Sziasztok,lenne egy kérdésem.
Egy 1997-es Honda CBR 250RR-em van. Az a gond hogy tegnap elkezdett füstölni a fesztszabályzó(vagyis gondolom a szigetelés,és nagyon fel volt forrósodva,mitől lehet ez?
GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI
2006-2007-ben gyártott 190/60-as és 120/70 supersport DUNLOP GP gumiaim eladók! 40 az az negyven kilómétert mentem velük! 2 garniturám van CBR 600 RR en használtam őket!40 000 foritot kérek értük mert 86 000-ért vettem őket!
Itt volt téma a gumiabroncs mostanában? (Ha igen, akkor szorri, hogy nem olvastam vissza...) Vennem kéne új gumikat a bringára, mert a hozzáértőbb emberkék igen lesújtó véleménnyel vannak a Dunlop D218-asról, ami most rajta van. Kinek vannak tapasztalatai gumikkal kapcsolatban? 600RR-re kéne ugyebár mindennapos utcai használatra, meg autópályára.
Azám ... nekem is már rég ott volt a paripa a szalonban, néha bemehettem megsimogatni, de mire a k**** okmányiroda kiadta a papírokat, eltelt vagy 3-4 hét.
Köszönöm szépen. Akkor ha 3 liter olaj jár bele valószínű, hogy a mostani HONDA szervízakció erre a modellre sem vonatkozik? Van egyáltalán olyan honda amibe 4 liter olaj jár?
Helló Zsozs!
Az a 11-12 ezer km nem sok,de ha 20ezer van benne akkor sem számít,mert hondát szeretnél venni:-DDDD
1400000 körül 2003-2004-es évjáratuakat kapsz.Megbízható,viszonylag jó a fogyasztása is.
Ja,még egy fontos dolog,kormánytelót feltétlen szerezzél be,annélkül nagyon ne is tépjed mert csúnya vége lehet.
Szervusztok!Nekem abba segítsetek már légyszíves hogy ilyesmi motort szeretnék venni mint a fórum,csak az érdekelne hogy ha használtan veszek akkor mennyi az a km ami még elfogadható egy mociban.Nekem kb11-12.000 még elfogadható de a többi már nekem nem esne jól vhogy idegenkedem tőle.kb.1.400.000 lenne.Szerintetek?Persze sok minden más dolog is befolyásoló egy vásárlásban de engem most konkrétan ez érdekel
köszi a válszokat...
Külön a hátsó rendszerért 45db szalvétát kérek! A rendszerért? 55db szalvettát! Lehet lambadát is belecsavarni meg van a furata, kettő is !
Hondára fel!
Az ár ott van az apróba! 45% súly megtakaritás és 10-15 lovacskával többet húz! És a hangja mint az orditó bivalyoké a szavannában! Vagy a Mátrába ahol a vadászok durrognak a puskával. Ki mit szeret alapon! Én a vizilovakkal vagyok!
Írj, hogy mi kellene! Egy pontos listát!
Üdv! Endre
Egy 1997-es Honda CBR 250RR-em van. Az a gond hogy tegnap elkezdett füstölni a fesztszabályzó(vagyis gondolom a szigetelés,és nagyon fel volt forrósodva,mitől lehet ez?
2006-2007-ben gyártott 190/60-as és 120/70 supersport DUNLOP GP gumiaim eladók! 40 az az negyven kilómétert mentem velük! 2 garniturám van CBR 600 RR en használtam őket!40 000 foritot kérek értük mert 86 000-ért vettem őket!
2005-ös 600rr-t keresek, megbízható forrásból. Aki tud valami ilyet, az írjon már plz. köszi!
tejfogu@maffia.hu
én már négy hete várok, és még semmi
fent pesten elbaszták a regadómat a vámosok vagy kik és most miattuk szopok
na mindegy várok
kösz
Vett vki mostanság 07 vagy 06 os zsír új 600 rr t? Ha igen mennyiért?
tud valaki valami infót mondani, hogy mennyit kell várni egy zsír új motorra?
Az a 11-12 ezer km nem sok,de ha 20ezer van benne akkor sem számít,mert hondát szeretnél venni:-DDDD
1400000 körül 2003-2004-es évjáratuakat kapsz.Megbízható,viszonylag jó a fogyasztása is.
Ja,még egy fontos dolog,kormánytelót feltétlen szerezzél be,annélkül nagyon ne is tépjed mert csúnya vége lehet.
köszi a válszokat...
Hondára fel!
Mi az ára? MSN?