Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen olajat ajánlotok 600rr-be?
csatarif@citromail.hu kérlek ide küld el! Köszönöm!
Köszi a választ!
Én írtam a csávónak angolul írt vissza, neve alapján olasz, két külön emailról is írtam neki, h biztosra menjek, az egyikben azt írta, hogy a motor Milanoban van a masik emailban pedig azt, hogy Londonban szal én így lemondtam róla! Ha gondolod elküldöm neked a mailt, h mit írt.
néha ki lehet fogni ilyeneket, én 1200euért vettem az enyémet, azthittem először hogy az is áttverés.
Sziasztok RR-esek!
Szeretném ha segítenétek nekem. Itt egy hirdetés szerintem humbuk az egész, vagy egy újabb trükkös hirdetés. Szerintetek mekkora ennek a valószínűségalapja? Esetleg magyarországi a motor vagy ismeri valaki hogy kié?

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/supersport/hirdetes-
20501025/

Előre is köszi!
bal display, ahol a benzint és a hőfokot mutatja, ezen kivül az eleje az üveggel.tudnál segiteni szerezni nekem?
Mi kellene a műszerfaladhoz?
Bontottan kb 50-ért adják. Én a nyomógombokat hajtottam, és szerencsére sikerült is találnom.
Nekem is az van fent, úgyhogy részemről bizony jó
2003-2004 gyári beállítás:
Elöl:
Rugó előfesz.: 4 vonal látszik
Húzó fok.: teljesen keménytől (H) 2 és fél fordulat kifelé. A pont a jelölésnél legyen. (felül kell állítani)
Nyomó fok.: teljesen keménytől 2 fordulat kifelé. A pont a jelölésnél! (alul kell állítani)
Hátul:
Rugó előfesz.: 3-as pozició
Húzó fok.: teljesen keménytől 1 és háromnegyed fordulat kifelé. A pont a jelölésnél! (alul kell állítani)
Nyomó fok.: teljesen keménytől kifelé 7 klikk (felül kell állítani)
szerintetek 06-nál ujabb tipusu 600rr müszerfala passzolna a 05-ösbe? Valakinek törött vagy olcsó müszerfala nincs?
Hali!
2003-as cbr600rr-re jó a 180/55 (17")-ös hátsó gumiméret?
Na ki jön motorozni?Egy fagyi Füreden?
már beszéltünk , azért köszi! üdv.
Mire lenne szükség? Talán tudok segíteni ....

Dobj egy listát az edemail@freemail.hu címre.
Szia!

Örülök neki, használd egészséggel. A matrica eltávolítható ha szeretnéd!

ÜDv,
Üdv! Megérkezett a plexi abban az állapotban és abban az időben ahogy ígérted. Köszönöm a korrekt és gyors üzletet, egy élmény volt !

Jó motorozást!
Sziasztok! 2003-as 600rr gyári futómű beálltitásról tud vki infót adni. Egy havernak el van tekerve kőkeményre és javítani kellene rajta.
van mindkét lámpám alsó sarkában egy lyuk, egymással szemben, mi megy oda? tudja valaki?
Bontott alkatrészeket keresek cbr 600rr, 2007-hez! 0620/992-4528
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Keresek '04-es 600 RR-hez fejidom konzolt, balos illetve jobbos tükröt.
Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem írjon a horvathzsolti78@gmail.com-ra!
Köszi
üdv. eladó honda cbr 600 rr , pc 40 , 2007-től yoshimura rs 5 kipufogódob , összekötővel, ára 60000 ft. érdeklődni csak telefonon a 0620/598-2538-as számon lehet.
Norbimotard!

Írj egy mailt, dannyl megvette a plexit, most rendelek magamnak átlátszó bubisat, ha gondolod rendelek neked is, e-mailon várom ha kell, megbeszéljük!
Sziasztok!

Cbr kupárol tud valaki valamit? vagy ismét a 125-ösöknek szól vagy már 600rr-el is lehet nevezni?
passz, de nemhiszem. holnap lessz kép.