Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stabilabb akkor is a közpén fut a gumi ha 200 as max nehezebben nyomod le a gumi szélét
Nálam is leverődött de baszok rá nyáron kipolíroztatom a felnit igy nincs festék ami leverődjön
Felrakattam az új hátsót autószerelőnél ... sajna nem ott ahol szoktam, nem figyeltem, amikor szedte le a gumit, nem tett a gép és a felni közé semmit, és sajna itt-ott a szélén lekapta a festéket róla. Nem tudom mivel lehetne lefesteni a hibákat ...
190-est tettem fel, hát nem viszi annyira a moci, viszont stabilabbnak érzem, holnap pályán Pest fele letesztelem.
Erre kíváncsi leszek:D
Van 90' ban hajtott szelepszá 2400Ft/db .
Ezen gondolkodom, hogy ez is jó lehet-e hozzá? Apróba találtam 5500-ért adják(féklámpás)
Tetszik az ötlet megcsinálnám én is
Kaptam 1 okos és olcsóbb ötletet a gyári lámpa áthelyezése témában(2007-től ugye...)

Törött z750 lámpájából(de ez szinte mind1) ledek kiszerelése, fekete műanyag lerövidítése, a farokidom aljára belülről pedig egy plexi darab odaragaszt és már kész is

Na ezt lehet végrehajtom én is....
Szívott már valaki olyannal mint ma én hogy mikor vissza akarta rakni a hátsó kereket akkor a fékbetét folyton kipattanik a helyéről :(
nincs sajnos:(
nincs róla valami közelebbi képed?
10e!

24-ért vettem csak motor nincs hozzá:)
Mennyi koszte?
Valakinek nem kellene? INdex+ féklámpa + rendszámtartó!
Meg tudja valaki mondani hogy milyen árban csinálnak nagyjából szelepállitást 600rr-re? És ez mennyi idő, ott kell hagynom a mocit vagy helyben csinálják? Be akarom festeni az oldalsó és a fejidomomat feketére, milyen festékkel lehetne hogy olyan legyen mint a gyári fekete? A hátsó idom jó, azt szeretném hogy ugyan olyan szinü legyen ha lefestem és lelakkozom. Segitsen valaki aki tud!
Ja és 13500 körül adom!
Van eladó fekete fejidomom 05-re! Sérült, hegeszteni kell! Jövő héten veszprémbe fel tudom vinni!
még jó hogy ilyen egyszerű a felszerelése
Blokk tartó csavart nem nagy dolog kihúzni csak alá kell emelni hogyne legyen feszes ezt egy olajemelővel tudod orvosolni és könnyen kijön és készen is vagy:)
Nekem a Karasnában rakták fel. Vigyázz, mert a blokktartó csavarhoz kell rögzíteni, ha nincs irodalmad és nyomatékkulcsod, szerintem ne is kezdj bele. De legalább az idomot nem kell megfúrni hozzá...
Motul v300 lesz most nekem is bele....
Valtermoto bukógomba tulajt kérdezek: egyszerü tényleg a felszerelése ?
akkor este nem kellett elaltatni:)
Voltak ott durvabb storyk is..
Jahh am tnap voltam kinn Osztrakba 825 kmt lenyomtam gyorsba, este nemsokat kellet altatni..
Nekem nincs velem semmi bajom lehet a sok balfasz nem tud váltani azért recseg