Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos, hogy jól át kell nézni meg számolni mielőtt beleugrasz. Bár ha biztosító fizet vmit akkor nem reménytelen az ügy szerintem. Ha kell ez-az akkor szólj, szerintem tudok segíteni!
Azért nem kellene mindenből újat venni...pl. használt hűtő max 50, lámpa szintén, idomokat is lehet szerezni.....a blokk egyedül a kérdéses, hogy olyan helyen van-e a törés ahol lehet hegeszteni....
a kerekeket lehet javittatni,ha nem,akkor az kuka,veni kell ujat,mondanom sem kell az árát... akkor haa blokbol kitört egy darab,akkor lehet hogy lehet pótólni,vgay veni kel bele uj blokkot.
ezt a motort max csak streetfighteresre lehet megcsinálni kevesebb pénzből,,mintha megint megépitenéd idokmosra
me azé az idomok 200, az első fejidom 150, lámpa 100, valahogy igy halotam.....
akkor kell még uj hűtő,lehet a farokidom is sérlt,esetleg meg van csaavarodva, akkor lehet nemjol látom,de mintha a tank meg lenne repedve..... javitani sem olcso,de uj tankot veni még nem olcsobb.....(dadis azt mondta hogy 250-300)
streetfighteresnek meg veszel rá egy polisport fejidomot 10 ért, pár bukócsövet,bukógombát,meg még azokat,amiket leirtam a lámpa után

de egyébként lehet venni utángyártottat is oclsobban,csak annak olyan is a minősége,de sokaknak bevált
Ez a moci olyan szinten kuka mint állat. Ha ez még valaha futni fog akkor minden elismerésem.
Nemtudom hogy mennyi.....
De a blokkból kitört egy darab,a felni kuka. a váz jónak tűnik,a villák is jónak tünnek,az idomok le vannak szarva,a lámpa is egy kicsit le van szarva.
Szerintetek lehet a blokkt javítani ha akkora a luk rajta mint egy ............luk ennek a törött motornak a blokkján???

(amúgy a rider nagy mázlista .majd egyszer elmesélem hogy történt.majd 1-2 honap múlva)
Hát ahogy a képeket elnézem ez tk... Legalábbis anyagi. De a fő télleg hogy a lovag túlélte!
Legalább a Rider "megúszta"! Amúgy mennyibe lesz a javítás?
szegééény CBR...
na ettőá menthet meg a kormánylengés-csillapító.

Szegény barátom a motorja miatt ugyanúgy kesereg mint a fájdamai miatt....

Kérnék neki sajnálkozó hozzászólásokat hogy:szegééény Józsi. meg saaajnálunk jóóózsiííí meg hasonlóak.

Köszönettel : ennek a tahónak a legjobb barátja
Változott a hátsó lengővilla a 2005-ös frissítésnél?

Mennyit érne meg egy ilyen lengővilla Neked uram, hmm? Megyek ki nemsokára a németekhez, cimbora kint motorokkal foglalkozik, előfordulhat, hogy van nála. Elhozhatom ha van, így megspórolsz egy német utat, itthon nem tudom mit kérhetnek ilyesmiért.
én meg 600rr -t :P
600rr blokkot vennék. 06707764510
meg lengő villát is
-50e

aztak***a...
Felveszel msn-re akkor küldök, van ilyen képem azthiszem.
50e
tényleg, hátsó ülésre a borítást mennyiér" adják?
cicamotooooor? Látom van onboard kamerád is, tegyé" fel egy pár videót
Hi Emberek!

Nem bírtam tovább, pengettem ma egyet a kis cicamotorral! Zsír volt!
hello,

mennyire sürgős?
kari után átvenném.
alkudni ér?
ki a gyártó?

üdv Mx
DEhogynem!! olyan is jöhet! THX
hali, tükör nélküli kép nemjó? mert olyan azthiszem, hogy van.
Sziasztok kéne 1 kis segítség!! Akinek van kedve annak szól!! Szóval ha van 600RRes és 1 digitális fényképezőgéped akkor kéne pár olyan kép a motorról szemből hogy be vannak hajtva a tükrei!! Ha lehet jó nagy felbontású legyen!! Előre is kösssz ;)
Hello!

Van egy eladó pályaidomom 2003-2004es 600RR-hez 60 rongyért! Komplett szett , első sárvédővel plusz gyári Hondás plexivel (ezek nincsenek a képen)! Az idomok fényezetlenek viszont ha tiszták így is tök jól néznek ki, ja és Talma dedikálta a farokidomot!!

Fú, de trén vágtam le magunkat a képről...
Én lehet, hogy hajlandó lennék megvállni LASER Extreme Slip-on sportdobomtól!
Mondjuk azt nem mondom, hogy olcsón, de sztem kibaszott jól néz ki, a hangja pedig brutális! 90ért adom!

Feltolok pár képet, hátha mást is érdekel!