Igen most már utánanéztem... csak amikor vettem a mocit azt mondták ez a legolcsóbb, hát azóta változott, csak nem gondoltam hogy ekkora különbségek vannak!
Oké Laci, számod megvan! ;)
Hát kuplunk szerintem ok, legalábbis semmi rendellenességet nem tapasztaltam...Fogalmam sincs mi lehet.. Tuti, hogy mehanikus dolog nem elektronikai, pedig olyasmi mintha kihagyna egy fél másodpercre a motor, de nem az a baj, mert ránt egyet, eddig 2-szer csinálta.Most megolajoztam a láncot, bár gondolom ezzel nem javítottam meg..:)
Srácok!
Az milyen jelenség amikor "ránt" egyet a motor?
Menet közben, mondjuk 160-nál érzem, hogy ránt egy nagyot. Olyan mehanikus dolognak tűnik mintha lánc, vagy váltó csinálta volna.
Előre is köszi!
Halihó Kondi! Naggyon jó idő van ma, megérte gurulni :D:D:D:D
Nyugi, helyetted is mentem egy kört
Na jó nem csesztetlek, mert a hétvégén meg én nem érek rá :(
Majd legközelebb megyünk egy karikát! ;)
A lámpa és a műszerfal között van a helye vhol, már nem emlékszem de úgyis látszik hogy hova illik a csavarok hely.
De vigyázz mert itt már többen is eljátszottuk hogy forditva raktuk fel és csak pislogtunk hogy miért nem indul be
Ma Ágó padján meg lett mérve a kicsike: 107.2LE keréken mérve! Mindezt egy slip-onnal. Ez kb 127LE-nek felel meg főtengelyen, vagyis a gyári érték felett van!
Na majd csak nekem is lejjebb megy, főleg, hogy Júniusban kerülnék bónuszba
Hát kuplunk szerintem ok, legalábbis semmi rendellenességet nem tapasztaltam...Fogalmam sincs mi lehet.. Tuti, hogy mehanikus dolog nem elektronikai, pedig olyasmi mintha kihagyna egy fél másodpercre a motor, de nem az a baj, mert ránt egyet, eddig 2-szer csinálta.Most megolajoztam a láncot, bár gondolom ezzel nem javítottam meg..:)
Az milyen jelenség amikor "ránt" egyet a motor?
Menet közben, mondjuk 160-nál érzem, hogy ránt egy nagyot. Olyan mehanikus dolognak tűnik mintha lánc, vagy váltó csinálta volna.
Előre is köszi!
Miért nem nézel utána a neten? Pl Netrisk.hu, ott még extra kedvezmény is van a netes kötés miatt. És együtt látod az összes ajánlatot.
Most mit csinálsz?
Én még egy darabig ráérek ma.. :)
Nyugi, helyetted is mentem egy kört
Na jó nem csesztetlek, mert a hétvégén meg én nem érek rá :(
Majd legközelebb megyünk egy karikát! ;)
De vigyázz mert itt már többen is eljátszottuk hogy forditva raktuk fel és csak pislogtunk hogy miért nem indul be