Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Emberek!

Eladó egy Yoshimura GP Force Tri Oval Slip-on dob 600RR-re, E normás, kifogástalan állapotban, kb. 2000 km-t futott. 2004-es motoron volt, de szerintem 2003-2006 közöttiekre jó! Kint elég beteg ára van, ha vkit érdekel, jöhetnek a licitek!
A számom: 70/385-9040
Hali!

Ki dolgozik itt a Karasnánál?
kivánok!
ismét kérek egy kis infót, hogy 2007 600 rr milyen kiput érdemes felrakni, ami szépen szól, de nem órdít mint állat
vagy bármilyen rá megy ami ülés alá való ?
én yoshimurára gondoltam
várok javaslatot köszi
szappanos, mosószeres langyos vizes ronggyal.
itt az új vasam.
csá. valaki tudna tippet adni, hogy olaj foltot mivel lehet eltávolítani a fényezés ne mattuljon. kösz
kicsit elakadt a fejidomkészités. sajnos várni kell egy hetet
E-mail jobb lesz elsőre.
info@trix.hu
Kérek egy számot és hívlak.
4m szerintem feltudom rakni annyi hogy a farok idomon annyit kéne faragni hogy ott tankolok ha tel. számot tudnál adni megköszöném
Kb 2-3 hét amíg teljes idomokat tudok adni.
Az árat majd akkor leírom ok?
Nekem 257 litert fogyasztot tavaj összesen a 3803 km alatt, vagyis 6,75 l/100km. Fele városban, fele autópályán.
Csao!

Fejidom, balos oldaidom és a 2db hasidom kellene vmi barátságos áron!
Rámcsörögsz holnap ha épp ráérsz, vagy hívjalak én?
Sidi csizmát jó áron vettem annak idején :)

Complett 2006 rr mennyi lenne az idomgarnitura?
mást is .pl xr1000

vagy camelos rossi dainese ruhát. vagy sidi csizmát vagy alpinestar ruhát ,csimmát vagy utángyártott oldalidomot fejidomot (gyárihoz illeszthetőt,tehát a gyári idomodat kímélheted letakarva a pócon miközben a mocid ugyan úgy néz mint elötte)stb

hívjatok , írjatok : 06707764510
Nekem 190km t ment el multkór :)
HA RS 125-ös idomot fel tudsz rakni , akkor tudok ilyet adni.
Formát csak min. 5 darabos rendelésnél megéri gyártani.
4m nekem 50esre nem tudnátok idomot készíteni ?
Helló!

Csak pénteken tudom lefotózni, de ha holnap kijösz a Hringre előben is megnézheted.
TRIX-M zöld Dukátónál leszünk.
Ez nem nagy fogyasztás szerintem ha húztad neki.( 8,3L/100 km)
A Hringen 0,5 L/ kör a mocid fogyasztása.
Sziasztok!

Nektek mennyire jön ki a fogyasztás? Tegnap előtt ugyanis kifogyott alólam a benzin és eléggé aggasztó, hogy 18 l benzinnel 216 km-t mentem összesen. Mondjuk nem is kímélő üzemmódban mentem vele, de így is sokallom.
Szia!

Remélem másfajta shoei sisakot is tudsz a bolti ár feléért, és csak most szólsz :)))
Helló 4m!
Tudnál esetleg képeket felrakni,vagy küldeni a 600rr idomokról?
Kösz....
CBR 600RR 05-06 idomok :e.sárvédő 8000Ft,fejidom 24.000Ft (+8.000Ft ha a gyári lámpát szeretnél belefaragni),alsóidom 24.000 Ft (lehet verseny-zárt vagy óldalsztenderes), farokidom 24.000 Ft(+5.000 Ft, ha gyári lámpát szeretnél beszerelni),ülésszivacs 4.000Ft, tankborítás 20.000Ft, légterelő a hűtőre 9.000 Ft, légbeőmlők 2x9.000 Ft
Budapesten.

44-60 ig méret.A repsol ruci is ennyibe kerül
A sisak meg szintén a bolti ár ti fele
Sötétített, magasított plexije nincs esetleg vkinek 04es 600 RRhez?