Én írtam a csávónak angolul írt vissza, neve alapján olasz, két külön emailról is írtam neki, h biztosra menjek, az egyikben azt írta, hogy a motor Milanoban van a masik emailban pedig azt, hogy Londonban szal én így lemondtam róla! Ha gondolod elküldöm neked a mailt, h mit írt.
Sziasztok RR-esek!
Szeretném ha segítenétek nekem. Itt egy hirdetés szerintem humbuk az egész, vagy egy újabb trükkös hirdetés. Szerintetek mekkora ennek a valószínűségalapja? Esetleg magyarországi a motor vagy ismeri valaki hogy kié?
2003-2004 gyári beállítás:
Elöl:
Rugó előfesz.: 4 vonal látszik
Húzó fok.: teljesen keménytől (H) 2 és fél fordulat kifelé. A pont a jelölésnél legyen. (felül kell állítani)
Nyomó fok.: teljesen keménytől 2 fordulat kifelé. A pont a jelölésnél! (alul kell állítani)
Hátul:
Rugó előfesz.: 3-as pozició
Húzó fok.: teljesen keménytől 1 és háromnegyed fordulat kifelé. A pont a jelölésnél! (alul kell állítani)
Nyomó fok.: teljesen keménytől kifelé 7 klikk (felül kell állítani)
Szeretném a segítségeteket kérni. Keresek '04-es 600 RR-hez fejidom konzolt, balos illetve jobbos tükröt.
Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem írjon a horvathzsolti78@gmail.com-ra!
Köszi
üdv. eladó honda cbr 600 rr , pc 40 , 2007-től yoshimura rs 5 kipufogódob , összekötővel, ára 60000 ft. érdeklődni csak telefonon a 0620/598-2538-as számon lehet.
Szeretném ha segítenétek nekem. Itt egy hirdetés szerintem humbuk az egész, vagy egy újabb trükkös hirdetés. Szerintetek mekkora ennek a valószínűségalapja? Esetleg magyarországi a motor vagy ismeri valaki hogy kié?
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/supersport/hirdetes-
20501025/
Előre is köszi!
Bontottan kb 50-ért adják. Én a nyomógombokat hajtottam, és szerencsére sikerült is találnom.
Elöl:
Rugó előfesz.: 4 vonal látszik
Húzó fok.: teljesen keménytől (H) 2 és fél fordulat kifelé. A pont a jelölésnél legyen. (felül kell állítani)
Nyomó fok.: teljesen keménytől 2 fordulat kifelé. A pont a jelölésnél! (alul kell állítani)
Hátul:
Rugó előfesz.: 3-as pozició
Húzó fok.: teljesen keménytől 1 és háromnegyed fordulat kifelé. A pont a jelölésnél! (alul kell állítani)
Nyomó fok.: teljesen keménytől kifelé 7 klikk (felül kell állítani)
2003-as cbr600rr-re jó a 180/55 (17")-ös hátsó gumiméret?
Dobj egy listát az edemail@freemail.hu címre.
Örülök neki, használd egészséggel. A matrica eltávolítható ha szeretnéd!
ÜDv,
Jó motorozást!
Szeretném a segítségeteket kérni. Keresek '04-es 600 RR-hez fejidom konzolt, balos illetve jobbos tükröt.
Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem írjon a horvathzsolti78@gmail.com-ra!
Köszi
Írj egy mailt, dannyl megvette a plexit, most rendelek magamnak átlátszó bubisat, ha gondolod rendelek neked is, e-mailon várom ha kell, megbeszéljük!
Cbr kupárol tud valaki valamit? vagy ismét a 125-ösöknek szól vagy már 600rr-el is lehet nevezni?