Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Jobbos kormánycsutka, km óra, első lámpa, hátsó lámpa, oldaidom, hasidom, borulásérzékelő, pályaidom van. Gyári fejidom nincs most, az mindig elmegy 1 nap alatt.
A védőfólia nem gyári cucc, azt a Pardi Hungárián lévő boltjában csinálja fusiban egy srác, ha kell, keress meg mailben (badzoli@yahoo.com).
Szia!

Fejidomot és oldalidomot tudok adni utángyártottba.
Fejidom utcai ára:24.500Ft (lámpatartó fülek felszerelve, lámpafészkek kivágva)
Fejidom pályaidomként (lámpatartó fülek és lámpakivágás nélkül): 17.500Ft.
Oldalidom:6.900Ft.

Ezek a gyári idomok utánzatai, velük összeteilleszthetőek.
06-70-776-45-10
Üdv: Fokali
Sziasztok!

Az új RR-ről annyit, hogy múlt hét csütörtökön kimentem vele a Ringre. Soha életemben nem pályáztam se ezzel, se mással. Kétszer 20 percet feszegettem a határaim. Az eredmény: az első 20 percben rögtön széltől szélig döntöttem, nem maradt érintetlen gumifelület; a másodikban mértek nekem egyet és gyári gumikkal, gyári guminyomással (tudom hülye vagyok, de a nagy sietségben elfelejtettem leengedni), gyári futóműbeállításokkal 2:23 lett az időm. Szerintem életem első pályanapján ez nem rossz. Ez nem azt bizonyítja, hogy én egy istenadta tehetség vagyok, hanem azt, hogy ez a 600-as Honda mennyire nagyon kezelhető és mennyire könnyű vele falni a kanyarokat. Hibátlan a motor. És váreom a köv. nyíltnapot leengedett gumikkal, agresszívabban kigyorsítva és fékezve. 1:15ig megsem állok :P

Széles utat!
Röviden,tömören:Kurva szép!
Leállítja a blokkot, ha eldől a motor ^^
Mi az a boruláskapcsoló?
Dannyboy!

védőfólia van 2006-osra is? Mennyibe kerül?
Michelin Pilot
Még egy kérdés....a 2006 os 600rr ek milyen gumival jöttek ki? Danlop vagy brigsone?
Na nekem jobbos kormány,boruláskapcsolo,kilóméter óra,tartókonzol,kábelköteg,lámpa(első,hátsó),fejidom,oldalido
m(jobbos),segédváz meg talán farokidom kell.
De a lényeg a borulásérzékelö,meg a kormány volna,meg a segédváz ha nem tudom a görbületet kihozni belöle.Pályaidomot akarok egyenlöre rátenni.
Ha valako tud valamit ezekböl irjon....köszi elöre is.
Csáó Írtam E-mailt neked a sárvádő érdekelne.
Hali!

A sárvédő 10e, a rendszámtartó 15e (a felső részek is megvannak hozzá), az indexgarnitúra kompletten relével együtt 20e! Együtt az egész 40e!
Csaó edee!
A piros sárvédőért,meg a rendszám konzolért mit kérsz?
Csao!

Farokidomot, fejidomot, első sárvédőt, jobbos légbeömlőborítást már elvitték.
A maradék egyben 90e!
Helló.Muvistár idomgarnitura mi az ára?Farokidom nincs hozzá?
Sziasztok!

Van néhány eladó alkatrész 600RR-hez! Movistaros idomokból tankborítás, bal oldal komplett, jobb oldal komplett. Tricolor jobb oldal komplett. 2003-04 alsó-felső villahíd. Piros hátsó sárvédő. Road Racing rendszámtáblatartó ledes mini indexekkel + idomindex ledes + indexrelé. Hátsó lámpa. Hűtő. Fényszóró. Futóműalkatrészek, PP lábtartók pályamotorhoz + még egy csomó minden! Egy két kép izelítőnek!
Ha kérdés van akkor 70/385-9040!
Eladó egy szett (4db) NGK Laser gyertya 600RR-be, 18ezerért. Boltban 8ezer darabja.
Érdeklődni: tuzharcos kukac freemail pont hu
Húúú nagggyon komoly a géped! Csodaszép ;) Itt felénk Szegeden is van egy fekete fehér CBR
A 2006-osról 2007 áprilisban? Sztem a 2006-osról nem is nagyon vannak külön tesztek, mert ugyanaz, mint a 2005-ös. Arról meg találni sokat a neten is, meg pl a SuperBike-ban is volt pár.
Van a 2007 áprilisi SBK-ban egy angol teszt.
De találsz a motorinfón, meg a totalbike-on is asszem...
hy all.
Hol találok 2006 os 600 rr röl valami tesztet?
Ja és nagyon köszi az elismerést!
Akit érdekel, itt van még pár kép róla:
badzoli 600RR-je

A képeket dannyboy csinálta róla, valóban jók a beállítások.

És igen, ez a gyári festés, annyival kiegészítve, hogy a fehér felnicsík, a fejidomon látható numberboard már utólagos cucc rajta. Valamint van még a térdeknél és a teljes farokidomon egy karcvédő fólia, ami teljesen víztiszta.

Ami eddig felkerült rá:
TwoBrosRacing karboncső, ValterMoto plexi, bukógomba, bukógombás emelőszem, rendszámtartó, LED-es indexek, numberboard, tankpad, felnicsík, féktartályharisnya, előfeszítés-állító szirmok, védőfólia.

Mi most még történni fog vele, az a jobb láthatóságát segíti, a rendszámtartón lévő LED-es lámpa nagyon felfelé áll, ennek a lentebb állítását kell megoldani, hogy a rendszám szöge viszont ne változzon függőlegesre. Sajnos nem nagyon látni, ha fékezek.
ez gyári fényezés?mert nem is gondoltam volna hogy ilyen szép fekete-fehéren.főleg fehér felnicsíkkal