Nekem most jönnek a cuccok dojcslandiából, seb.fokozat kijelzőt szombaton kötöttem és programoztam be, Proptech fasza!
Led-es irányjelzők átalakító adapterrel, Protech rendszámtartó, szivargyújtó aljzat, előfesz. állító, most rendelek pestről egy Akra (használt) dobot. Tavaszig még kap a vas egy kormánygátlót, én meg egy új sisakot :XD.
A 2007-es 600RR óta a Honda egy motorvezérlési trükkel helyettesíti a csúszókuplungot, azaz, amikor túlnagy motorféket érzékel, akkor automatikusan megemeli az alapjáratot. Pont emiatt nem is lehet állítani a motor alapjáratán. Nincs alapjárati állítócsavar, mint ahogy volt a 2006-oson, ráadásul kivezetve a bal láb mellé egy tekerentyűvel.
De éppen attól "élvez" az ember amikor visszarakod 2-be mondjuk ugy 150-nél, hogy jobbra-balra jár alattad a hátsó kerék a kanyar elött pl... csúszkál tiszta WSBK feeling
"
A biztonsági csúszókuplung megakadályozza a gép hirtelen blokkolását a szerszám megszorulásakor.
"
:D:D:D:D
amikor váltasz vissza és nagy fordulatszámtartományba kerül a gép azaz nagy erő hat a fogaskerekere, akkor nem kezd el szitálni a segge ha van benne csúszókuplung.
Tudja valaki hogy a 2005-ös RR-en hol az irányjelző relé?
Led-es irányjelzők átalakító adapterrel, Protech rendszámtartó, szivargyújtó aljzat, előfesz. állító, most rendelek pestről egy Akra (használt) dobot. Tavaszig még kap a vas egy kormánygátlót, én meg egy új sisakot :XD.
ebay...
350283619222
260513084998
Az e-bay-ről kopizott linkek nem jelennek meg hyperhivatkozásként, úh az item number-t kopizd be!
És mi van, h ha vágni kell?
Ez nem a pöcsöd, h ha vágsz két centit már csak 5 marad...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Egy Yoshi RS5-öset (azt hogy milyen anyagból még nem tudom) és egy jó kis megoldást index-rendszám téren.
Vannak ötleteitek hogy hol érdemes és milyet?
A biztonsági csúszókuplung megakadályozza a gép hirtelen blokkolását a szerszám megszorulásakor.
"
:D:D:D:D
amikor váltasz vissza és nagy fordulatszámtartományba kerül a gép azaz nagy erő hat a fogaskerekere, akkor nem kezd el szitálni a segge ha van benne csúszókuplung.