Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legváratlanabb pillanatban...
kimondottam csak azért mert én kerülöm az autóst gyorsabb vagyok nála városban indexelek de városon kívül minek mikor fog ott az autó kerülgetni?
üdv. keresek cbr 600rr, 2007-2008-hoz alkatrészeket: fejidomot , tartókonzolt, lábtartókat , váltókart, faridomot, tükröket, fékpedált. első indexeket, timua@invitel.hu
Ha te nem használsz indexet, az autósoktól miért várod el? Reméljük nem okozol balesetet
Szabi46 köszzi az infót!
igen tudom de azt elenyésző esetben mert városban keveset járok kívül pedig nem indexelek mer autó nem akar megelőzni
Igen, de akkor oldalra kitartott kézzel kell az irányváltást jelezned.
Kresz szerint nem kell index én is leszedem őket
Kössz de ez itt középen a lámpák reléje szerintem, a lámpáim pedig müködnek, ha egyben lenne az indexel akkor nem mennének azok se gondolom.
Kollega régeben felrakta a rajzot.még jo hogy elmentek mindent!
Hellosztok! azt szeretném kérdezni h engem olyan lámpa érdekelne amibe benne van az index is! hogy ilyet hol kapok vagy esetleg ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!

előre is köszönöm!

üdv: Mátéé
Nah most elvesztettem a fonalat. Hol keressem akkor? Amit a fejidomnál találtam magában 1et az akkor most mi? Ha az órában van akkor mi, cseréljek órát hogy mennyenek az indexeim vagy most hogyan?
Nah megneztem, nekem bennvan az oraban, fejidomban meg a refie.. Igen fasza lesz majd szetbarmolni az orat amikor ledes indexet akarok.. De akk sztem neked is a 03 hoz valo manual van meg..
Enyem 03 as! Akkor Xpres mocijaban is ott kell lennie, mert az ove is 05! Am ott is lenne logikus, mert mekkora faszsag mar beletenni az oraba.. De most megnezem az enyembe, hogy van, mert kajak azt hittem, fejidomban a refinek a releje van, indexe meg az oraban ahogy konyvbe irtak...
Mikori a tied?
Enyémbe is azt írták, mégse ott volt! Tudom mert LED-es index miatt cserélnem kellett a gyárit, és most jó, ergo jót cseréltem. A gyári egy DENSO.
Hol cserélték neked és mennyibe fájt?
Thanx
Nah ittvannak a manualok akinek kell!
Service
User

Enjoy IT.
Nekem is összetört a műszerfal plexije, de nekem az egészet cserélték kötelezőre. De a Takoberben mondták, hogy lehetne csak plexit is cserélni okosban. Szóval tuti van rá megoldás.
Nekem a km/h oraba kellene a plexi az elejére, de ahogy nézem az egész elejét kéne cserélni vagy ez üveg? nem annak néz ki. Nem tudja nekem valaki megnézni az index relé számát? Rátettem az órát de akkor sem megy és találtam elől egy relét magában, szerintem az a bünös.Száma : OMRON G8MS-H68 , 12V 20A , 14x4D6 Help pliiiz
Enyembe irjak, hogy bennvan a km oraban.. De akk 05 tol valtozott ugy nez ki!
Szia.

Lényegében ha otthonilag akarod csinálni és nem hallasz semmi bajra utaló jelet akkor olaj, légszűrő és egyéb kopó alkatrészek. ( fékbetét stb) Ha komolyabban értesz hozzá akkor a gyári könyv szerint szelephézagokat, hütőrendszer, gyertya, gyertyaképek. De ezeket mondjuk észre lehet venni. Pl fogy az olaj, rosszul pörög a motor, nem úgy veszi a fordulatot, ahogy szokta. Azonban a 24.000km-er relatív sok 1 utcai versenymotornál. Én amondó vagyok cserélj olajat, légszűrőt meg a kopó cuccokat és figyeld a motort. Feleslegesen ne adj ki + xy ezer forintot. Ezeknek a 4T motoroknak az olaj számít sokat, mert az keni a kuplunglamellákat is. Ha jól tudom van direkt rr-ekbe fejlesztett repsol motorolaj, mint pl a mazda motorolaj. Vagy választhatod a "verseny" olajakat is, amiket persze sűrűbben kell cserélni. A lényeg ne 2000-ért vegyed a motorolaj literjét, mert olyan kokszos lesz az égéstered, főleg ha utcán használod alacsony fordulaton.

Valaki Bioetanolt rakott már az rr-jébe? Lassan már arra kell ráállni, mert 340 ft/ liter röhej... Persze a görög csőd rádob még 1 lapáttal! Szóval mondjunk napi 3 imát, hogy az Imf megsegítse a görög kormányt, bár erre vajmi kevés esély van
van egy sötét plexim 6000-ért (postázva). 3000km van benne., képek az albumaimban.
Nincs benne a manualba a relé helye, csak a kapcsolási rajzon...
600 oldalas service manualom van, semmi...