Felrakattam az új hátsót autószerelőnél ... sajna nem ott ahol szoktam, nem figyeltem, amikor szedte le a gumit, nem tett a gép és a felni közé semmit, és sajna itt-ott a szélén lekapta a festéket róla. Nem tudom mivel lehetne lefesteni a hibákat ...
190-est tettem fel, hát nem viszi annyira a moci, viszont stabilabbnak érzem, holnap pályán Pest fele letesztelem.
Kaptam 1 okos és olcsóbb ötletet a gyári lámpa áthelyezése témában(2007-től ugye...)
Törött z750 lámpájából(de ez szinte mind1) ledek kiszerelése, fekete műanyag lerövidítése, a farokidom aljára belülről pedig egy plexi darab odaragaszt és már kész is
Meg tudja valaki mondani hogy milyen árban csinálnak nagyjából szelepállitást 600rr-re? És ez mennyi idő, ott kell hagynom a mocit vagy helyben csinálják? Be akarom festeni az oldalsó és a fejidomomat feketére, milyen festékkel lehetne hogy olyan legyen mint a gyári fekete? A hátsó idom jó, azt szeretném hogy ugyan olyan szinü legyen ha lefestem és lelakkozom. Segitsen valaki aki tud!
Blokk tartó csavart nem nagy dolog kihúzni csak alá kell emelni hogyne legyen feszes ezt egy olajemelővel tudod orvosolni és könnyen kijön és készen is vagy:)
Nekem a Karasnában rakták fel. Vigyázz, mert a blokktartó csavarhoz kell rögzíteni, ha nincs irodalmad és nyomatékkulcsod, szerintem ne is kezdj bele. De legalább az idomot nem kell megfúrni hozzá...
190-est tettem fel, hát nem viszi annyira a moci, viszont stabilabbnak érzem, holnap pályán Pest fele letesztelem.
Törött z750 lámpájából(de ez szinte mind1) ledek kiszerelése, fekete műanyag lerövidítése, a farokidom aljára belülről pedig egy plexi darab odaragaszt és már kész is
Na ezt lehet végrehajtom én is....
24-ért vettem csak motor nincs hozzá:)
Valtermoto bukógomba tulajt kérdezek: egyszerü tényleg a felszerelése ?