Kár, hogy nem vagyok PS mágus, így nekem a Danger-ban kellett segítséget kérnem, persze az kissé zsebbenyúlósabb volt, cserébe viszont nem csak képen létezik...
Nah megvagyok! Aszittem, szetkell bombazni az egesz motort de nem volt nagy ugy... Egesz fejidomot az a 4 csavar tartja ami a tukroket is! Azt leveszed aztan fejidommal egyutt lejon a lampa, index meg minden marhasag... Szal tenyleg par perces melo..
Neztem ezek a pockoket, haaat eleg csájna megoldas... Sok nyomkodastol elkopik aztan lepottyan.... De tobbet nem szopat meg, elkuldtem fatert pillanatragasztoer...
Hm.. Kondi barátom az a helyzet, hogy nekem levették az első spoilert (tudod, a fél motor) :) aztán csak úgy jött le az óra. Ha jól emlékszem azt már könnyen lekapta a szerelő, mert pont ott voltam. Végülis az egész nem volt 20 perc.... Aztán amikor levette az órát, pár csavarral kettévette és egy fehér pöcök volt kifordulva.
Amúgy a külső gumis részt szétszedés nélkül is lekaphatod, és úgy egy csavarhúzóval tudod nyomkodni, de nyilván hosszútávon az nem ok..
Megnyugtatlak, nekem újra szétesett, kb 3 hét után :) Most szerencse, hogy szétszedik, fényezés miatt, így újra visszarakatom :D:D:D:D:D
Én tavaly játszottam ugyanezt . Mindent kicseréltem én is. Most az egyik villaszáramat kell még orvosolni, de az már nem sok, és mehetünk az RR-talira, amit már tényleg lassan le kéne kezdeni szervezni !
Ahhhh az meg odebb lesz sajna... Kicsit szetbombaztam a gepezetet.. Amig ossze nem all neis legyen joido.. Kap uj fagyallot, olajat, olajszurot, lexurot, nemondja senki, hogy csak hajtom mint a hulyegyerek..
Helló!
Nekem is amerikai piacos gépem van, 2003-as.
Nagyon egyszerű, csak egy gombnyomás, de melyik is.... :)
Két gomb van a műszerfalon.Azt hiszem a jobb oldalival váltod át, ha azt nyomkodod, és a vizet váltja celsiusból farenheitre, akkor nyomd meg a bal oldalit, akkor egy kis betű A-ból B-be vált, és máris a mérföldet váltod km-re..
Ha nem oké, szólj megnézem pontosan az enyémen!
Viszont megesik, hogy a gombnak a belseje kifordul, és akkor nyomkodhatod jövő nyárig is..:)
Ha így van, műszerfal szét, gomb visszarak, és kész.
A lényeg, ha bármelyik gombot egyszer, röviden megnyomod, valamit váltania kell! ;)
Ha jol emlekszem, es ugyanugy mukodik, mint az 1000RR-nel, akkor:
- add ra a gyujtast (de nem kell beinditani a motort...)
- tartsd lenyomva a RESET es a SEL gombot legalabb 2 sec-ig
- ekkor tudod allitani az idot
- ezutan nyomd le a RESET gomot, ez valt a km/h es a mph kozott...
vagy ha megsem, akkor a service manualban biztos benne van (sok mas hasznos dolog mellett)... idealis olvasmany ilyen sz@r idoben.
hondalaci600-nak
03 ason ua szted? Most pont szetvan dontve a gep, holnap lefotozom neked... De mer fontos, merre megy az a cso?
Neztem ezek a pockoket, haaat eleg csájna megoldas... Sok nyomkodastol elkopik aztan lepottyan.... De tobbet nem szopat meg, elkuldtem fatert pillanatragasztoer...
Amúgy a külső gumis részt szétszedés nélkül is lekaphatod, és úgy egy csavarhúzóval tudod nyomkodni, de nyilván hosszútávon az nem ok..
Megnyugtatlak, nekem újra szétesett, kb 3 hét után :) Most szerencse, hogy szétszedik, fényezés miatt, így újra visszarakatom :D:D:D:D:D
Képek: adatlapom/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban vagy telefonon érdeklődjön.
Üdv.
Akkor pár kép...
Ettől még persze nem kell mindenkinek ilyen, csak gondoltam belinkelem.
RR talit meg lassan elkezdhetjuk szervezni!
Nekem is amerikai piacos gépem van, 2003-as.
Nagyon egyszerű, csak egy gombnyomás, de melyik is.... :)
Két gomb van a műszerfalon.Azt hiszem a jobb oldalival váltod át, ha azt nyomkodod, és a vizet váltja celsiusból farenheitre, akkor nyomd meg a bal oldalit, akkor egy kis betű A-ból B-be vált, és máris a mérföldet váltod km-re..
Ha nem oké, szólj megnézem pontosan az enyémen!
Viszont megesik, hogy a gombnak a belseje kifordul, és akkor nyomkodhatod jövő nyárig is..:)
Ha így van, műszerfal szét, gomb visszarak, és kész.
A lényeg, ha bármelyik gombot egyszer, röviden megnyomod, valamit váltania kell! ;)
- add ra a gyujtast (de nem kell beinditani a motort...)
- tartsd lenyomva a RESET es a SEL gombot legalabb 2 sec-ig
- ekkor tudod allitani az idot
- ezutan nyomd le a RESET gomot, ez valt a km/h es a mph kozott...
vagy ha megsem, akkor a service manualban biztos benne van (sok mas hasznos dolog mellett)... idealis olvasmany ilyen sz@r idoben.