Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Titánból van?
Ment a válasz, gyors legyél!
üdv. igen.
http://www.replicals.com/ itt vannak a matricák! van más fajta is. csak nem tetszik?
dobj már egy linket ehhez a matricaszetthez lécci!
Bakker ! Bocs, közben fórumoztam máshol is, aztán eszembe se jutott, hogy "hol vagyok". Megy a mail.
Az összekötő a lábtartóig megy le?
Lehet itt privit írni? Azt mondod kell, e-mailon adok bankszámlát, átutalod, elpostázom, max 2 nap és megkapod.
eladó cbr 600 rr, pc 40-hez yoshimura rs 5 dob, összekötő csővel. ár 60 eft. 0620/598-2538
Priviben írd már meg a részleteket, hogy hogyan tudnék hozzájutni, meg hasonlók. Én Fehérváron vagyok.
az türhető ár
amcsiban találtam, ott 125 dollár ez a szett.
mibe van egy ilyen matrica?
Szerintem nem lehet rossz.
ja és itt a kép is
Szerintetek hogy nézne ki a mocim ezekkel a karbon ''matricákkal'' az oldalán''? Vagy nem tudtok valamit ajánlani rá? most még teljesen fekete.
Üdv,
Válasz egyel lejjebb!
Üdv!

A Yoshi felirat csak egy matrica, a dobomhoz kaptam, és ott jó helynek tűnt. Kamerát szeretnék használni (tankon), mivel nem lát át rajta, visszarakom a gyári átlátszómat. Nagyon minimális karc van rajta télen került fel, ebben az évben használtam.
Matrica lehúzás után a maradék ragasztó kis körömlakkal vagy valami lemosóval eltávolítható általában.
Sérülés nincs rajta, full sötét, ergo nem látni át rajta.
Hali! Fejidomot, farokidomot, fékpedált, tükröket és indexeket tudok adni szerintem. Ha érdekes még akkor keress mailben: edemail@freemail.hu
engem is érdekel
Ezt neked irtam, vagy 2hsz-el lentebb:
Van rajta vmi sérülés, nem sötét nagyon(?), átlátni rajta könnyen?
Engem a Yosi felirat sem zavar, jó megy az akra dobhoz
Üdv! engem lehet érdekelne! Kérdés: A yoshimura felirat mennyire eltávolítható? és mennyire lehet átlátni a plekón?
Nem érdekel valakit egy 2005-ös 600RR-re való sötét plexi?
Képek a galériámban.
Ára: 5.500.-
Valaki nem jön csütörtökön 1-et kakucsringezni?
Van rajta vmi sérülés, nem sötét nagyon, átlátni rajta könnyen?