Talán többen ismerhetnek a motorosok.hu oldalról, de azért annyit írok magamról, hogy Pest, médiagekkó és szeretek mindent, ami adrenalint termel: sí, snowboard, MTB, motor, windsurf, stb.
Lassan 2 hónapja vagyok a tulajdonosa ennek a gyönyörűségnek.
Az 1000es szervízzel egyidőben felkerültek rá a képeken is látható kiegészítők a Danger jóvoltából, ha vmi tetszik, danniboy-nál keressétek.
Egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Jövő héten viszem pályára először, ezügyben lenne kérdésem: közel 100kg-hoz milyen értékeket javasoltok a futóműre? Gyárilag nagyon utcai, tehát puha. Egy komolyabb fékezésnél majdnem orraesik, viszont a hátát meg simán felkapja egy komolyabb satura, már 30nál is. Ha álló helyzetben ráülök, eléggé berugózik elöl-hátul.
Hello edee.Hétfön tudok pontos listát,de az biztos hogy egy jobb oldali kormánycsonk kell.Meg szerintem komplett eleje,konzol,lámpa,kejidom...stb.de ez még a jövö.Egyenlöre a kormány a lényeg hogy egyáltalán menni lehessen vele.
Hétfön leirom majd mik kellenek még.
Amúgy 30 53-77-503....
Mid van külömben?
Akkor ha ez a komplett (gyári) garnitúra, szerintem nem olyan horror... a négybetétes Millékhez asszem 50 ezer felett van egy gyári szett!
Esetleg Galfert tudok ajánlani, még a kerámiás betétből is csak 21 ezer az első garnitúra - és jobb mint a gyári betét.
sziasztok!
a képen látható alkatrészt elhagytam menet közben.
ez a plexitet foglya fel a sisakra.
hol lehet ilyet beszerezni, hol heressek?
Shark S 500 Air
Sziasztok!
Egy ilyenre lenne szükségem 04"es RRhez!
Vkinek esetleg, vagy ha nincs, akkor ötlet, hogy honnan lehetne olcsón beszerezni?!
Előre is köszönöm!
Edee van 600rr 2003-2006 fejidom utángyártott.lámpalukak furatok nincsenek kivágva,tartófülek nincsenek. .gyári másolata tehát gyári idomokkal összerakható.fekete alapszínü fényezetlen.17000ft ér.ugyan ez összes lámpaluk kivágva lukak kifúrva lámpatartó fülek nélkül 20000ft.ugyan ezlámpatartó fülekkel 28000ft( 2db van kész de rendelhető)
Még van fekete fényezetlen utángyártott bal idom fekete alapszínnel 6000ft. ( 2db van kész de rendelhető)
Egy hét mulva jön az utcai 600rr 2003-2006 jobb oldali idom utángyártottba 2db 6000 pénzér(egy sincs kész de rendelhető :-)
A képeket te csináltad?