Marhasag, nem 125 2t ez h 20 ezrenkent dugocsere.. 100 ezret akkor is elmennek ezek ha szetgyilkolod.. 280E km el tarjtak a rekordot jelenleg egy F4i vel, de a blokk ugyan az ugyh ne parazz
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok....
Van egy Honda cbr 600 RR-em 2005-ös évjárat,már a típusfrissítéses változat(fordított teló,stb...)
A kérdésem a következő lenne:
Most van bent 23.000 ezer km,és most kellene lassan szervízelnem.Az előző szervíze 18.000 km-nél volt elvégezve még az előző tulajnál márkaszervízben.
Mít kell cserélnem,milyen olajat vegyek hozzá,(Castrol,Repsol,Valvoline..stb..)
Hallottam már,hogy gyertya csere is előírt 25.000 ezernél, de mindenki mást mond megoszlanak a vélemények így hát tanácstalan vagyok.
A lényeg,hogy nem akarok spórolni rajta meg akarom adni neki a minőségi cuccokat.
Hálás lennék,ha valaki leírná nekem ezeket a dolgokat,vagy esetleg adna egy tel számot felhívnám és megbeszélném vele a dolgot.
Tudja valaki hogy hol találhatnám meg az index relét és a megszakitót? Nem mennek az indexeim, biztositékok jók, égők jók, másra nem tudok gondolni :S Létezik az hogy az egyik pillanatról a másikra kinyiffant az aksim? Még a töltő se tölt bele semmit se a moci:S pedig stabilan 14V-al tölt. Mentem vele egy kört, utána akartam inditani ismét és már nem indult. Ja és km/h óra alkatrészei valakinek?
Sziasztok Srácok.
Honda cbr 600 RR ről szeretnék érdeklődni :)
Lehet hogy batális hülyeséget fogok kérdezni de mondjuk egy 2003 as motornál aminél mondjuk van 30-40 ezer km a mociban .
Erős használat mellet.... de ha normáll olajat használtak cserélték tisztességesen.
Előfordulhat olyan hogy gyűrűcsere ? Dugattyúcsere akármilyen nagyobb komplikáció?
várom válaszotokat.
Ja. Nekem 2003-as az RR-em, 6 éve van nállam, és a gyári akksi van benne! Nagyon jók a Yuasák. Csak kurva drága. Viszont ha télen vigyáz rá az ember sokáig bírják.
Kéne egy kis Help!
A múltkor meglepett a vas!
160nál folyamatos gáznál, egyenes, normál útnál kétszer bedadogott egy másodpercre egymás után. Mitől lehet?
Relé a 2005-ösben a fejidom "orrában", 2 napig kerestem én is, jól eldugták.