Eladó egy Yoshimura GP Force Tri Oval Slip-on dob 600RR-re, E normás, kifogástalan állapotban, kb. 2000 km-t futott. 2004-es motoron volt, de szerintem 2003-2006 közöttiekre jó! Kint elég beteg ára van, ha vkit érdekel, jöhetnek a licitek!
A számom: 70/385-9040
kivánok!
ismét kérek egy kis infót, hogy 2007 600 rr milyen kiput érdemes felrakni, ami szépen szól, de nem órdít mint állat
vagy bármilyen rá megy ami ülés alá való ?
én yoshimurára gondoltam
várok javaslatot köszi
vagy camelos rossi dainese ruhát. vagy sidi csizmát vagy alpinestar ruhát ,csimmát vagy utángyártott oldalidomot fejidomot (gyárihoz illeszthetőt,tehát a gyári idomodat kímélheted letakarva a pócon miközben a mocid ugyan úgy néz mint elötte)stb
Nektek mennyire jön ki a fogyasztás? Tegnap előtt ugyanis kifogyott alólam a benzin és eléggé aggasztó, hogy 18 l benzinnel 216 km-t mentem összesen. Mondjuk nem is kímélő üzemmódban mentem vele, de így is sokallom.
Eladó egy Yoshimura GP Force Tri Oval Slip-on dob 600RR-re, E normás, kifogástalan állapotban, kb. 2000 km-t futott. 2004-es motoron volt, de szerintem 2003-2006 közöttiekre jó! Kint elég beteg ára van, ha vkit érdekel, jöhetnek a licitek!
A számom: 70/385-9040