Kondi micsoda új képeket raktál fel! Olajcsere nálam is esedékes, látom te jó szervízt találtál! Szombaton délután láttalak Veszprémben a Tescos shell kúttól jöttél kifelé, én meg még akkor mentem cementér az OBIba . Gondoltam is, hogy cserélhetnénk, de nagyon siettél
Nekem is a vádlim szart be szombaton, de sajna nem a kanyaroktól, hanem a 17 köbméter betontól Na persze abból nekem kb kettő jutott de hát aki nem dolgos gyerek annak az is sok
Ma meg földet raktam a fa..om verem bele... Nekiálltam unalomból, aztán most fejeztem be, pedig ma még gurulni akartam!
Szerinted m ire kész lesz a kéglim átszokom a kétkezi munkára motorozás helyett?
Na jolvan ezt is kideritetd.Mi nyomtont egy eger sirok szilvásvárad oda viszát.De olyan fasza volt a bükki ut toltam rajta még ketöt oda visza.Kicsit kész is lettem estére,a vádlim aszitem leszakad.
Köszönöm szépen az infót, hát megnéztük a gépet, és úgytűnik egy elég egyszerű probléma okozott gondot..
Nemrég vették le, és rakták fel a hátsókereket mert fényezték, és a lánc annyira laza volt, hogy a műanyag lemezig fel tudtam tolni kényelmesen!
+ a két oldali jelek sem egyforma helyen voltak, pár miliméterrel az egyik oldal el volt tolva. Azóta mentem vele 40-50 km-ert úgytűnik semmi gond!
Nagyon köszönöm mégegyszer a segítségeteket! ;)
Remélem a hétvégén gurultatok!
Én is szoktam néha kuplung nélkül de az okosok modták a ringen ,hogy neigazán tesz jót neki(csak ha van válto elektronika beépitve mert megszakitya a gyújtást váltáskor)
Köszönöm válaszod, hétfőn megnézzük amit mondtál, és írom mit találtunk! Felfelé mindíg kuplung nélkül váltok, csak visszafelé kuplungolok, de az természetes nem?
Felrakod Bakra a hátulját.Leveszed elöl a müanyag takarot az első fogaskerékröl megnézed hogy a kisfogaskerék nem kotyan-e .A kihajtás csapágya is csinálhatya.Idicsb be és nézzétek meg hogy sebeségben járo motornál hogy megy a lánc.Egyenletesen jár vagy hullámzo mozgást végez.A válto nem szokott meghibásodni(csak ha huzamosabb ideig kuplung nélkül váltogatsz akkor a kapcsolo körmök szoktak Leperceni)
Helló Fegyi mester! :)
Neked mi a véleményed arról a hibajelenségről amit tapasztaltam?
Nyíl egyenes úton, menet közben egyszer csak ránt egyet a masina. 6.-ban kb 160-nál Utána hazáig (kb 6km) semmi, bár visszavettem a gázt.. Azóta meg még nrm volt időm menni vele.Ha tényleg a váltó csinálta azt hogyan deríthetném ki? Na és mi lehet a gond vele?Kopás?
Előre is köszi
Ma meg földet raktam a fa..om verem bele... Nekiálltam unalomból, aztán most fejeztem be, pedig ma még gurulni akartam!
Szerinted m ire kész lesz a kéglim átszokom a kétkezi munkára motorozás helyett?
Egy kérdés: ez csak 2007 utáni RR-hez jó?
Ha jó a 05-06-oshoz akkor érdekelne.
E-mail címem az adatlapomon írva van.
Előre is köszönöm.
Nemrég vették le, és rakták fel a hátsókereket mert fényezték, és a lánc annyira laza volt, hogy a műanyag lemezig fel tudtam tolni kényelmesen!
+ a két oldali jelek sem egyforma helyen voltak, pár miliméterrel az egyik oldal el volt tolva. Azóta mentem vele 40-50 km-ert úgytűnik semmi gond!
Nagyon köszönöm mégegyszer a segítségeteket! ;)
Remélem a hétvégén gurultatok!
Neked mi a véleményed arról a hibajelenségről amit tapasztaltam?
Nyíl egyenes úton, menet közben egyszer csak ránt egyet a masina. 6.-ban kb 160-nál Utána hazáig (kb 6km) semmi, bár visszavettem a gázt.. Azóta meg még nrm volt időm menni vele.Ha tényleg a váltó csinálta azt hogyan deríthetném ki? Na és mi lehet a gond vele?Kopás?
Előre is köszi