Az 5-6liter túrán, laza nézelődős tempóban, max 120al. Pályán bőven eszi a 10et is!
Mellesleg Zsani (motorcicus) árulja a saját 07es RR-jét, ráadásul van hozzá pályaidom is.
Hát nekem a fogyasztásom elég magas, lehetséges, hogy az előző tulaj máshogy állította be mert 6-9l beveri, és én még nem is vagyok őrült vele.. Mások 5-6l-ert mondanak.
Hát az előnye, hogy könnyű szerintem is.
Én még nem tudom mennyit megy az enyém, sose néztem
Nekem elég a nyomatéka de a profibbak azt mondják a 10.000-től leadott nyomatéka az igazi, én már 6000-től élvezem.
mentem a 2009 es CBR ABS -el.
tetszik hogy könnyű, mert enyém 240kg...de nincs nyomatéka sok.
fogyasztása mennyi a gépnek? úgy átlagosan.
a vége valahol 264km/h volt... Faco is tud ennyit
de olcsóbb a fenttartása mivel 600, és elég volna nekem ekkora.
Van esetleg köztetek foci rajongó?
Mondhatna nekem valami épkézláb tippet az esti Bayern-Lyon meccsre Megyek fogadni a kocsmába
aztán ha még nyernék is....
Sziasztok ! Segítségeteket kérném barátom megakadt egy cseppet. CBR600RR mociba kellene első szimering hol lehet olcsón venni ? vagy esetleg valaki tudja e a méretét . Köszönöm. banier@citromail.hu
Még mindíg szívesebben tankolom mint a régi kocsimat :)
Mellesleg Zsani (motorcicus) árulja a saját 07es RR-jét, ráadásul van hozzá pályaidom is.
Hát az előnye, hogy könnyű szerintem is.
Én még nem tudom mennyit megy az enyém, sose néztem
Nekem elég a nyomatéka de a profibbak azt mondják a 10.000-től leadott nyomatéka az igazi, én már 6000-től élvezem.
más egyéb véleményed a motorról? Láttam a tiedet.
a többi-hez képest
tetszik hogy könnyű, mert enyém 240kg...de nincs nyomatéka sok.
fogyasztása mennyi a gépnek? úgy átlagosan.
a vége valahol 264km/h volt... Faco is tud ennyit
de olcsóbb a fenttartása mivel 600, és elég volna nekem ekkora.
Könnyen tudsz vele manőverezni, és sportmotorhoz képest szerintem, illetve nekem egész kényelmes..
Átváltanék CBR 600RR re.
Tudnátok írni róla mit érdemes megnézni , ami jellemző erre a motorra?
Köszi
500Ft-ot dobok a 2:1-re Józsi rábeszélt
Én kézilabdaszurkoló vagyok, MKB Veszprém
Elég borús az idő, pedig gurulnék egy lazát :)
Remélem igazad lesz
Mondhatna nekem valami épkézláb tippet az esti Bayern-Lyon meccsre Megyek fogadni a kocsmába
aztán ha még nyernék is....