Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, nekem azt mondták, hogy 10000 km vagy három év, de az akkor biztos, hogy evvel is kell foglalkozni, szerintem nagyon sokan kihagyják...

Üdv!
Szia
Én úgy tudom, hogy 2 évente illik cserélni.
Szevasztok,

Hány kilóméternél írja elő a szervízköny a 600RR (2005) villáiban az olaj és simmering cserét?

Köszi!
Ha valakit érdekel pályára, CBR 600 Racing Pc37 tipushoz HRC Kitt minden amit a képen látsz, használtan sérülés mentesen csak egyben eladó!
Árat, olyan kérdezzen, akinek be is kell szereljem! Jelenleg beszerelt beindítható állapotban
Ami gyárilag a motora szerelt Bt15 az egy tura guminak felel meg.A sima Bt16 is szar . Be a Bt16R hátso 5komponensü. Tudom mert tavaj azt raktuk fel egy GSX-R 1000-re a Hringen és teljesen jol müködöt.
Ez nem jó gumi a bt-015 is csúszott nekem a bt-003 az jó vagy a Supercorza
Lesz csak az árrol egyeszkedek még bt16R 180/55R17 39000körül van.190/50R17 40200
BT 003-at tudom ajánlani:)
Ha valakit érdekel 2010-es gyártásu Dunlop Qualifire 120/70R17 -24000ft 160/60R17 -26000Ft 180/55R17 29000Ft Qualifire II 120/70R17 -31000 180/55R17 -38000 .De lesz még Pirelli Supercorsa 3 meg Briston Bt003-is késöb. Van elado 120/600R17 -190/645R17 Briston slik elsö25000 hátso 39000.
Nem tudom,h ki az, kevés emberrel nyomom itt Szegeden...inkább a pálya!
Szerintem mehetsz nyugodtan...max nézelődsz! Már nekem se Hondám van...A páromnak néztem a kipufogót a múltkor,mert neki meg pont olyanja van, mint neked volt!Semmilyen más szín nem érdekelte,a fehérhez ragaszkodott!Biztos te sem jókedvedben adtad el!
Most nézem, hogy szegedi vagy! Jövő hét szombaton jönnek fel szegedről a mocikiállításra! Egy 600 F-es szürke sárga mocival nyomja a gyerek! Lehet láttad már:)
Hát hosszú! :-)

Most egy K6 os GSXR 1000-el megyek majd
De ha lesz tali azért lemehetek?:D
Mi lett a motorral?
Valakinek nem kell ilyen 600RR-hez 07-09-re?

89 USD +szállítás volt , de sajnos nem 600RR-el fogok idén motorozni.
köszi,Jövő héten jelentkezem, akkor dől el biztosra a motor sorsa.
10 ? sok ? 5000 km-es! újszerű.
szia.
Aktuális és nem olyan sürgős,mennyi lenne?
üdv. aktuális még a féktárcsa? 06-osé van 1db.
Sziasztok!
Tud valaki 2009-es évjáratú 600rr-hez idomszettet?
Köszi!
Oké, köszi, már meg is van véve ivusza.zoltan@freemail.hu az e-mail címem, elküldenéd oda a telszámodat?Felhívlak aztán valamikor odaugranék érte! ;)
Kosz a segiteseget! Az a poen az egeszbe, hogy nem teptem meg egyaltalan! Tekertem vissza, alig kezdtem el meghuzni, aztan lejott a csavar feje.. Azert szedtem mar ki par ilyet.. A gond igazibol, hogy fel centivel beljebb van minimum a csavar a henger sikjatol.. RR en amugy 2 leereszto van azert szedtem ki mind2t..
Tudom ez nem segítség, de miért nem a vízpumpánál engedted le ahol hivatalosan kell és egyszerűbb is ugye...
Ha megtépted és úgy szakadt meg akkor az nem egyszerű. ha a beletört csavar síkban tört le akkor még meg lehet próbálkozni egy kis vágóval ütögetve visszalazítani. Esetleg meg lehetne valamivel melegíteni körülötte a blokkot hogy a hűtágulástól kicsit meglazuljon...Van még esetleg a csavar végre anya hegesztése ha a csavar vége nincs sokkal a blokk síkja alatt....
Nem lesz egyszerű az biztos....
Sracok segitsetek mer szetbasz az ideg mindjart! Leengedtem a fagyallot, teszem vissza a leereszto csavart erre a kezembe marad a feje. 2 centis csavar meg benn a furatba.. A gond csak annyi, hogy ez nem az ami a vizpumpanal van hanem ami a hengereknel a leomlok alatt.. Ilyenkor mia helyzet?