Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tévedtem 7et.
de a lényeg hogy megy e ennyi keréken is igaz Zema?
A valós sebességről volt szerintem szó nem arról, amit a Nintendo mutat...
Kawa 2004 636
Power com,Akra rencer,gyári áttétel,légszűrő,faszsetudja hány térképes beállítás pad szerint 275 (tudokhejesenirní)
okés. Csináljuk azt, hogy én kamerával felveszem ha 275 felett megy fizetsz 1 garnitúra supercorsát nekem
azért ezzel vitatkoznék picinykét.nem akarok vitába szállni,de -1+2 es LEÁTTÉTELEZÉSSEL! GPS-sel mérve 249.áttétel nélkül ez kb 268.
De a lényeg hogy milyen mélyre döntöd és persze hogy hányszor
Ezen elsírtam magam
Ez igaz.
Elteszem a képletet, mert még jól jöhet.
mos mé' ?

Ha a motodzsípíben a 250-es megy 270-et akkor az átszámítva 600-asra 648 km/h, de mivel ez utcai motor felezzük el és az eredmény:324 km/h.

Nem megy mi?
Bénák vagytok.
Hiába nem kérdez vissza a motorod, attól még van nála erősebb, jobb! Brutááááááál ! ! ! ! ! ! !
Mi van veled Kondi? Beszorultál a szoláriumba?

Jó motor a 600RR, de azért nem megy 300-at.
Menj csak ki a gyúrós haverjaidhoz és nekik bizonygasd, hogy mennyire kemény rider vagy egy űrmotoron.
Szexi tanárnéni, szeretnék kefélni....
1. "jah" után vessző,
2. "menny"...? lol. helyesen: "menj",
3. "topicba" után vessző,
4. "tevagy" külön szó,
5. "faszagyerek" külön szó, hacsak nem alanyi jelző...
6. felszólító mód (menj) jele: mondat végén: "!"

Jah vmi ilyen szintu valaszt vartam toled.. Sztem menny vissza az r1 topicba ott biztos tevagy a faszagyerek..
Valós 260-at a haccázas az életben nem fog menni. Vagyis de, feláttételezve, 10km hosszú egyenes végén.

-1-gyel leáttételezve örülhetsz a valós 230-235-nek.
Szar az egész Honda geci 200-at se megy vegyetek R1-et Zemának is olyan van
Jól van kis Frodó, engedd ki a gőzt!
Pffff ki akar minel nagyobbat mondani? Sztem itt egyedul te rohogteted magad olvasd el meg1x a hsz eket akkor talan megerted.. Fucky irta, hogy 281 et ment ORA SZERINT! ami gps el merve 266.. Nem azt mondta, hogy a 281 valos... mit nem lehet ezen erteni?

En meg azt irtam, hogy a -1 es attetel miatt betiltott 6. is amikor az ora 289 et mutatott! Ha elhiszed jo ha nem akkor is.. Csal az ora meg attetel miatt is tobbet mutat, mondom akkor 270 korul lehet.. Te meg kapva az alkalmon rarepulsz mint a keselyu es osztod itt az eszt a magas lorol, tipikus mondjuk meg a 10en eves hulyegyereknek stilus.. Am megneztem a gearing cuccba amit linkeltel es 260 at ir tiltasra.. tevedtem egy 10 est nabumm akkor ezen vitazunk fel oldalon keresztul v mi?
Am nemtudom minek kell ezt ujra meg ujra eloszedni h huuuu a 600 as nem annyit megy am amennyit az ora mutat... Mer az ezresek 299 nel annyit mennek? Nalatod, akkor nemertem minek megy ezen a vita mindig, a hulye is tudja, hogy minden motor oraja csal, mert gyarilag ilyenre lett csinalva ennyi..
281 Le 135km/h.persze keréken.egyen
Okostojás...?
Először olvasd el amit leírsz, hogy ne legyen oltári nagy baromság, és ne röhögtesd ki magad. Két 600RR-em volt, mindkettő PC-vel, padon beállítva, az egyiken négy térképes injetktorbeállítás. Az egyikbe egy szezon alatt 16,000 km. ugrott bele, úh nagyjából fogalmam van, h mennyit mennek, és milyen teljesítményűek. De ez inkább egy vicc topic, hogyan mondjunk minél nagyobbat, keréken 135 lóerós 600RR-ek, meg 281 km/h...
Persze...Álmodozzatok tovább.
Hello Nekem van, de azt hiszem te hívtál
Merre laksz egyébként mert talán megoldható a szállitás, az ár is alkuképes.
csáóó akinek van eladó 2005-2006-os gyári kipufogó dob-ja az írjon lécci köszi
Annal tuti tobb, ez a netes cucc ir 260 at tiltasra mikor -1 el megyek.. Az kb realis akkor, Fuckynak gyarival 6% , Thomace nek 12..
255-260 lehetett, de be lesz majd merve ugyis ha vissza lett alakitva, csak egy kb. erteket irtam..
Jáááááj de birom az ilyen okostojasokat! Nemis tudom hova jutna a vilag nelkuletek...
Jó az 240-nek is.