Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bal oldalon leveszed az oldalidomot.Fent találsz 3-db rellét egy gumiágyban na abbol az egyik.
Hali all!
Tudja valaki hogy a 2005-ös RR-en hol az irányjelző relé?
Miért yoshi RS5 nem dúrva?:D
Nem tud valaki 2007- 08 600 rr -re pályaidomot?használt is jó tel:06203114528
Two Bros köll oda... Akrából csak az Evolution sorozat race slip on-ok szólnak szépen rajta annnyit meg ugy sem akarsz kiégetni amennyibe az kerül.
Lógjon ki egy hangyányit de legyen hangja
Nem lóg az ki nagyon hátul?
two brothers
Akrával nem szól jól szerintem Yosi vagy Brothers a tuti
eladó pár új dolog
Hát az igaz...
A dobbal én bajban vagyok, mert 07-esre nehéz használtat szerválni! Új lesz sztem
Nekem most jönnek a cuccok dojcslandiából, seb.fokozat kijelzőt szombaton kötöttem és programoztam be, Proptech fasza!
Led-es irányjelzők átalakító adapterrel, Protech rendszámtartó, szivargyújtó aljzat, előfesz. állító, most rendelek pestről egy Akra (használt) dobot. Tavaszig még kap a vas egy kormánygátlót, én meg egy új sisakot :XD.
Te kretén!:D

ebay...

350283619222

260513084998
hahahahahaha....!
Te négyujjú frenki!

Az e-bay-ről kopizott linkek nem jelennek meg hyperhivatkozásként, úh az item number-t kopizd be!

És mi van, h ha vágni kell?
Ez nem a pöcsöd, h ha vágsz két centit már csak 5 marad...
Valakinek van ilyenje?:d
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Jah bocsi!:D És egy csizmát! :D VErtigo Corsara gondoltam. FCMoto-n már 250 ejuró
Két dolgot kéne beszereznem a következő szezonra:)

Egy Yoshi RS5-öset (azt hogy milyen anyagból még nem tudom) és egy jó kis megoldást index-rendszám téren.

Vannak ötleteitek hogy hol érdemes és milyet?
Engem azért így is megviccelt már egy párszor:D
Ez egy gyári csúszókuplung mellett is meg van csak sokkal kontrollálhatóbb.
A 2007-es 600RR óta a Honda egy motorvezérlési trükkel helyettesíti a csúszókuplungot, azaz, amikor túlnagy motorféket érzékel, akkor automatikusan megemeli az alapjáratot. Pont emiatt nem is lehet állítani a motor alapjáratán. Nincs alapjárati állítócsavar, mint ahogy volt a 2006-oson, ráadásul kivezetve a bal láb mellé egy tekerentyűvel.
De éppen attól "élvez" az ember amikor visszarakod 2-be mondjuk ugy 150-nél, hogy jobbra-balra jár alattad a hátsó kerék a kanyar elött pl... csúszkál tiszta WSBK feeling
"
A biztonsági csúszókuplung megakadályozza a gép hirtelen blokkolását a szerszám megszorulásakor.

"
:D:D:D:D

amikor váltasz vissza és nagy fordulatszámtartományba kerül a gép azaz nagy erő hat a fogaskerekere, akkor nem kezd el szitálni a segge ha van benne csúszókuplung.