Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell engem félteni
és megyeget az adagolás láttam a gumis képedet azért csak óvatosan nehogy elsokalj
én még csak most adagolom a kicsikét
ezt mind te raktad bele vagy használtan vetted? Én 13.067 km nél tartok most
mennyi szeretnéd,hogy legyen? nem néztem,de kb. 12000
elkaptam még azt is ami le sem esett mennyi km van a motorodba?
a szállítót,te retardált
Láttam igen erre csak azt tudom írni hogy ami nincs azt nem lehet milyen galambot?
galambot elkaptad? írtam neked szépet a sok keresésért
elötte vagy utána? és amúgy mizu?
nonono ...kezeket szigorúan a magasba
Szerintem ez csak 2007-2008 as hoz jó
Kondi micsoda új képeket raktál fel! Olajcsere nálam is esedékes, látom te jó szervízt találtál! Szombaton délután láttalak Veszprémben a Tescos shell kúttól jöttél kifelé, én meg még akkor mentem cementér az OBIba . Gondoltam is, hogy cserélhetnénk, de nagyon siettél
Nekem is a vádlim szart be szombaton, de sajna nem a kanyaroktól, hanem a 17 köbméter betontól Na persze abból nekem kb kettő jutott de hát aki nem dolgos gyerek annak az is sok
Ma meg földet raktam a fa..om verem bele... Nekiálltam unalomból, aztán most fejeztem be, pedig ma még gurulni akartam!
Szerinted m ire kész lesz a kéglim átszokom a kétkezi munkára motorozás helyett?
Na jolvan ezt is kideritetd.Mi nyomtont egy eger sirok szilvásvárad oda viszát.De olyan fasza volt a bükki ut toltam rajta még ketöt oda visza.Kicsit kész is lettem estére,a vádlim aszitem leszakad.
Hello

Egy kérdés: ez csak 2007 utáni RR-hez jó?
Ha jó a 05-06-oshoz akkor érdekelne.
E-mail címem az adatlapomon írva van.

Előre is köszönöm.
Eladó ha kell valakinek
Köszönöm szépen az infót, hát megnéztük a gépet, és úgytűnik egy elég egyszerű probléma okozott gondot..
Nemrég vették le, és rakták fel a hátsókereket mert fényezték, és a lánc annyira laza volt, hogy a műanyag lemezig fel tudtam tolni kényelmesen!
+ a két oldali jelek sem egyforma helyen voltak, pár miliméterrel az egyik oldal el volt tolva. Azóta mentem vele 40-50 km-ert úgytűnik semmi gond!
Nagyon köszönöm mégegyszer a segítségeteket! ;)
Remélem a hétvégén gurultatok!
Én is szoktam néha kuplung nélkül de az okosok modták a ringen ,hogy neigazán tesz jót neki(csak ha van válto elektronika beépitve mert megszakitya a gyújtást váltáskor)
Én fel is kuplungolom
Köszönöm válaszod, hétfőn megnézzük amit mondtál, és írom mit találtunk! Felfelé mindíg kuplung nélkül váltok, csak visszafelé kuplungolok, de az természetes nem?
Felrakod Bakra a hátulját.Leveszed elöl a müanyag takarot az első fogaskerékröl megnézed hogy a kisfogaskerék nem kotyan-e .A kihajtás csapágya is csinálhatya.Idicsb be és nézzétek meg hogy sebeségben járo motornál hogy megy a lánc.Egyenletesen jár vagy hullámzo mozgást végez.A válto nem szokott meghibásodni(csak ha huzamosabb ideig kuplung nélkül váltogatsz akkor a kapcsolo körmök szoktak Leperceni)
Helló Fegyi mester! :)
Neked mi a véleményed arról a hibajelenségről amit tapasztaltam?
Nyíl egyenes úton, menet közben egyszer csak ránt egyet a masina. 6.-ban kb 160-nál Utána hazáig (kb 6km) semmi, bár visszavettem a gázt.. Azóta meg még nrm volt időm menni vele.Ha tényleg a váltó csinálta azt hogyan deríthetném ki? Na és mi lehet a gond vele?Kopás?
Előre is köszi