Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Relé a 2005-ösben a fejidom "orrában", 2 napig kerestem én is, jól eldugták.
Ha kell, hétfőn leírom neked pontosan. Akkor lesz nálam a service manual-om.
az nekem sem ártana mert nem találom a gyári könyvét
valaki szerezzen nekem bal displayt 05 müszerfalba ja és plexit is az elejére hülye előző tulaj kifejelte
Ja de ha mar itt tartunk nemkell nektek service manual meg user manual mer ezek mind levannak benn irva...
Tuti
kössz akkor megpróbálom azzal, remélem igazad van
van egy chates ismerősöm 90.000 km van a mociba kapott is a motor pálya minden estek is vele de a blokk nem volt még megbontva
RR nel muszerfalba van a rele azert nemmegy...
Marhasag, nem 125 2t ez h 20 ezrenkent dugocsere.. 100 ezret akkor is elmennek ezek ha szetgyilkolod.. 280E km el tarjtak a rekordot jelenleg egy F4i vel, de a blokk ugyan az ugyh ne parazz
18.000 km nél kell fékolajat is cserélni
Gyertya csre olaj az lehet Castrol vagy Motul légszőrő ez feltétlen cserés
Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok....
Van egy Honda cbr 600 RR-em 2005-ös évjárat,már a típusfrissítéses változat(fordított teló,stb...)
A kérdésem a következő lenne:
Most van bent 23.000 ezer km,és most kellene lassan szervízelnem.Az előző szervíze 18.000 km-nél volt elvégezve még az előző tulajnál márkaszervízben.
Mít kell cserélnem,milyen olajat vegyek hozzá,(Castrol,Repsol,Valvoline..stb..)
Hallottam már,hogy gyertya csere is előírt 25.000 ezernél, de mindenki mást mond megoszlanak a vélemények így hát tanácstalan vagyok.
A lényeg,hogy nem akarok spórolni rajta meg akarom adni neki a minőségi cuccokat.
Hálás lennék,ha valaki leírná nekem ezeket a dolgokat,vagy esetleg adna egy tel számot felhívnám és megbeszélném vele a dolgot.

Segítségetek előre is köszönöm: ordas RR
Tudja valaki hogy hol találhatnám meg az index relét és a megszakitót? Nem mennek az indexeim, biztositékok jók, égők jók, másra nem tudok gondolni :S Létezik az hogy az egyik pillanatról a másikra kinyiffant az aksim? Még a töltő se tölt bele semmit se a moci:S pedig stabilan 14V-al tölt. Mentem vele egy kört, utána akartam inditani ismét és már nem indult. Ja és km/h óra alkatrészei valakinek?
Sziasztok Srácok.
Honda cbr 600 RR ről szeretnék érdeklődni :)
Lehet hogy batális hülyeséget fogok kérdezni de mondjuk egy 2003 as motornál aminél mondjuk van 30-40 ezer km a mociban .
Erős használat mellet.... de ha normáll olajat használtak cserélték tisztességesen.
Előfordulhat olyan hogy gyűrűcsere ? Dugattyúcsere akármilyen nagyobb komplikáció?
várom válaszotokat.
Köszi! Igen megéri mert nagyon jól néz ki, még egyenlőre rágódom rajt ;)
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó pályaidomja 2006os rr-hez?
Elöre is
Yuasa 12ért?
Ja. Nekem 2003-as az RR-em, 6 éve van nállam, és a gyári akksi van benne! Nagyon jók a Yuasák. Csak kurva drága. Viszont ha télen vigyáz rá az ember sokáig bírják.
Az én RR-emben is ez a gyári...
Hali!

Kéne egy kis Help!
A múltkor meglepett a vas!
160nál folyamatos gáznál, egyenes, normál útnál kétszer bedadogott egy másodpercre egymás után. Mitől lehet?
csörögj oda ők árulják
suzukik használják gyári aksiként úgy emlékszem. Egyébként nagyon jók. Enyémében is az lesz ha a gyári kifingik majd ...
és jók ezek a yuasák? Nem is hallottam még nagyon.
dunaújváros - láng autósbolt ! (skála mögötti utcában az állatkereskedés mellett)
Yuasa aksit hoztam 12 körül.