Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
A mivv dob mennyi lenne?
eladó mivv titán és arrow fél rendszer 03-04-hez
Üdv. Valakinek nincs eladó hátsó űléspúp 2003-as 600rr-hez?
Szia! Ezt már jó rég írtad, úgyhogy biztos van tapasztalat. Jó a pályaidom? Most kérdeztem meg őket, poliészter műgyanta és üvegszál keverék. Ez jó? Vagy nem? Vagy?...
Üdv, kobakka
Sziasztok! Tudnátok segíteni pályaidom ügyben? Szívesen várnám a jó és rossz tapasztalatokat... A Motostylingnál még mindig van akció, a full pályaidom szett 69 ezer, de valahol azt olvastam, hogy papírvékony és silány minőségű. Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszönöm, kobakka
Nem vagyok vmi nagy szarértő, de lehet csak hosszabb a lánc 1-2, néhány szemmel.
De ami biztos, hogy a lánc állapotát úgy tudod felmérni hogy a lánckerék vízszintes tengelyének a közepén hátul vizsgálad a nyúlását, de a képen látod
Jó estét mindenkinek! Kérdésem lenne 04-05-ös RR tulajokhoz vagy hozzá értőkhöz. A lánc új állapotát hogy jelzi a hátsó villának a láncfeszítője? Ha teljesen kint van mint a képen is akkor az új láncot jelent vagy már nagyon elhasználódott láncot mutat?
Kosszzzzz! NEm latttad?!? Pedig tavasz ota nemvolt olyan nap h ne ultem volna rajt... Meg minden nap atzuztam vele varoson, mert itt lakok a city centerben! Vp-Fured-Almadi-Siofok-Gyor-Fvar vonalon nyomtam a legtobb am ebben a szezonban... Tavasszal elgurulunk majd vmerre...
Kb 2 hete vettem a gépet, és mikor először mentem vele nagyon instabilnak éreztem, 1,5 bar volt a hátsóban, hát nemcsoda az instabil állapot :) (sokat állt az előző tulajnál) Szép a géped Kondi! Én Veszprém mellett lakom, nem is nagyon láttam még a vasad a városban:)
Hoho! Köszi!NAgyon rendes vagy! ;)
Nafasza
Vki medtudja mondani nekem h h lehet az elso sarvedot leszedni?
Elso sarvedot megtudja nekem mondani vki, hogyan kell leszedni?
Elol 2,5 hatul 2,9 bar...
Persze, igazad van, elnéztem! 185/55 a méret! Ehhez adj tanácsot!Köszi
Nincs is ilyen méret. Max slickbe.
Sziasztok, azt meg tudja valaki mondani, mik a gyári guminyomás adatok a cbr 600rr-hez? 185/70-es gumival, azt nem tudom, hogy ez gyári méret-e...
új led lámpa eladó. 15e
Szerintem rendben van a cucc! CSak akkor teszen fel ha jön valaki! De hogy 50 ropi! ? Az egy kicsit sok és sokkk:D
Nekem a másik megoldás jobban tetszett, ami itt is volt a sportmocin asszem tesztelve... Persze az se volt olcsóbb...
Otletes cucc de ilyennel nem csufitom el a mocct.. Amelyik csaj nemtud megkapaszkodni az nem jon, egyszeru a keplet... Mondjuk sok szovegelestol megkimelne.. Egyik kinyomja belolem a kajat ugy szorit a masik meg epphogy hozzamer aztan 4000 res fordulaton mar csuszik hatra..
Drága!
Akkor ne hagyd abba az egykerót:D hátha más is működni fog:D

Jó ez a tank cucc a főoldalon nem? Mennyi lehet?
Huhhh de kihalt a topic gyerekek... Elkezdtem kicsit egykerozni a geppel azt mikor hazaertem eszrevettem, hogy ujra muxik a benyaszint mero! Eddig nekem 1 csik ig lefogyott csak a tartalekot nem jelezte.. Gondolom elakadt az uszo es nem ment lejebb egy bizonyos szintnel, mind1 most muxik megint mondjuk kiv leszek h meddig.. Tanulsag: Neha meg kell kerekeztetni oket...