak a hátsó lengővillámon van, de annak megvan gyárilag a helye. A tengelyek üregesek az RR-en, bár gondolom ez az R6-on is igy lehet. A hátsónál egy kis tengelyen (menetes szál) van a két gomba, az egyik oldalról levehető a cucc, át kell dugni a kerék tengelyén és akkor utána mehet rá a túloldalról a másik gomba, az elsőnél meg adják a csavart a szettben, tehát nem kell kifúrni a záróanyát.
Az R6-hoz megnéztem, a hátsó tengelyhez való szett 38 Euro, az első pedig 45 Euro.
Ezen a weboldalon megtalálod a cuccost: www.gsg-moto.de
szerintem azok emelőszemek
Szia edee!

Hol lehet beszerezni a motorod első és hátsó tengelye végén látható bukógombákat, mert én is venni akarok. És miként van felrakva? Át van fúrva a tengely végén lévő csavar a közepén és a bukógomba meg össze van húzatva egy menetes szállal........vagy, hogy a túróba?
Küldhetnél közelebbi képeket is ha lesz időd.
Előre is köszi.
De amúgy az összes qrrrrrvára beüt!! EZ nagyon penge!!
Ezek nagyon barók! A F4i-nek a leg zsíírabbb sztem
na most már jó. Persze ez a hülye program a gépemről adta meg a képek elérési útvonalát, azért ment nálam, nálatok meg nem
hm, ezt más is mondta, pedig nálam bejön, na majd kitalálok v.mit.
Nem mennek a képek a linkelt oldalon
"tuning helyzetjelző lámpák" eladók ITT
szr.3.14@gmail.com
Nem vagytok semmik, nekem is a motorszerelőm ment a mocimmal azt jól összesarazta.De meg is fagyott rajta
Tényleg nincs köztetek Szegedi CBR-es?
ÁÁÁ hallod... Éjjel bántani szegény motort? Neki is kell vmikor alunnia
Ti rossz elvetemültek...
Jól van, úgy látom vannak még elmeháborodottak rajtam kívül is! Ez megnyugtató!
En kivittem a kicsikét eg hete éjfélkor de 140-nél azt hittem hogy tökfagyást kapok úgyhogy haza vittem 10 per mulva
Nem nem!!

Nekem vagy ez van, vagy az!
Mindkettő nincs!
Hát gazdagéknál...
Én igen!

Quaddal!