Gondolom sokan Autóra cserelnék motorjukat a rossz idő beáéétával. Nekik szánom ajánlatom VW Golf-om motorra cserélném vagy beszámítanék motort. 2006 évi vagy újabb gyártású motorokat keresek. Ha valakit érdekel a dolog a mellékelt e-mail címen tud érdeklődni !
üdv. eladók a következők cbr 600 rr 03-04-hez: elsőlámpa újszerű ára 40000 ft., komplett gyári idomszett nem gyári fénnyel ára 80000 ft., komplett gyári lábtartók elsők és hátsók fékpedállal ár 45000 ft. , a két ülés egyben 12000 ft. . új oldalsztender érzékelővel ára 4000 ft. ( a gyári dob és a tükrök elkeltek) érdeklődni a 0620/992-4528 -as számon lehet.
Nem tudom, mivel ugyan ezeket a termekeket az ebay.com -on aruljak de az eladok Hong-Kong-iak es ha megnezed a termeket nem az USA-bol postazzak hanem kozvetlenul Hong-Kong-bol, a termeklapon lathatod a postakoltseget is mivel wordwide-ba szallitanak azaz vilagszerte.
Ergo kozvetlenul kuldik Mo.-ra is... 300-350 USD-ert szallitjak Mo-ra asszem de nezd meg. Majdnem annyi mint a termek ara.
sziasztok.
ennek az utolsó hozzászólásnak a felét nem is értem
egyébként elolvastam a tesztet, érdekes..de lehet hogy ez csak egyedi eset volt.
kicsit más jellegű dolgokra gondoltam: futómű,fék,teljesítmény... pályahasználat esetén
Olyan területeken spórolnak ahol már nem illene. A Honda safety management mindent elárul a minőségpolitikáról. Ez az egyik komoly probléma. A rendszerük sok mindent figyelmen kívül hagy, másrészt óriási szenzor szórást írnak a safety managementnek. Talán majd később körülnézek náluk, de egyelőre van mit tenni a Hondánál.
A boncterem menüben megtalálod a tapasztalataimat a motorról. Újan vásároltam 1 tulaj. vagyok. Az utóbbi években sokat változott a minőségpolitikája a Hondának, a Honda szerviz hozzáállásáról nem is beszélve.
sziasztok
valaki tud nekem véleményt mondani 08as 600rr ről, pályázás szempontjából? előnyei,hátrányai stb... esetleg a konkurenciához képest egy kis hasonlítás.
köszi szépen!
szia atilla11 nagyon vészes az a karc? mert ha nem nagyon gáz akkor érdekelne. Esetleg egy közelebbi képet nem tudnál mellékelni? tiborbenke@t-online.hu az email cimem ha megoldható köszi
Eladnám hőn szeretett frissen vásárolt, kipufogó gőzt még nem kapott Protech Rendszám tábla tartóm. Én 2005-ös 600RR-en használtam nem tudom mihez passzol mihez nem.
Új ára Lujziban: 70 euro
Én 16.000 Ft-ért adom!
Ok: Másikat nézek, rövidek az irányjelző száraim ezen, nem akarok "kókányolni".
Emailon lehet jelezni vagy itt!
Friss képek itt:
Ahhoz újra szét kéne szedni :D. Elég gáz helyen van és alul anya fogja, amit az ujjra ragasztva tudtam visszarakni a helyére annyira "szűkös", szóval elméletileg ha most indul akkor jól lehet fenn.
Hát ezt nagyon jó hogy írod!
Azon jár az agyam Vasárnap óta, hogy megint szétbombázom a fejidomot, és megnézem hogy egyáltalán jó raktam-e vissza a helyére...
Nem emlékszem hogy az UP jelnek megfelelően varázsoltam-e vissza.
Ezek szerint ha fordítva lenne (ami ugy 180fok) akkor sem indulna a motor.
Valakit nem érdekel 2005-re ilyen rendszámtartó? Luisból rendeltem, ott 70 euro, 15.000-ért odaadom kinéztem egy másikat (bár felszereltem, semmi baja!). Protech. Nem tudom még mihez passzolhatna...
Azzal a dőlés érzékelő szenzorral én is szívtam amikor a pályaidomba faragás után forditva raktam vissza és teljesen össze is raktam a motort, csak indulni nem akart Rengeteget agyaltam mire egyszercsak beugrott hogy ott vmit forditva raktam vissza talán Így ne járjatok
Bár előtte élesbe is kipróbáltam, arra már nem emlékszem mennyi idő után engedte magát újra inditani .
Gondolom sokan Autóra cserelnék motorjukat a rossz idő beáéétával. Nekik szánom ajánlatom VW Golf-om motorra cserélném vagy beszámítanék motort. 2006 évi vagy újabb gyártású motorokat keresek. Ha valakit érdekel a dolog a mellékelt e-mail címen tud érdeklődni !
carr.sales@gmail.com
Üdv mindenkinek
CBR600RR 06 vs 07
Nem tudom, mivel ugyan ezeket a termekeket az ebay.com -on aruljak de az eladok Hong-Kong-iak es ha megnezed a termeket nem az USA-bol postazzak hanem kozvetlenul Hong-Kong-bol, a termeklapon lathatod a postakoltseget is mivel wordwide-ba szallitanak azaz vilagszerte.
Ergo kozvetlenul kuldik Mo.-ra is... 300-350 USD-ert szallitjak Mo-ra asszem de nezd meg. Majdnem annyi mint a termek ara.
ennek az utolsó hozzászólásnak a felét nem is értem
egyébként elolvastam a tesztet, érdekes..de lehet hogy ez csak egyedi eset volt.
kicsit más jellegű dolgokra gondoltam: futómű,fék,teljesítmény... pályahasználat esetén
köszi a válaszokat azért
valaki tud nekem véleményt mondani 08as 600rr ről, pályázás szempontjából? előnyei,hátrányai stb... esetleg a konkurenciához képest egy kis hasonlítás.
köszi szépen!
Eladnám hőn szeretett frissen vásárolt, kipufogó gőzt még nem kapott Protech Rendszám tábla tartóm. Én 2005-ös 600RR-en használtam nem tudom mihez passzol mihez nem.
Új ára Lujziban: 70 euro
Én 16.000 Ft-ért adom!
Ok: Másikat nézek, rövidek az irányjelző száraim ezen, nem akarok "kókányolni".
Emailon lehet jelezni vagy itt!
Friss képek itt:
Azon jár az agyam Vasárnap óta, hogy megint szétbombázom a fejidomot, és megnézem hogy egyáltalán jó raktam-e vissza a helyére...
Nem emlékszem hogy az UP jelnek megfelelően varázsoltam-e vissza.
Ezek szerint ha fordítva lenne (ami ugy 180fok) akkor sem indulna a motor.
Valakit nem érdekel 2005-re ilyen rendszámtartó? Luisból rendeltem, ott 70 euro, 15.000-ért odaadom kinéztem egy másikat (bár felszereltem, semmi baja!). Protech. Nem tudom még mihez passzolhatna...
Bár előtte élesbe is kipróbáltam, arra már nem emlékszem mennyi idő után engedte magát újra inditani .