Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen,hát ha ennyibe kerül akkor muszály lesz spórolnom.Nálunk 24évtől van a nagymoci szóval arra még várhatnák eleget.Alkatrészeket nem tud senki? :S
Hello x press pár éve én is hasonlon gondolkodtam hogy 600 rr-t levizsgáztatni 25 kw ra.Eszméletlen nagy macera van vele én utána jártam a dolognak.A folytáshoz szükséges elektronika akkor 22400 - 28400ft között mozgott ez a legkevesebb és most jön a de a feketeleves.Be kell vinned a motort a közlekedésiekhez ahol átvizsgálják hogy megfelelő e müszaki állapota ami 34 000 ft lett volna akkor + eredet vizsgálat ez kb 14 000ft ezután felteszik egy fékpadra majd beállitják a gyujtástérképet illetve a motor tipusátol függően a gázreakciot hogy beállitsák a maximális teljesitményt.Ez a procedura 118 000 ft .Ezután Új forgalmit kap és ujra regisztrálják a nyilvántartásban mint mint 25 kw teljesitményü motor ez a müvelet 6 800 ft+12 000ft.A végösszeg nálam 210 000 ft fölé rugott volna.Én ezt rengetegnek találtam.Ezért inkább vártam még betöltötem a 21 -t és letettem a nagy A-t.
Ha jol tudom a kecskeméti kawasaki szalon foglalkozik ijesmivel mert náluk lehet 25 kw ra vizsgáztatott z 750 -eket ujonnan ők már igy helyezik forgalomba és igy is hozzák be magyarországra de ha joo emlékszem más tipusok folytásával is foglalkoznak.
Azok az összegek amiket leirtam 2 évvel ezelőtt voltak hatályban.
Ha belevágsz sok sikert hozzá! Remélem szolgálhattam némi infoval.
ÁGÓ! De szerintem nem...
És ezzel meg lehetne azt csinálni hogy a gyujtás elektronikát lefolytsa 25kw-ra? Leszeretném papirozni a mocimat 25kw-ra és kellene hozzá folytást vennem, de igy megkimélném magam tőle mert power commandert amúgy is terveztem bele.Ezt számitógéppel lehet programozni ha jól selytem.Köszi az infót
Az gyújtáselektronika, a gyári térképek lehet módosítani vele. Ha komplett rendszer van cserélve rajta, akkor azzal szokták finomhangolni a motorvezérlést, hogy mindenhol optimális befecskendezés/gyújtás legyen. Meg a teljesítmény/nyomaték görbéket lehet kisimítani vele. De ha komolyabban érdekel, keresd meg Ágót a PowerCommanderes topikban, ő nagy spiller ezügyben!
Lenne még pár kérdésem 2005ös 600rr-el kapcsolatban, remélem tudtok segiteni. Mitől lehet az hogy ha ráteszem a lábára a motort akkor kb fél, 1 perc után ledöglik.Ha egyenesen áll akkor semmi gond, ha megyek vele és jobban gázolom akkor is megáll.Gondoltam hogy kevés benne a benzin, tankoltam de csak 5 liter fért bele, szóval több mint 10 volt a tankban, ez nem lehet kevés neki.Miután beletankoltam már semmi gond. Szarakodhat a szenzor benne vagy mi lehet a probléma?:S Mielőtt nem tankoltam és ledöglött akkor nem is szól az a sipolo hang ha be akarom inditani, gondolom a benzin pumpa.Ha egyenesbe teszem megint minden ok. Ezen kivül valaki megmondhatná mire szolgál ez a kis dobozka amit az első képen mellékeltem, ez a fejidom alatt volt. A 2. képen van egy kis tartály, ezt sem tudod mire való.A 3. képen pedig keresem ezt a fejidom tartó konzolt, ha valakinek lenne megvenném tőle.4. és 5. képen pedig a müszerfalhoz keresek bal oldali kijelzőt és a müszerfal elejét, ahol az üveg van benne.De akár az egész is érdekel! Ezen kivül még fejidomra lenne szükségem. Ezeknél a lámpát egyébként nem lehet kikapcsolni? Mindig világit ha ráteszem a gyújtást. Ha tudtok segitseket pls!
meg mondaná nekem valaki hogy pontosan mire is való a power commander? van rajta 3 kapcsoló, az mire jó? Bocs, de kezdő vagyok ilyen téren.
Mi már megkezdtük a szezont
Sziasztok! Keresek 2005ös kiadáshoz sérülésmentes fejidomot és a képen látható valamit, nem tudom hogy hivják ezt , ezen kivül tachometert(sérült is jó).
Ma én is át néztem a gépet, h lehetőleg ne legyenek meglepetések
Az enyém is elkészült!:) tegnap egy tank petrót ki is nyomtam bemelegítésként
Kész a moci...jöhet a szezon...
Köszi!
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani a gyári movistar színkódot? CBR tulaj vagyok, és movistar idomszettet vettem, de a tankot "csak" fújatom, viszont a fényezőnek foggalma sincsen, hogy milyen pontosan ez a szín... Honda szalonban csak alvázszám alapján tudnák megmondani, de mivel nekem nem gyári movistar, ezért nem tudok érdemlegeset mondani nekik...
Valaki tudna segíteni? SOS

köszi előre is!
valaki megtudja nekem mondani egy 2005ös 600 rr méreteit? Megyek ki érte külföldre és tudnom kéne mekkora,be fér e egy wolksvagen sharanba, hátsó ülés nélkül.
eladó honda cbr 600rr 2003-2004 -hez komplett eredeti gyári idomszett eredeti fényezéssel. hátsóüléssel, gyári kipufogóval, és komplett hátsólábtartókkal. ár egyben 160 eft. ugyanehhez a tipushoz még komplett összes lábtartók, első hátsó ülés, valamint elsőlámpa eladók megegyezés szerint. 0620/992-4528
csavarkihajtóval egyszerű...
ha valaki tud ócsó 600 erer-t akkor szóljon rögvest :)
1.2 misi körül gondolkozom, kistesót (125r -t) adnám cserébe + ráfizetek ha kell :)
Úgy néz ki ezt már sosem tudjuk meg
hali, ozt , hogy vetted ki azt a beszakadt csavart ?
em
Jelent osszeallt vegre a gep! Mostmar tenyleg indulhat a szezon ! ! !
Igen, egy vicc, hogy kerülgetnünk kell megint a kátyúkat az életünkért.
Ebben a szer helyzetben biztosan nem lessz pénz helyrehozni a hideg tél okozta gödröket...
Én általában éventn felujitatom mert azért tugyuk milyenek az utak ithon!De elvileg 2-év/20000km az előirt periodus.szervizkönyv alaplyán.