Kondi! Megvan a mikrokapcsolóm
Viszont most kellene akkor nekem rá kupak, igazából az egyiken rajt van, csak egy kellene.Szóval rendelnél egy ilyet nekem? Természetesen a pénzt kifizetem előre neked.
A hangtompítós részét nem tudom. Én ALextől vettem karácsony előtt. Az ár 90e Acél Carbon véggel és minden hozzávalójával. Egyenlőre úgy néz ki már meg is veszik de az holnap dől el!
Minek után senki sem olyan elmeroggyant, hogy egy ehhez hasonló munkába beleugorjon, nem nagyon van ilyen irányú tapasztalat. Én már szedtem szét párszor a hátulját és ismerve a Honda árakat, 1 zsák pénz nem is elég hozzá...
Talán, ha bontva kapsz egy komplett segédvázat mindennel...
Csak ami így elsőre eszembe jut:
-segédváz
-farokidom
-kipufogó
-összekötő
cső
-hátsó lámpa
-rendszámtartó
-indexek
-ülések
-hátsó lábtartók
-hátsó kábelköteg
-ülés zárszerkezet
-egy zsáknyi apró műanyag alkatrész
Kérdés, hogy az első ülés alatt mi hiányzik az elektromos cuccokból, akku, relék, computer, stb...
Én csak utána akartam számolni kb mennyibe lenne a javitása ennek a motornak, gondoltam ha ez egy 600rr fórum akkor a többség cbr tulaj és ért hozzá... na de mindegy, látom itt nem kapok segitséget...
Told még vissza a garázsba azt a szekeret Szabi ! Ahogy elnézem nem nagyon lesz még vagy 2 hétig jó idő . Aztán meg nem szeretné senki, hogy a hideg aszfalt megtréfáljon, és egyből kényszerszünettel kezdd a szezont.
Helló! Én 700.000-ért vettem az enyémet, mondhatni kis sérülésekkel, amiknek a javítása 35.000-be került. Tuti, hogy találsz jobb állapotú magyar papíros gépet! Én ősszel néztem egy R6-ot itt Veszprém mellett! Árról akkor nem beszéltünk, az is törött, de nem ennyire! Csak a hátulja volt sérült, talán az ülés nyúlványa tört le, mert egykeréknél hátraestek vele.Még a lámpája is sérülésmentes volt..Ha gondolod megkeresem a srác telszámát, lehet, hogy megvan még! Ilyen árban amiben te keresel, tuti odaadná.
Viszont most kellene akkor nekem rá kupak, igazából az egyiken rajt van, csak egy kellene.Szóval rendelnél egy ilyet nekem? Természetesen a pénzt kifizetem előre neked.
A hangtompítós részét nem tudom. Én ALextől vettem karácsony előtt. Az ár 90e Acél Carbon véggel és minden hozzávalójával. Egyenlőre úgy néz ki már meg is veszik de az holnap dől el!
Lényeg hamarosan lehet motorozni
Nem offolok tovább itt!
Majd ringen találkozunk Szeva
Talán, ha bontva kapsz egy komplett segédvázat mindennel...
Csak ami így elsőre eszembe jut:
-segédváz
-farokidom
-kipufogó
-összekötő
cső
-hátsó lámpa
-rendszámtartó
-indexek
-ülések
-hátsó lábtartók
-hátsó kábelköteg
-ülés zárszerkezet
-egy zsáknyi apró műanyag alkatrész
Kérdés, hogy az első ülés alatt mi hiányzik az elektromos cuccokból, akku, relék, computer, stb...
Yoshi RS5 vadi új Honda 2007-2009-re! Sajnos úgy alakult, hogy el kell adni valószínű! Valakinek kellene?
Csak óvatosan srácok!
Egy zsák pénzed...
Honda CBR 600F4i-hez kellene nekem első féktárcsa(1db).
Valaki tud olcsón?