Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet én nem értek hozzá,de nekem magyar nyelvű kellene!
Sziasztok!

Nagyon lehetetlen dolog '04-es 600rr-hez magyar szervízkönyvet(service manual)t találni?Aki tud kérem segítsen!Nagyon jól jönne!...Előre is köszi!
Csacsaaa! Dehogynem! Mocizhoz voltam oltozve szinben csak mocc nemvolt alattam.. Meghallottam messzirol hangot huhh mondom ez komoly lesz nezzuk mar meg, mostanaban ugyse latok majd nagyon az utakon... aztan persze 000,1 mp alatt, levagtam az egyedi szin miatt hogy tevagy...
Vadallat hangja van amugy, igazi pussy magnet!
A shox katalógusban van 6900Ft-ért tükör cbr-hez.
:D Jah az gáz, nekem szerencsém volt úgylaátszik :)
Én bementem egy időseb fazon volt ott kérdeztem pár dolgot de azt sem tudta hogy eszik vagy isszák és a motorok rohadt drágák és volt ami szinte csak össze volt hányva de a km 8000 szerintem a valós km legaláb 40.000
16.000 inkáb nem teszek rá tükröt
Szia Hondalaci, lehet, hogy igazad van, én az új helyükön voltam a Budapesti úton de velem rendesek voltak..Még nyitva sem voltak, tartott az építkezés, de beengedtek, és mikor megjött a tükör hívtak, mást még nem vettem náluk.A mocikat elég húzós áron szokták kínálni az tény..Ha erre értetted.
Én semmi külömbséget nem észleltem, a balosom volt letörve, megrendeltem, feldobtam, és kész.Csak tisztább volt mint a jobb :D -de már hozzápiszkolódott a másikhoz . Ma is gurultam, jó idő volt hozzá :) Ha bármilyen segítség kell szólj nyugodtan, gyakran kevergek a Tatay felé
Nekem mind1, csak tükör legyen, gyári 16300 Ft...
Én egyszer voltam a tatay motornál de nagyon gáz
Egyébként ugyanolyan az utángyártott, nincs különbség? Már írtam emailt nekik,majd válaszolnak! Még1szer köszi!
Hát nem tudom a gyári mennyi lehet, de ha 7-8.000-ért kapsz utángyártottat -gondolom máshol is anny- , akkor nem érdemes vele szarakodni, csak idegesíted magad mikor leesik :) Nekem is megvan a réginek a szára, meg a tükre külön valahol..Inkább cseréltem.Kompletten jött, szár, talp.
Most Székefehérvár mellett vagyok. Amúgy mókultam kicsit, tükröt kitörtem, és megragasztottam pillanatragasztóval, de kicsit hozzáértem, és már el is engedte szinte a ragasztó, szóval sztem mindenképpen cserélni kell...
Veszprém Tatay motor, te merre vagy? Én úgy rendeltem meg, nem volt nekik készleten akkor.
Köszi, és pontosan hol?
Kérlek szépen 7.500 volt a tükör, kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt, megnéztem a dobozát.. Ez utángyártott.
Szia Kondi! Esetleg nem veled találkoztam Veszprémben a Hotel előtti pirosnál? :) Lehet, hogy tévedek...
Szia Szigi! Én 8, vagy 9.000-ért kaptam utángyártottat, kb 1 hónapja.A gyári mennyi?
Párszor elakadtam az ajtóban mikor kitoltam a mocit az alvóhelyéről, és most letörött a jobb oldali tükröm. Honda szervizt kérdeztem elég borsos az új ára, vennék bontottat, esetleg utángyártottat (ha létezik ilyen)!
Köszi a gyors választ,de még gondolkozom kicsit....ha van valami elhatározás:szólok.
55e ritka darab
mivv 50e. a héten megyek esztergomba, ha megakarod nézni megmutatom szivesen.
És az arrow?