Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldj egy telszámot és meg beszéljük honnan hová és mennyiért .
Szia,

Mennyiért hozzák el kb. km-enként?
eladó a képen látott alkatrészek egyben 2003-2004 cbr 600 rr-hez ( a gyári dobb elkelt már) ár 160 eft. 0620/992-4528
hát akkor ez eldöntve :D.
Lényegtelen hogy mi és hány csavar tartja a dobot az a lényeg hogy egy fasza dob legyen a többi az részletkérdés USA ban egy uj RS 5 bodot lehet venni 60.000 ft ért én is azt teszem a tavasszal ez nálunk havarok közt 115.000 boltban 145.000
600rr 3-4es es 5-6-os csove nem egyezik, mas meret, atmero,ivek,dobkivezetes. minden mas.
Bocs 1.140.000 Ft-ot .
Ha nem viszik el így egyben akkor biztosan meg tudunk egyezni!
De van egy ötletem a kipufogóért adsz pl. 1.1400.000 Ft-ot és a motort hozzá adom.
Értem. És mennyi lenne az én "baráti áram" ? :D.
50-60 körül szerettem volna erre a célra rászánni.
Baráti áron összekötő csővel együtt 115.000Ft.
Mennyiért vetted? :D
Szia.
Azt. hogy a tiédre jó lehet e nem tudom csak márkaszervizben lehetne megtudni vagy pedig felpróbálni!
Szinte új 800Km-t mentem vele és hát nagyon szép hangja van.
Egyáltalán jó lehet a 2005-ösre? Új? Mennyit ment?
Bocs az Öcsém gépéről írtam és hát ezen Ő van bejelentkezve én maradok tisztelettel laci75 továbbra is.
Szia Józsi.
Nem szeretném külön alkatrészenként eladni a motort ha csak valaki egy szerény ajánlatot tesz a komplett motorért, akkor viszont a dob lesz az első amit elveszek és visszateszem gyárit.
A következő pedig a GP. gumik és visszakerül a Michelin Pilot.
De azért tégy egy ajánlatot hátha meggondolom magam.
Szia Laci!

A dob nem eladó róla? Feltéve ha jó az enyémre. Ha nincs meg a gyárid akkor az enyémet beszámolhatjuk :D.

ÜDv,
Sziasztok.
Eladnám a télen átépített gépemet amit kétszer használtam az idei szezonban. A motor 2003-as szinte szalon állapotban van 16000 km van benne ebből én mentem vele 800-at. 2009 januárban vettem teljesen gyári állapotban ( piros színben ) és a gyári idomokat levettem és saját terveim alapján fényeztem és matricáztam fel az új pályaidomot. Kapott még egy yosi rs5-ös dobot, egy fekete dupla bubis plexit és két új Dunlop 209 Gp. pályagumit illetve friss olajakat és légszűrőt. Márciusban megjött az új fehér CB1000R -em és inkább Őt használtam ezért a 600rr nem sokat mozdult kim a garázsból. Megvan hozzá minden gyári idom és leszerelt alkatrész, természetesen ezeket is adom hozzá.
Ha valakit esetleg érdekel az adatlapomon ott van az elérhetőségem az Irányára minden alkatrésszel együtt 1,2m Ft.
motor szállitás motor mentés külföldröl is TEL:0630 9492804
badzoli: nem olyan veszélyes a visszapillantónál nem szélesebb :XD
Szerintem meg éppen ideje bosszút állnod a mocidért.
kriszr1 írj egy mailt plexi miatt!
Ilyet nem mernék feltenni, örülnének az autósok, mikor sorok között húzok el vele...
szép is! Olyan Amerikai Feelinget mutat, este felrakom a mocimon lévő fényképest!
kicsit dúrván néz ki:)