Én a féktisztító spray-re esküszöm, gyönyörűen leszedi a koszt, csak tegyél alá valamit, mert csöpögni fog róla a trutyival...
Sokan félnek tőle a gumigyűrűk miatt, de a féknyeregben is vannak gumikarmantyúk, ha azokat nem teszi tönkre, akkor a láncot sem...
Mellesleg én csak ezt használom, semmi baj a lánccal...
Azert akartam csak leszedni, mert majom gyerek akitol vettem nem takaritotta soha csak fujkalva volt aztan mar fel centi retek van rajt... De akkor asszem fennhagyom csak igy poppet nagyobb melo lesz..
igen van olyan .
de azért minek veszed le? bele ne dobd benzinbe, vagy ilyesmi!
dobhatod ki aztán!
petróleumos rongy , a markodba, jól átitatod , marokra fogod a láncot azt lehet pörgetni a kereket. ha már tiszta retek , uj rongy .max 10 perc .
lánc fel ,le, ha nincs hozzá cuuccod 30 perc. +1 patent x ezer.
Cso sracok! Le akarom venni a lancot megtisztitani.. Patent szemet megtalaltam, leszedo nelkul hogy lehet szetszedni? V ez ilyen egyszer hasznalatos, utana kell bele ujat venni v hogy megy ez? Irjatok mar le legyszi nekem! Kocce!
Igen megtaláltam én is ezt a hirdetést, bár nekem kicsit gyanus ez az ár , na mindegy, megrendeltem a gumikat , szóval nem sokkára új tappancsokon gurulhatok
üdv. eladó cbr 600 rr, 2003-2004-hez teljesen eredeti állapotú komplett idomszett , komplett hátsólábtartókkal, hátsóüléssel, és gyári kipufogóval, egyben 160 eft. , ugyanitt ugyanehhez az évjárathoz makulátlan elsőlámpa és összes komplett lábtartók , és ülések megegyezés szerint eladók. 0620/992-4528 ( a tükrök elkeltek)
Rakjátok máshova a kamerát...
Mellesleg ezen segíthet egy nem szinezett magasabb plexi is, a legtöbb plexigyártónak különböző mértékben szinezett plexijei is vannak. A sötétnek meg a macsós kinézeten kívül semmi haszna, hiszen te nem fogsz tudni úgy mögé bújni, hogy azon keresztül süssön a szemedbe a nap...
Sokan félnek tőle a gumigyűrűk miatt, de a féknyeregben is vannak gumikarmantyúk, ha azokat nem teszi tönkre, akkor a láncot sem...
Mellesleg én csak ezt használom, semmi baj a lánccal...