Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zolipapa, miért adod el a gumikat?
Szia.Nekem van 2003-as 600 rr.Ami kellene:Jobbos lábtartókonzol+lábtartó(elsö), Elsö féktárcsa/db, elsöfékkar,Teleszkopszár/db(kromszár) Ezekre kellene árajánlat.Ha lehet bontott! Elöre is köszike..
Szia!

Írj, hogy mi kellene! Egy pontos listát!

Üdv! Endre
Sziasztok,lenne egy kérdésem.
Egy 1997-es Honda CBR 250RR-em van. Az a gond hogy tegnap elkezdett füstölni a fesztszabályzó(vagyis gondolom a szigetelés,és nagyon fel volt forrósodva,mitől lehet ez?
Sziasztok.Nekem 2003- 600RR hez kellene bontott alkatrész! Ha valaki tud segitsen! elöre is köszi mindenkinek...06702302107
GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI
2006-2007-ben gyártott 190/60-as és 120/70 supersport DUNLOP GP gumiaim eladók! 40 az az negyven kilómétert mentem velük! 2 garniturám van CBR 600 RR en használtam őket!40 000 foritot kérek értük mert 86 000-ért vettem őket!
Hi All!

2005-ös 600rr-t keresek, megbízható forrásból. Aki tud valami ilyet, az írjon már plz. köszi!

tejfogu@maffia.hu
Mennyiért vetted meg?
kössz az infót.
én már négy hete várok, és még semmi
fent pesten elbaszták a regadómat a vámosok vagy kik és most miattuk szopok
na mindegy várok
kösz
Itt volt téma a gumiabroncs mostanában? (Ha igen, akkor szorri, hogy nem olvastam vissza...) Vennem kéne új gumikat a bringára, mert a hozzáértőbb emberkék igen lesújtó véleménnyel vannak a Dunlop D218-asról, ami most rajta van. Kinek vannak tapasztalatai gumikkal kapcsolatban? 600RR-re kéne ugyebár mindennapos utcai használatra, meg autópályára.
Havernak keresek szalont motort akar venni !
Vett vki mostanság 07 vagy 06 os zsír új 600 rr t? Ha igen mennyiért?
Én szerdán megvettem péntek délután ki hozták :)
130e
Hülye vagy, ennyi pénzért? Hármat beleöntesz egyet meg eldobsz, felgyújtod ,elajándékozod ,vagy elrakod tartalékba
Azám ... nekem is már rég ott volt a paripa a szalonban, néha bemehettem megsimogatni, de mire a k**** okmányiroda kiadta a papírokat, eltelt vagy 3-4 hét.
Köszönöm szépen. Akkor ha 3 liter olaj jár bele valószínű, hogy a mostani HONDA szervízakció erre a modellre sem vonatkozik? Van egyáltalán olyan honda amibe 4 liter olaj jár?
nekem három hetet kellett várni,úgy hogy a kereskedésben volt már a motor! a bürokrácia malmai lassan őrölnek
na csá !
tud valaki valami infót mondani, hogy mennyit kell várni egy zsír új motorra?
Helló!Mindössze 3 liter olaj kell bele!
Érdeklődnék, hogy egy cbr600rr-nek hány liter olaj kell a motorba?
Helló Zsozs!
Az a 11-12 ezer km nem sok,de ha 20ezer van benne akkor sem számít,mert hondát szeretnél venni:-DDDD
1400000 körül 2003-2004-es évjáratuakat kapsz.Megbízható,viszonylag jó a fogyasztása is.
Ja,még egy fontos dolog,kormánytelót feltétlen szerezzél be,annélkül nagyon ne is tépjed mert csúnya vége lehet.
Szervusztok!Nekem abba segítsetek már légyszíves hogy ilyesmi motort szeretnék venni mint a fórum,csak az érdekelne hogy ha használtan veszek akkor mennyi az a km ami még elfogadható egy mociban.Nekem kb11-12.000 még elfogadható de a többi már nekem nem esne jól vhogy idegenkedem tőle.kb.1.400.000 lenne.Szerintetek?Persze sok minden más dolog is befolyásoló egy vásárlásban de engem most konkrétan ez érdekel
köszi a válszokat...
Külön a hátsó rendszerért 45db szalvétát kérek! A rendszerért? 55db szalvettát! Lehet lambadát is belecsavarni meg van a furata, kettő is !
Hondára fel!
Az ár ott van az apróba! 45% súly megtakaritás és 10-15 lovacskával többet húz! És a hangja mint az orditó bivalyoké a szavannában! Vagy a Mátrába ahol a vadászok durrognak a puskával. Ki mit szeret alapon! Én a vizilovakkal vagyok!
Szia!
Mi az ára? MSN?