ez így nem is tudom, Te vagy az eladó, Neked kéne mondani vmit, mert ha én mondok akkor lehet, hogy sértődés lenne, mert túl keveset mondtam.
Látni is kéne, mert vakon nem vesz senki semmit.én sem.
szóval valahogy találjuk ki asszondom.
telefonon: 20 46 99 441 or mailban jasonkidd@fibermail.hu ez talán közvetlenebb.
Thx edee a képeket, de most ezt kihagyom. Csak érdeklődés szintjén kérdezném, hogy mennyiért adnád a két párat együtt (egy haver keres ilyeneket, továbbadom neki). Nekem is olyasmi kellene, mint ami bacsa mociján van, csak én még keresgélek olyat, ami direkt cbr-re való, mer" ezen mintha látszana, hogy nagyobb, mint amekkora hely van neki...
Mi kellene belőle? Csak a villaszárak vagy a fékcuccok is? Engem max alsó-felső villanyak érdekelne 2005 utáni fordított villás Hornet 600-hoz, de kétlem hogy az lenne.
és csak a deklivédő? Inkább nem takarom el a szép dobomat :) Főleg, hogy már indexre nincs is szükség, mivel a lámpában van, rendszámom is eltettem máshova. Képed nincs arról, hogy a többi gyári alkatrész mellett hogy mutat ez a karbonos cucc? Köszi
ez így nem is tudom, Te vagy az eladó, Neked kéne mondani vmit, mert ha én mondok akkor lehet, hogy sértődés lenne, mert túl keveset mondtam.
Látni is kéne, mert vakon nem vesz senki semmit.én sem.
szóval valahogy találjuk ki asszondom.
telefonon: 20 46 99 441 or mailban jasonkidd@fibermail.hu ez talán közvetlenebb.
üdv én
csak a2 villaszár kéne.
köszi én
Mi kellene belőle? Csak a villaszárak vagy a fékcuccok is? Engem max alsó-felső villanyak érdekelne 2005 utáni fordított villás Hornet 600-hoz, de kétlem hogy az lenne.
prájsz?
csere esetleg?
hátha köll valami.
köszi max
keresek 2004 es géphez néhány motyót.
első kerék,
teló.
pélyaidom,
ha tucc segíteni köszi én
Egyépként szép lett. Menyit fizettél érte?
A kipuffot meg talán az apróba.
20e ha elviszed együtt a kettőt!
viszont itt éppen egy Fireblade-ről volt szó.....az meg nem R1.....asszem
Tehát karbon miniindex hozzá való indexrelével, a karbon dekliborítás és van még egy tutkós rendszámtáblatartóm a gyári helyett!
Akkor a képek, ha összejön: