Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a féktisztító spray-re esküszöm, gyönyörűen leszedi a koszt, csak tegyél alá valamit, mert csöpögni fog róla a trutyival...
Sokan félnek tőle a gumigyűrűk miatt, de a féknyeregben is vannak gumikarmantyúk, ha azokat nem teszi tönkre, akkor a láncot sem...
Mellesleg én csak ezt használom, semmi baj a lánccal...
Azert akartam csak leszedni, mert majom gyerek akitol vettem nem takaritotta soha csak fujkalva volt aztan mar fel centi retek van rajt... De akkor asszem fennhagyom csak igy poppet nagyobb melo lesz..

Koroshegy 4EVER ! ! !
igen van olyan .
de azért minek veszed le? bele ne dobd benzinbe, vagy ilyesmi!
dobhatod ki aztán!
petróleumos rongy , a markodba, jól átitatod , marokra fogod a láncot azt lehet pörgetni a kereket. ha már tiszta retek , uj rongy .max 10 perc .
lánc fel ,le, ha nincs hozzá cuuccod 30 perc. +1 patent x ezer.

Tavasz , Kőröshegy.
Cso sracok! Le akarom venni a lancot megtisztitani.. Patent szemet megtalaltam, leszedo nelkul hogy lehet szetszedni? V ez ilyen egyszer hasznalatos, utana kell bele ujat venni v hogy megy ez? Irjatok mar le legyszi nekem! Kocce!
de köszi a linket
Igen megtaláltam én is ezt a hirdetést, bár nekem kicsit gyanus ez az ár , na mindegy, megrendeltem a gumikat , szóval nem sokkára új tappancsokon gurulhatok
Sajnos 1 éves hirdetés, de elég kedvező áron adták itt is...
Gyál-Fekti gumi , hát nem 94 ezer forintért boltból egy garniturát
üdv. eladó cbr 600 rr, 2003-2004-hez teljesen eredeti állapotú komplett idomszett , komplett hátsólábtartókkal, hátsóüléssel, és gyári kipufogóval, egyben 160 eft. , ugyanitt ugyanehhez az évjárathoz makulátlan elsőlámpa és összes komplett lábtartók , és ülések megegyezés szerint eladók. 0620/992-4528 ( a tükrök elkeltek)
Gyárit elajándékoztam igy csak a sötét van meg de le akarom cserélni sok lesz a kamerázás:)
Honnan? Mennyiért?
Miért? A gyárit hova tetted?
jó is az
Helyes:) Én is azt használom:D
ami eddig: Pirelli diablo corsa III
na végül is milyen guma lesz a gépen?:)
Na remélem holnap is jó időnk lesz , mennék megrendelni az új gumikat és már nagyon motorozhatnékom van
köszi!
Szeva gondold meg hogy ha kell szólj mert akkor elcserélem
Szia arra tuti hogy nem csak a 2007 -2008 ra jó
Rakjátok máshova a kamerát...
Mellesleg ezen segíthet egy nem szinezett magasabb plexi is, a legtöbb plexigyártónak különböző mértékben szinezett plexijei is vannak. A sötétnek meg a macsós kinézeten kívül semmi haszna, hiszen te nem fogsz tudni úgy mögé bújni, hogy azon keresztül süssön a szemedbe a nap...
2005-ösre nem jó, ha jól sejtem, ugye?
Enyém is sötét volt és nem tudtam rendesen kamerázni szerintem az a legjobb ha 2 plekód van nekem is egy gyári egy sötét
szia az eldőléssel nincs semmi bajom és látom hogy volt is rendesen szervízelve külföldön dolgozom de ha lesz szabadnap megnézem a vasat
nekem is van csak nagyobb ív mint a Hondalacié vagyis magasabb