Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kábelábra miért?
Nekem is van:D, de ettől még nem vágom a relé kérdést:D.
Öntanulós?
Beszar@s.
Itt egy kábel ábra
Nem a honda komplyutere öntanulos !A szürö meg dob tol nem lesz gyengéb söt jobb lesz ,a commander optimalizálja az inyektor befesckendezést .Az otimális levegö benzin arányt fordulatonként.És mivel két inyektoros a motor igy optimalizálja a második befecskendezöt ,és a görbe egyenleteseb lesz.
ne bassz. Ha rakok bele sportlégszűrőt meg kap egy dobot akkor újra kell lőnöm? Honda szervízbe azt mondták tegnap hogy nem kell.
Sportlégszürö KB 18ft kedvezményel Powercomander 50körül vettem .Beállitás szoftverrel ha ért hozzá embered kb10perc nekem a programozo spanom megoldotta usb +leptop.De majd padon finomitani kell mert ez egy átalános program .De kb 10% javulás van,de rakhattok rá gyorsgázt is ami a gázkar utját a felére redukálja.Láncerék elsö-1 hátso+1 és szerintem brutál lesz én igy oldottam meg ,
Erről fingom sincs!
Nekem az a lényeg, hogy jó hangja legyen! DE az akra drága és nincs is ilyen jó hangja....bár tényleg az a legjobb dob!

Valahol hallottam, hogy a yoshi eléggé nyitott rendszer ezért a vezérlést összezavahatja és veszíthet a motor az erejéből. Ezt power comm.-el lehet tuttisan megoldani. De az is vagy 80e FT . Vagy ez nagyon nagy hülyeség?:D
Nem tudom :D.
95 ezer a Yoshi... Hmmm. Akkor inkább ez mint 65-ért használt Akra vagy nem?
NEEEEM ezva amugy mivel a kerék felet van a dob a karbont egy kö kilyukaszhatya .Nekem is gondolnád egy kavics milyet üthet ha pl 200zal mész.Meg a szegecsek is meglazulnak idövel a karbon dobon .
A www.yohimura-h..hu-t! No felhívtam! Rozsdementes 95e körül dollártól függően.

Minden eladó?:D Akkor felraklak az ebay-re:D De ez jó 2007-esre? How much?
Minden eladó :D. Milyen oldalt?
Én mindig nézem az oldalukat de 2007-esre sosincs akció:D
EZ a kép mit takat?:D Eladó?:D
RS5 szerintem akkor acél jobb a hangja mint a karbonnak
Kérdezd meg a yoshimura-hungari.hu oldalon volt régebben dob 60-körül rendszer meg 100-ért de már elvidték pont ezen a forumon irtam az akciorol kb 2-honapja de mindig va náluk valami.
nekem elég. Van eladó?
Akkor yoshi?:D És elég a rozsdamentes acél?:D
Tud valaki egy jó forrást a beszerzéshez?
Találtam egy leírást a 3 reléről:

1. Fuel Cut-Off Relay
2. Fun Control Relay --- Ez lesz az?
3. Engine Stop Relay
na megnézegetem este. Szóval akkor RS5. Na most megint elgondolkodhatok :XD
A forrasztani való egyszerűbbet(de nem rosszabbat) 400huf/ db-ért adjuk, a dugnivalót 1400 körül van, de azt már elég rég rendeltem így nem biztos az ára csak kb.
Rendszerre nem futja :D. Csak dob lesz.
Már szétvágtam :S.
Este megnézem megint ezt a relé dolgot. Mind a 3 ugyanolyan, semmi írás rajtuk hogy mi minek a reléje.
Felmész a Dangerbike oldalára és a ledes indexhez lehet venni átalakitot ami a honda cstijára jó és van ellenálás is hozzá nem kell forasztani csak rádugod.Énis onnan rendeltem.Amugy meg YOSHI. Nekem RS-5 ös van rajta igaz komplet rendszer de szol mit állat ,páran már moták hogy brutális kigyorsitásnl mikor elmegyek melletük föleg a szerpentinen.
az fasza. Louisba direkt mondtam mihez kell, ezt adták.
Ellenállás milyen kell ha arra kell rászánnom magam?
Megkérdeztem a gyári légszűrőt a vasra 10 rugó lenne, 22 meg a K&N. Rákényszerítik az embert a tuningra!
Ha nem megfelelő akkor igen, de olcsóbb az indexekhez külön darabonként ellenállást venni és beépíteni mindegyik elé és megmarad a gyári relé.
Azokat nézegettem. Felraktam a Led-es irányjelzőket, és ki kéne cserélnem a relét, egyet ki is húztam a 3-ból de más volt az alja, mint amit vettem az indexekhez. Eltérhet?
Te mire szavazol? Yoshi RS5, Akra vagy TwoB?