Na most kéne egy kis segítség fiúk....
2003-as cbr 600rr-en tönkrement a két gomb a műszerfalon.Cserélnem kéne őket magán a panelon, viszont csak komplett konzolt lehet rendelni, ami 50-60.000
Szóval van valakinek valami tippje?
szerintem ezt nehéz dió kideríteni nincs feltüntetve nekem sem a felni szinkódja válassz egy feketét csak nem legyen fényes mivel a gyári felni nincs szórógittezve hetát nem tűnik a feni fényesnek,de ha le lesz szórógittezve és 2000 papírral meghúzod akkor fényleni fog nagyon ami nem biztos hogy szép is
Én inkább a petróleumot ajánlom,háztartási boltban kb. 500ft/l
Hátulja felbakol,ecsettel átmos a kereket forgatva igen sokszor.A petroleumnak van némi kenő képessége ami ugye nem utolsó szempont a féktisztítóval szemben....próbáld ki! A legtöbben erre esküsznek
1 flakon féktisztító 700-1000 ft, egy lánctisztító castrol srpay min 2000... És szart sem ér.
Én mellesleg mindig meleg láncra fújok és csakis castrol fehéret, ez így szedi össze a legkevesebb trutyit útközben, hiszen a meleg láncon azonnal porszárazra szárad a kenőanyag.
Tuti a gombok mentek tonkre? Mer nekem kicsit fura h egyszerre lett szar mind2... Nemlehet h vmi mas szallt el a panelon?
ivusza.zoltan@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm előre is!
2003-as cbr 600rr-en tönkrement a két gomb a műszerfalon.Cserélnem kéne őket magán a panelon, viszont csak komplett konzolt lehet rendelni, ami 50-60.000
Szóval van valakinek valami tippje?
Hátha érdekel titeket ;)
600 RR ventilátor 10e
oldaldekni , csúszott 5e
20/3745144
mert hétvégén akkor elpasszolom:)
Felni szinkodot tud nekem mondani vki?
Tavasztol én is corsaIII-azok
Én inkább a petróleumot ajánlom,háztartási boltban kb. 500ft/l
Hátulja felbakol,ecsettel átmos a kereket forgatva igen sokszor.A petroleumnak van némi kenő képessége ami ugye nem utolsó szempont a féktisztítóval szemben....próbáld ki! A legtöbben erre esküsznek
Én mellesleg mindig meleg láncra fújok és csakis castrol fehéret, ez így szedi össze a legkevesebb trutyit útközben, hiszen a meleg láncon azonnal porszárazra szárad a kenőanyag.
gyakoriság függő.
na meg pénztárca, 1 flakon 2-3 tisztitás és kész.
de én is szoktam különben.!