Nem a honda komplyutere öntanulos !A szürö meg dob tol nem lesz gyengéb söt jobb lesz ,a commander optimalizálja az inyektor befesckendezést .Az otimális levegö benzin arányt fordulatonként.És mivel két inyektoros a motor igy optimalizálja a második befecskendezöt ,és a görbe egyenleteseb lesz.
Sportlégszürö KB 18ft kedvezményel Powercomander 50körül vettem .Beállitás szoftverrel ha ért hozzá embered kb10perc nekem a programozo spanom megoldotta usb +leptop.De majd padon finomitani kell mert ez egy átalános program .De kb 10% javulás van,de rakhattok rá gyorsgázt is ami a gázkar utját a felére redukálja.Láncerék elsö-1 hátso+1 és szerintem brutál lesz én igy oldottam meg ,
Nekem az a lényeg, hogy jó hangja legyen! DE az akra drága és nincs is ilyen jó hangja....bár tényleg az a legjobb dob!
Valahol hallottam, hogy a yoshi eléggé nyitott rendszer ezért a vezérlést összezavahatja és veszíthet a motor az erejéből. Ezt power comm.-el lehet tuttisan megoldani. De az is vagy 80e FT . Vagy ez nagyon nagy hülyeség?:D
NEEEEM ezva amugy mivel a kerék felet van a dob a karbont egy kö kilyukaszhatya .Nekem is gondolnád egy kavics milyet üthet ha pl 200zal mész.Meg a szegecsek is meglazulnak idövel a karbon dobon .
Kérdezd meg a yoshimura-hungari.hu oldalon volt régebben dob 60-körül rendszer meg 100-ért de már elvidték pont ezen a forumon irtam az akciorol kb 2-honapja de mindig va náluk valami.
A forrasztani való egyszerűbbet(de nem rosszabbat) 400huf/ db-ért adjuk, a dugnivalót 1400 körül van, de azt már elég rég rendeltem így nem biztos az ára csak kb.
Felmész a Dangerbike oldalára és a ledes indexhez lehet venni átalakitot ami a honda cstijára jó és van ellenálás is hozzá nem kell forasztani csak rádugod.Énis onnan rendeltem.Amugy meg YOSHI. Nekem RS-5 ös van rajta igaz komplet rendszer de szol mit állat ,páran már moták hogy brutális kigyorsitásnl mikor elmegyek melletük föleg a szerpentinen.
az fasza. Louisba direkt mondtam mihez kell, ezt adták.
Ellenállás milyen kell ha arra kell rászánnom magam?
Megkérdeztem a gyári légszűrőt a vasra 10 rugó lenne, 22 meg a K&N. Rákényszerítik az embert a tuningra!
Azokat nézegettem. Felraktam a Led-es irányjelzőket, és ki kéne cserélnem a relét, egyet ki is húztam a 3-ból de más volt az alja, mint amit vettem az indexekhez. Eltérhet?
Te mire szavazol? Yoshi RS5, Akra vagy TwoB?
Nekem is van:D, de ettől még nem vágom a relé kérdést:D.
Öntanulós?
Beszar@s.