Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segitséget kérnék tőletek.Most szeretnék venni egy 600rr-t, de sajnos csak töröttre van pénzem és nem is értek még annyira ehhez a mocihoz. Aki ért hozzá nézze meg legyen szives a hibákat rajta.Az egyik képen a vázon van egy pici sérülés, ez nagy gond lehet? Első telókat milyen árban lehetne kapni hozzá? Nekem a használt is jó, csak ne legyen sérült! Ha valaki tudja akkor kérem mondja meg hogy a hátuljáról mi hiányozhat nagyjából. Köszönöm előre is!
Sziasztok,

keresek olyan RR gyujtáskapcsolót vételre aminek már van vészvillogó gombja.
Amugyis csak az EU-s van 16-42 vel az usa 15-43-masal jöt ki.Ezért van hogy a kintröl hozott motorok jobban menek de énis csak akkor vetem észre mikor hozták láncot cserélni.
Igen majd csörögj.Mutatok egykét fasza szerpentint . Amugymeg KONDI minek cseréled le 16-osra olyan érzésed lesz mitha 10pacival kevesebb lenne a gépben.(de ha autopályán akarsz száguldozni akkor igen)
Valakinek kisebb lanckerek elore?
Hm! Szép vasad van! Meg a tavasz már meg, és hamarosan a nyár is megjön! Nyár elején megyünk fel Miskolc mellé egy hétvégére, nem is tudom talán Hollókő, vagy Hollóstető a neve..
Te is arra laksz igaz? Mármint Miskolc.
Megérkezett a TAVASZ?
Köszönöm szépen!
Elvileg minden kmóra tárolja a megtett km.csak tedd fel a másikat kompatibilis mind a kettö(EU-usa) anyi a külömbség hogy az EU-son nincs mérföld állitás.
Szia!
De igen, epp most dontottem el, hogy nem a repsol idomszett lesz, hanem movistar.
Csak a tankra valo matricak kellenek. Meg tudjuk oldani? Egyebkent mi lenne az ara?
Fegyi! Még lenne egy kérdésem.. Ha veszek rá egy komplett órát, akkor azt elég simán betennem a régi helyett, vagy át kell raknom a gombokat?
Szóval az adatokat az óra tárolja, vagy az csak kijelzi nekem? Az én gépem amerikai piacos modell, ez számít valamit?Előre is köszi!
Kössz Kondi, nagy vagy! Jövőhéten kiderül kell-e, és azonnal jelzek!Aztán hamarosan gurulhatnánk is egy lazát, mert hát jön a jó idő! Csak az órám álljon össze:) A kerekeket most festik! A hátsó már kész! Nagyon tetszik!
Jajaa ugyvan szolj azt megoldjuk.. Hazai szalon arak eleg poenosak... Tavaly olajszuro, teloszimering+porvedo, e fekbetet kombon 15 ropit sporoltam ugy, hogy 2000 volt a posta UK bol.. Termeszetesen minden gyari Honda, nem utangyartott..
Hát az sokkal jobb ár mint a 12.000 :) Ha esetleg szükség lesz rá tudsz segíteni benne? Hozzáteszem nem beszélek angolul :(
Sracok vki nem akar elore egyel kisebb lanckereket? Gyari 16 os, nekem 15 os van fenn, igy vettem, de en vissza akarom rakni a gyarit.. 6-7000km van benn ha vki cserelne szoljon!
12000 ret mondtak neked a 2 feher kupakra? En vettem egyet Angliabol, mert azthittem elhagytam, kozben meg bennvolt a muszerfalba... Vmi 1000 ft volt 1 db..
Köszi szépen, hogy megkérdezted, most még ezt a hetet megvárom, van egy kis esély egy törött órára, aztán jövőhéten jön a házalás a gombokkal, a legújabb verzió szerint valamelyik 1000-es Hondában ugyanilyen gombok vannak, és ha szerencsém van akkor kapok is kettőt...Majd kiderül! Ha minden kötél szakad, marad a komplett óravásárlás... Azért azt elkerülném.:) Viszont 12.000-ért a két fehér kupakot már megvehetném, de akkor még mindíg hiányzik a mikrokapcsoló a panelról :(
Sziasztok!
Nem tud valaki repsol matricaszettet? Igazából csak a tankra kellene, de bármilyen megoldás érdekelne...
Köszi előre is!
Gondolom, valami sima nyákra forrasztható nyomógomb lehet. Szerintem is szedd szét és mutasd meg pár elektronikai boltban, lehet, hogy szerencséd lesz. Vagy vidd el egy elektroműszerészhez, valaki biztosan fog tudni segíteni.
Keresek megvételre vagy cserére külföldi papiros 600rr-t vagy 600as sportmocit, törött is érdekel!
Ezért én 2000km mindig mosok láncot de van hogy 1000 km elteltével lemosom
Sztem lesd meg vmi elektro boltba.. Eleg specko de hatha...
Küldött mélt 2005-öshöz van müszerfala de hibátlan 50pénzért a törötet már eladta.sajna enyi
Letisztítottam én is a láncot, lánckereket tavaszra készülve, jó nagy meló volt, kb másfél óra! Petróleumot vettem, és ecsetet, de nekem nem jött be, bár sokáig nem sikáltam vele, az alkatrészmosó folyadék mintha jobban oldotta volna a másfél éve odaragadt láncspray-t... Szerintem a dolognak csak esztétikai jellege van, mert amúgy lepereg a kosz nagyja, ami nem oda való!