Márkaszervizben volt egy javítás :fényszóró,oldalidom,lábtartó cserélve,mert a csajomra rátolattak,kötelező rendezte.
Meg 2 állóhelyzetben eldőlésről tudok..
Eladó egy 2007-es 600RR ,15200km,első hölgy tulajtól,új első fékbetétekkel,szervizkönyv-el szép állapotban hitelátvállalással (kb.37000.- 49hónap)ha érdekel vkit......
Igen, de akkor még mindig nem egyedi fényezésű a motorod...
Meg azokról az idomszettekről mostanában nagyon sok rosszat hallottam. Mindenki azt mondja, ha már idomszett, akkor üvegszálas, vagy karbon (ez kibasz drága), mert azok az "usa" idomok leginkább hong-kong-iak, vagy kínaiak és az anyaguk meg elég silány...
Képen jól néz ki, de sokan fikázták, mikor kézbe vették...
Ha magára hagyod 2 percre én simán megfújom... Legalább lesz egy szettem...
Azért vannak páran, akik profik, nézd meg a FélSvéd K9es gixerét!
Vagy a Dodor K4ese az angyalkás/ördögös, vagy Freon 636-osa...
Csak pénz kérdése...
Venni lehet, csak nem jön haza még annyiból... Azért meg nem veszek, hogy az USA-ban legyen egy idomszettem...
Mellesleg ennyiből kapsz itthon is, csak fényezés nélkülit...
enyém eladó ha érdekel:)
Meg 2 állóhelyzetben eldőlésről tudok..
kaii@citromail.hu
Eladó egy 2007-es 600RR ,15200km,első hölgy tulajtól,új első fékbetétekkel,szervizkönyv-el szép állapotban hitelátvállalással (kb.37000.- 49hónap)ha érdekel vkit......
Miért cseréled, vagy mire ?
Meg azokról az idomszettekről mostanában nagyon sok rosszat hallottam. Mindenki azt mondja, ha már idomszett, akkor üvegszálas, vagy karbon (ez kibasz drága), mert azok az "usa" idomok leginkább hong-kong-iak, vagy kínaiak és az anyaguk meg elég silány...
Képen jól néz ki, de sokan fikázták, mikor kézbe vették...
Azért vannak páran, akik profik, nézd meg a FélSvéd K9es gixerét!
Vagy a Dodor K4ese az angyalkás/ördögös, vagy Freon 636-osa...
Csak pénz kérdése...
Mellesleg ennyiből kapsz itthon is, csak fényezés nélkülit...
Viking szokta mondani, hogy ráborítottam az RR-re a Valter katalógust... Pedig még nincs rajta a lábtartószett...