Szombatot majd megbeszéljük, eddig úgy néz ki nem érek rá, de szerintem valamennyi szabadidő azért lesz, egy kis laza túrához ;)
Jövőhéten tuti lesz valamikor időm, ha szeretnéd viszem neked a kék furgont
Persze csak ha nem lesz meleged
Sztem kulon elektromosat nemtucc ratenni, az csak gyarilag van 07 es evjarattol! Am enis attol fostam h szitalni fog de 10E km alatt nem csapkodott be egyszer se pedig nem 90 el kozlekedek, meg neha kerozgattam is vele de semmi! Csodalkoztam is...
azt hittem hogy már az enyémről beszélsz szép vas rakd rendbe . Tud nekem valaki infót irni az elekromos kormány lengéscsillapitóról? Jobb mint a hagyományos? Milyet érdemes venni ilyen gépekre ami jó árban is lenne?
CsuRRi akkor majd ird meg, hogy ersz ra szombaton aztan akkor megyunk 1 karikat, mar haver is nyaggat 3 hete.. V nekem jo meg jovo7 kozben is, gondolom akkor bnod nemjon azt akkor tudjuk nyomni kicsit kemenyebben!
1000euért jutottam hozzá, telók voltak görbék, fejidom volt széttörve, többi idom pedig repedt és horzsolt volt, semmi más.14000km-rel.törzskönyv, szervizkörnyv stb mindennel. Most van benne kb 1200euban de már csak a festést kell befejezi.
Sziasztok! Nemrég megvettem a kicsikémet enyhén beteg állapotban mit szóltok hozzá? Itt van pár kép róla, már majdnem kész! Villa görbült volt, eleje széttörve, idomok széttörve, stb... Mostmár villa ok, idomok ok, már csak a festést kell befejeznem és pár apróságot :) 2005ös modell
Jövőhéten tuti lesz valamikor időm, ha szeretnéd viszem neked a kék furgont
Persze csak ha nem lesz meleged