Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majus korul fasza lenne sztem! Balaton karikra fless lenne!
Castrolt hanyagoljatok... Keressetek ra olajos topicba Castrolra.. Van 1-2 remtortenet sajnos!
Motul az jó és aCastrol és a Repsol mást nem tennék bele
Nekem Motul volt bent 3x is olajcserénél, semmi baj nem volt vele, sőt! Most Shell van benne, ez is OK, csak drágább...
Mikor lesz CBR mocizás? Csak hogy addigra felrakjam az új(abb) gumikat! :)
Siófokon meg piros Lacettivel fotóznak
pedig az nem szabályos fotózd le az ilyet csak jól látható helyen mérhet
Ne is mond, már lassan többet vannak kint mint a telepített trafik..
Tegnap Nemesvámos-Tótvázsony közti szakaszon a fehér, jelzés nélküli furgonból mért, a résnyire elhúzott oldalajtóból. Hányinger!
Na de ha ma ilyen jó idő marad, azt hiszem gurulok egy picit :D
én idáig Shell ultrát használtam, de lecserélem következő olajcserénél mert hangos a váltó, más baj nincs vele, nem akad a váltó vagy hasonló.
Szerintem kipróbálom a Castrolt én is
Szia!
Oké
Eggyel több indok a Power1 mellett.
Szia én is tudom ajánlani a Power 1 et és max a Motult de nekem a Hondába eddig Castrol volt és jó csak cseréld le időben
Köszönöm a választ.
Asszem következő olajcserénél kipróbálom.

Kondi:Neked is köszi
Fekete Laceti rendszeresen mér Kapolcson Tapolcán és feltűnt már Révfülöpön is vasúti töltés mellett szok mérni
Nem érdekel valakit fejidom 2005-06-ra? Sérült, hegeszteni kell. Érdeklődni : viragh.gabor0@gmail.com Ár megegyezés szerint
Az mindegy mi jön be nekik a lényeg, hogy ne basztassanak! :D
Igen az IAM-es astrát már sokszor láttam! Ezenkívül egy Renault Master, semmi jelzés rajt az oldalajtót elhúzza, és a raktérből mér! Ezenkívül még egy szintén jelzés nélküli fekete Lacetti is ellenség, úgyhogy csak óvatosan! Most jöttünk meg Tapolca felől, az egyik Kapolcson mért, a másik Pulán :(
Akkor jó utat neked, aztán ha van szabadidőd hétköznap valamelyik délután, gurulhatnánk egy karikát!
Szevasztok. 2007-2008as CBR 600RR hez keresek gyári alkatrészeket. Pl.:fejidom, bal lámpa, tükör, segédváz, farokidom, fékkar, váltókar..... Ha van valamitek, jelezzétek. Vagy ha van valami ötlet, ismerős, ahol elfogadható áron tudnék az alkatrészekhez hozzájutni. Köszöntem. Üdv
Hella: bocsi az offért de ki volt az a tag akinek a képei közül a bikepics-en a nap képe is lett!? előre i köszi az infót!
Olaj:
Volt egy Bandit 400asom, abba repsol olajat tettem, de csattogott, meg akadt a váltó, úgyhogy váltottam Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50-re. Ez nagyon bevált, a CBR-ben is ez lötyög, már második csre ugyanebből az olajból, és 100%-ig meg vagyok elégedve vele. Szerintem ez egy jó választás lehet. Nyilván ha akar valaki repsol, liqui molly, motul, valvoline stb... márkából is talál kiváló minőségűt, nekem a castrol vált be.
üdv! sajnos nincs hozzá!
Csa! Q8 MotoSBK Racing 10W50 igen fasza csak nehez beszerezni, mert nincs Mo i forgalmazoja.. Az a durva, h az osszes olaj kozul ennek a legmagasabb a besorolosa, Repsol, Motul stb, mind alatta van! Ja es 4000km alatt nekem 0 olajfogyasztasom volt vele! Igaz palyan nem voltam vele de gyakran elhuzkodtam neki 15E ig... CBR be sokan hasznaljak...
Huhh kicsit eltuntem! Jajaaa megkezdodott a szezon, volt 1-2 sztori rogton itt az elejen.. de azt majd ink szemelyesen.. Ma vittuk fel haverral varpalotara a vasat, okosba le lesz muszakiztatva.. Aztan utana megyek ki vele osztrakokhoz, laza 600km

Am vigyazz sunokkel itt Vp be, akarmikor kimentem mindig mertek ezek a kocsogok. Sima feher sotetitett classic astra, nincs rajt rendorjelzes.. Itt koroznek, Marko elkerulo-korgyuru-8as.. IAM-123!
De van 2 uj rendorcsaj azok jofejek, ugy integetnek mintha 100 eve ismernenek.. Kicsit bejon nekik a sarga, v En..
Sziasztok!

Tapasztalatokra lennék kíváncsi:ki milyen motorolajat használ?

Tavaly mikor megvettem,rögtön olajcsere:motul 5100
Mentem vele azóta kicsit több mint 4000 km-t,de a váltót kicsit hangosnak ill. darabosnak találom.

V.kinek valami ?

Előre is köszönöm.

2004-es rr
Újabb típushoz nincs ugyanígy komplett szetted? PC40 (2007-)
Hali!

Rég voltam itt, de most beleolvastam picit ....

1. kép : borulásérzékelő, ha gebasz van, elesel, vagy eldöl a moto akkor leállítja
2. kép : a Ram-Air rendszer egyik darabja
3. kép : menj be a Hondába, legutóbb 20e környékén volt, bontottban se sokkal olcsóbb, de ha picit is görbe amit nem veszel feltétlenül észre akkor már össze-vissza áll minden a verdán

A leállás dolognak lehet pont az első képen szereplő borulásérzékelő a baja, vagy esetleg vegyétek ki a tankot és az alján nézzétek meg a benzincsövet, jól van-e felrakva, nincs-e meggyűrve, stb.
Volt rá példa hogy hoztak ilyen típust h. nem tudják beindítani mert szar az AC, pedig csak fordítva rakták össze a benzinvezetéket és meg volt törve, ergo az AC sem tudott nyomni! Szétszedésnél vigyázzatok mert a cső atomra tele lesz benzinnel és a csavar meglazításánál brutálisan kinyomhatja a benzint!

Más:

nem tud vki idomgarnitúrát PC40-hez (2007-)?
Kondi mi újság veled? Gurulgatsz már? :D
Én bizony megtettem az első pár száz km-ert