azért ezzel vitatkoznék picinykét.nem akarok vitába szállni,de -1+2 es LEÁTTÉTELEZÉSSEL! GPS-sel mérve 249.áttétel nélkül ez kb 268.
De a lényeg hogy milyen mélyre döntöd és persze hogy hányszor
1. "jah" után vessző,
2. "menny"...? lol. helyesen: "menj",
3. "topicba" után vessző,
4. "tevagy" külön szó,
5. "faszagyerek" külön szó, hacsak nem alanyi jelző...
6. felszólító mód (menj) jele: mondat végén: "!"
Pffff ki akar minel nagyobbat mondani? Sztem itt egyedul te rohogteted magad olvasd el meg1x a hsz eket akkor talan megerted.. Fucky irta, hogy 281 et ment ORA SZERINT! ami gps el merve 266.. Nem azt mondta, hogy a 281 valos... mit nem lehet ezen erteni?
En meg azt irtam, hogy a -1 es attetel miatt betiltott 6. is amikor az ora 289 et mutatott! Ha elhiszed jo ha nem akkor is.. Csal az ora meg attetel miatt is tobbet mutat, mondom akkor 270 korul lehet.. Te meg kapva az alkalmon rarepulsz mint a keselyu es osztod itt az eszt a magas lorol, tipikus mondjuk meg a 10en eves hulyegyereknek stilus.. Am megneztem a gearing cuccba amit linkeltel es 260 at ir tiltasra.. tevedtem egy 10 est nabumm akkor ezen vitazunk fel oldalon keresztul v mi?
Am nemtudom minek kell ezt ujra meg ujra eloszedni h huuuu a 600 as nem annyit megy am amennyit az ora mutat... Mer az ezresek 299 nel annyit mennek? Nalatod, akkor nemertem minek megy ezen a vita mindig, a hulye is tudja, hogy minden motor oraja csal, mert gyarilag ilyenre lett csinalva ennyi..
Okostojás...?
Először olvasd el amit leírsz, hogy ne legyen oltári nagy baromság, és ne röhögtesd ki magad. Két 600RR-em volt, mindkettő PC-vel, padon beállítva, az egyiken négy térképes injetktorbeállítás. Az egyikbe egy szezon alatt 16,000 km. ugrott bele, úh nagyjából fogalmam van, h mennyit mennek, és milyen teljesítményűek. De ez inkább egy vicc topic, hogyan mondjunk minél nagyobbat, keréken 135 lóerós 600RR-ek, meg 281 km/h...
Persze...Álmodozzatok tovább.
Annal tuti tobb, ez a netes cucc ir 260 at tiltasra mikor -1 el megyek.. Az kb realis akkor, Fuckynak gyarival 6% , Thomace nek 12..
255-260 lehetett, de be lesz majd merve ugyis ha vissza lett alakitva, csak egy kb. erteket irtam..
de a lényeg hogy megy e ennyi keréken is igaz Zema?