Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lassan 1 hónapja nem motoroztam...
kb. 2 hete pörköltem utoljára a moccal, de mostanra kezdek megőrülni! Azóta 2x elővettem, beindítottam, bemelegítettem és ezáltal felforrt a vérem. Agyhalál! Imádom!
edee erőteljesen osztom a véleményed
nyugi az ido nekunk dolgozik .....
Jó dolog ez a karácsony! DE A FASZÉRT NINCS MÁR MÁRCIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
Jaja az R6 télleg nagyon drága!! Sztem kicsit sok érte az a pénz főleg h átverték a világot a max forszámmal... Ja és a katalógusban befigyeltem hozzá a kiegészítőket na azoknak se akarom tudni az árát
Igen az uj R6 téllegkirály. De az is igaz hogy magas fordulaton állat csak igazán, alul kicsit gyenge. Szarabb utón(főleg amit nem is ismers) kicsit bizonytalannak érzem magam, pedig birná még a futómű, csak én parázok. De ahol az út tükörsima.. ott szerintem kurvanagy élmény vele a motorozás..
hát remélem nem baj hogy beirtem ide A jövö évi tesztre én is kiváncsi vagyok, meg kiis próbálnám a gépeket. Leginkább az RR ami most bejön(az R6 melett )
Majd meglátom, de jövőre lehet, hogy veszek egy 2006-os gsxr-t, azt már viszonylag jó áron meg lehet kapni! Az R6 nagyon drága.
Ja a Suzuki abban az új piros-fehérben... Ahh... Az R6 meg inkább pályagép de nekem annyira nem üt be! Az előző jobban tetszett
vagyis 2006-os!
a +36ccm biztos nagyon sokat számít!
Gondolom azért volt erősebb!
Ami még állítólag nagyon jó, az az új R6!
Na meg a 2066-os gsxr 600!
Ja amúgy már alig várom a jövőévi 600as teszteket... Majd +látjuk mit tudnak a gépek (ugyebár a szigorúan 600as Kawa újdonság)
Hát ez így igaz!! Gondolom azért megteszi a magáét az a +36 ccm
Nemtom ti hogy vagytok vele de meghallgatnék 1 ilyet...
Mindenkinek más motor tetszik, meg mindenki másra esküszik, de én azt mondom a zx636 nagyon erős a maga kategóriájában!
Már középtartományban erőteljes!
Photoshopban már próbálkoztam de nyomjad mert az én kidolgozásom még nem olyan mint kéne
1ik haverom nagy Kawás imádja a ZX6ot és a poén hogy nem szereti a zöldet

A képhez komment - Ciki ilyen ködben motorozni... (WÁÁÁ )
Kösz!

Egyébként picit hondás is vagyok, ilyenem is volt!
Ha kiváncsi vagy hogy nézne ki egy narancs CBRen egy sötítített plexi akkor ha mutatsz egy képet azon megcsinálom neked
Zsíír nagyon penge!! Jól néz ki! Amúgy az indexed meg a dobod se semmi És a quad se rossz
Hello AndrewCBR!

Nekem zx6R-em volt narancs színben, azon így állt a sötét plexi!
Tudom, nem cbr, csak a szín miatt mutatom!
Lécelek alunni a CBR legyen veletek páááá jó8
De az nem 600-as! Ha nem 750-es!
Én mindig is szerettem az ilyen sötét dolgokat Mondjuk a narancsot még nem láttam sötétítettel de el tom képzelni ahhh